RaleighRaleigh Észak-Karolina fővárosa. Ez az állam második legnagyobb városa, lakosa 464 ezer. A metró területén mintegy 1,3 millió lakó található. Számos tennivaló van a városban, és valójában otthona 3 nagyon ismert főiskolának. Ezek az Észak-karolinai egyetem (UNC), az észak-karolinai állami egyetem (NC állam) és a Duke Egyetem. Valójában meglátogathatja mindhármat, és visszatérhet a kiindulási pontjához anélkül, hogy 65 mérföldre fordulna. Ha meglátogatja a területet, a nyilvános WiFi használata előtt csatlakoznia kell egy VPN-hez. Vessen egy pillantást a Raleigh számára elérhető legjobb VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Manapság sokan használják az internetet, hogy javítsák tapasztalataikat különböző helyszíneken. Ha kihasználja a sok vállalkozás által nyújtott ingyenes WiFi előnyeit, akkor VPN-t fog használni. Ennek során biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez segíteni fog abban, hogy biztonságban legyen a lebukkanó számítógépes régiek ellen. Fogadhat, hogy számos olyan személy várja el magányos adatainak ellopását. A VPN lehetővé teszi, hogy ne veszélyeztesse az érzékeny információkat.

Ha valaha iskolai vagy üzleti hálózatában voltál, és blokkoltak bizonyos webhelyekhez való hozzáférést, akkor a VPN használatának második okával szembesült. Gyakran az iskolák, vállalkozások, szervezetek és még egyes országok is megakadályozzák a felhasználóikat, hogy „nem megfelelőnek” tartott tartalmat látjanak. Ha VPN-t használ, és csatlakozik egy másik hely szerveréhez, becsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol van. Ily módon megnézheti, mit akar, csak mintha semmi sem történt volna.

Az imént említett okok a VPN használatának két legmegfelelőbb oka Raleigh-ben. Ennek ellenére később még többet fedezhet fel. A VPN-k segítenek abban, hogy megvédje magát a számítógépes látványtól, vagy csak megkerülje a hálózati korlátozásokat. Néhány szempontot figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja őket.

Mi a legjobb VPN Raleigh számára?

Választáskor figyelembe kell vennie néhány tényezőt. Itt található a Raleigh legjobb VPN-jeinek listája.

  • Nagy sebességű szerver a Raleigh körzethez
  • Képesség arra, hogy segítse a felhasználót a földrajzilag korlátozott és a sport által eltakarított tartalom megtekintésében
  • Erős titkosítás a magánélet védelme érdekében
  • Szigorúan nincs naplózás
  • Több platformos támogatás a mobil eszközökhöz, beleértve
  • Nagy és stabil hálózatok a lekapcsolások hatásának csökkentése érdekében

További késedelem nélkül a Raleigh számára elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A Raleigh legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN raleigh-sebesség-tesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Atlantára (mivel ez a legjobb hely). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Atlantában, és a sebesség 108,25 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. A Raleigh legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Raleigh sebességtesztA NordVPN 39 szervert üzemeltet Atlantában. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert Atlantában, és a letöltési sebesség 107,97 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A Raleigh legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Raleigh sebességmérő tesztMivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Raleigh közelében, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert foglal magában Atlantában. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 97,02 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

Ha szeretné megtekinteni a közösség egyéb lehetőségeit, nézd meg a az első 10 VPN-szolgáltatás lista. Ennek ellenére nem gondoljuk, hogy erre szükség lesz. Döntéseinket a sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a Raleigh környékéhez közeli helyek alapján hoztuk meg. Ily módon a lehető legjobb sebességet fogja elérni. Ez nagyon fontos, ha a streaming tartalmat tervezi. Minden opciónknak nagyszerű hálózata van, tehát nincs semmi rossz. Ha útmutatóunkat használja, megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me