ReykjavikReykjavik Izland fővárosa és legnagyobb városa. A Faxa-öböl déli partján fekszik, és becslése szerint 128 ezer lakosa van. Azt fogja tapasztalni, hogy sok látogató különféle okokból indul el a városban és az országban. A északi fény megfigyelésétől az Imagine Peace Tower meglátogatásáig és még sok másig nem akarja elhagyni a világ egyik legészakibb fővárosát. Látogatáskor azonban VPN-t kell használnia nyilvános WiFi-n keresztül. Pár pillanat alatt többet fogunk mondani róla. Mielőtt megtennénk, kérjük, vessen egy pillantást a legjobb VPN-ekre a Reykjavik-listán.

RankProviderPriceVisitVPN Stats
Szerkesztők választásaExpressVPNExpressVPN árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN statisztika
2NordVPNNordVPN árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
NordVPN statisztika
3CyberGhostCyberGhost árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost statisztika

Ha átnézzük a Freedomhouse.org jelentést, Izland a világ egyik legszabadítóbb helye. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elengedheti őrét. Noha Reykjavik és Izland kormánya nem fogja ellenőrizni téged, vannak olyanok is, akik kihasználják a város szabadságát. Fogadhat, hogy csak arra várnak, hogy védelem nélküli felhasználót találjanak. VPN használatával a forgalom biztonságos és titkosítva van. Ez a bűnözők számára nagyon megnehezíti a hozzáférést az Ön személyes adataihoz.

Annak ellenére, hogy Reykjavikban vagy Izlandon szinte nincs cenzúra, mégis kihasználhatja a VPN használatának második okát. Ez azt jelenti, hogy megkerüljük a földrajzilag korlátozott tartalmat. Ha saját otthoni vagy akár Izlandon kívüli tartalmakhoz szeretne hozzáférni, akkor általában megtiltja Önt. Csatlakozzon egy VPN-hez abban a régióban, amelyet elérni szeretne, és akkor semmi problémával nem járhat. Ennek oka az, hogy becsapja a blokkoló szoftvert azzal a gondolattal, hogy valahol máshol található.

Mi a legjobb VPN Reykjavík számára?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a Reykjavík számára a legjobb VPN-k listájának meghatározására. Észre fogja venni, hogy inkább a második okra koncentrálunk, nem pedig az elsőre.

  • Lehetőség van a népszerű streaming szolgáltatások feloldására az otthoni vagy más régiókban
  • Reykjavikban jól teljesített VPN-kiszolgálók
  • Nagy és stabil hálózat, amellyel kiküszöbölhetők a leválasztások
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
  • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók

További késedelem nélkül a Reykjavík legjobb VPN-szolgáltatásainak listája:

1. Reykjavík legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként működik egy nagyszerű, földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés feloldásának elősegítésében. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon és Kanadán túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ezt a problémát az ukrán (a legközelebbi hely) kiszolgálókkal találja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg Izlandot. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Reykjavikban, a sebesség 119,00 Mbps volt.

ExpressVPN Reykjavik sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Reykjavík legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig kíván előfizetni. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Ukrajnában (mivel ez a legközelebbi hely. A konzolból az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát.) egy Reykjavikban található szerver, és a letöltési sebesség 112,79 Mbps volt.

NordVPN Reykjavik sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,99 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Reykjavikban: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Reykjavikban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Ukrajnához és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az izlandi szerverek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Reykjavikban. Csatlakoztunk egyikükhöz és kipróbáltuk az előadást Reykjavikban. Mint láthatja, letöltési sebességünk 110,52 Mbps volt.

CyberGhost Reykjavik sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 2,75 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Noha nem gondolja, hogy Reykjavíkban szüksége van VPN-re, van néhány jó ok arra, hogy ezt használja. Ha a fentiektől eltérő lehetőségeket szeretne látni, keresse fel szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. A listán szereplő összes lehetőségnek jól teljesítenie kell, de számos tényező alapján döntöttünk. Így optimalizáltuk választásainkat Reykjavik számára. Nem számít a városban végzett tevékenységeinek, a VPN-védelem jó ötlet az internet használatakor. Az útmutatónk használatakor megfelelő döntést hozhat az Ön igényei szerint.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me