A legjobb VPN-k Sanghaj számára

Shanghai, KínaSanghaj, Kína a világ legnagyobb városa, több mint 24 millió lakosa van. Ez egy globális pénzügyi központ és szállítási csomópont, a világ legforgalmasabb konténerszállító kikötőjével. Számos oka van Sanghaj látogatásának, és ezt tekintik a virágzó szárazföldi kínai gazdaság mutatványának. Ha hamarosan meglátogatja, akkor nem akar VPN nélkül használni az internetet. Segít megvédeni magánéletét és feloldja a korlátozásokat. Íme néhány a Sanghajban használható VPN-szolgáltatások közül.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Sanghaj története Kr. E. 771-ben nyúlik vissza, és Kínai egyesülés előtti időkbe megy. A név fordulása: “A tengerre”. Noha vita folyik a név használatának módjáról, a város szó szerint a tengerben volt a Tang-dinasztia idején. Az alternatív név miatt a Shen nevet a sportcsapatok és az újságok részeként fogja látni.

Mint láthatja, a városnak hosszú története van. Manapság sok dolog vonzza az embereket és a vállalkozásokat Sanghajba. Ez magában foglalja a sanghaji kísérleti szabadkereskedelmi övezetet, a sanghaji egyetemet, a történelmi és futurisztikus épületeket, szórakoztató parkokat, múzeumokat és még sok más. Nem számít, mit akar tenni a környéken, az üzleti élettől kezdve az örömig, ott megtalálja.

Kínában furcsa egyensúly van a modern nyugati civilizáció, az ősi kínai kultúra és a keményvonal-értékek között. Amikor ott van, szinte elfelejtheti, hogy kommunista országban van. Azonban gyorsan emlékezni fog, ha megpróbálja használni az internetet. Kínában van egy tűzfala, amelyet gyakran „Kína nagy tűzfalának” hívnak. Ez az oka annak, hogy a VPN használatának első oka a cenzúra és a korlátozások megkerülése. Ha egy másik hely VPN szerveréhez csatlakozik, akkor a szoftver úgy fogja hinni, hogy valahol máshol található.

A VPN használatának következő oka a magánélet védelme érdekében. Köztudott, hogy a kínai kormány figyeli az internetes forgalmat. Ha csatlakozik a választott VPN szerverhez, biztonságos kapcsolatot hoz létre egy szerverrel. Ilyen módon nem veszélyezteti adatait. Ne feledje, hogy nehéz lehet a kormány teljes megakadályozása abban, hogy ott tartózkodjon. Ha valóban meg akarják csinálni, akkor találnak módot. Kína esetében azt javasoljuk, hogy használjon becsapódó (eltakarási) funkciót, amelyet a hozzászólásunkban szereplő összes VPN kínál, hogy segítsen elrejteni tevékenységeit a kínai hatóságoktól..

Ez a két fő oka annak, hogy a VPN használata Kínában döntő fontosságú. A szolgáltatás igénybevételekor azonban felfedezhet más felhasználásokat is. A VPN-k körül a GFC-től az adatvédelemig, a VPN-k segítenek elérni céljait. Most, hogy látja, miért fontos, beszéljünk a VPN-szolgáltatókról.

Vessünk közelebbről a sanghaji VPN-k listáját.

1. A legjobb VPN Sanghajban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Shanghai sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Válassza ki az „Összes” fület, és írja be Hongkongba a „kereső ország vagy város” mezőbe. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Hongkongban, és a sebesség 283,46 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Sanghajban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Shanghai sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Hongkongban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert Hongkongban, és a letöltési sebesség 170,81 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Sanghajban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Shanghai sebességtesztMi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem jellemző szolgáltatásgazdagságra. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 108,61 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott Hong Konghoz.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Sanghajban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost Shanghai sebességtesztMivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Los Angeles-ben, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert foglal magában Hongkongban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 61,24 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Sanghajban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, beleértve az IPVanish-ot is. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Shanghai sebességtesztAz IPVanish 20 szervert üzemeltet Hongkongban, és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Amikor Hongkongban teszteltünk egy IPVanish szervert, a hkg-c07, és a sebesség 96,65 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Az általunk nyújtott szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek Sanghajban tartózkodásakor. De mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltató szerverei a régióban vagy annak környékén találhatók. Döntéseink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az egyenletes áron alapulnak. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálói ugyanabban a régióban vannak, mint Sanghaj. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Nem számít, melyik lehetőséget választja, nem fog hibásodni. Ha tartalmat szeretne streamálni, a jó sebesség nagyon fontos. Útmutatónk segítségével tájékozott döntést hozhat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map