South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana egy város St. Joseph megyében található. Lakossága több mint 100 ezer fő, és a statisztikai összterület 720 ezer fő. A gazdaság széles és változatos, a csúcstechnológiától a védelmi vállalkozókig és még sok mindenkel. Ez a otthont ad a Notre Dame Egyetem Fighting Irish-nek is. Ha a városba utazást tervez, hogy megtekintse a helyszíneket, vagy hogy a stadion belsejében lássa a „Touchdown Jesus” -et, akkor nyilvános WiFi-t használhat. Ha igen, akkor először VPN-t kell használnia. Megmondjuk neked, miért egy pillanat alatt. Először vessünk egy pillantást a South Bend legjobb VPN-jére vonatkozó listánkra.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Mint az Egyesült Államok számos városában, az őslakos amerikaiak elfoglalták a területet, amelyet ma South Bend néven ismernek. Amikor az európaiak megérkeztek az 1820-as években, létrehoztak egy kereskedelmi posztot. 1829-ben a vezetés megváltoztatta nevét Southoldról South Bendre. 1835-re a vezetők hivatalosan megalapították a várost.

1842-ben Célestine Guynemer de la Hailandière, a Vincennes püspöke felajánlotta földet Edward Sorin atyának a Szent Kereszt Gyülekezetéből, azzal a feltétellel, hogy két év alatt egyetemet épít. Sorin atya francia és ír testvérekkel érkezett, hogy építsék a Notre Dame Du Lac Egyetemet. Általában ezt rövidítik, mint ND vagy Notre Dame, és ez egy magán, non-profit katolikus kutatóegyetem. Jelenleg a város legnagyobb munkáltatója.

Akár South Bendbe látogat, hogy megnézze a történelmi főiskolát, meglátogassa az állatkertet, vagy részt vegyen egy focimeccsen az egyetemen, egyre több olyan vállalkozás és létesítmény kínál nyilvános WiFi-t. Noha ez meccsen majd, ugyanakkor kiberbűnözőket vonz be. A következő asztalnál laptopján lévő személy ellophatja az Ön bizalmas információit. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a potenciális tolvajok számára, hogy elrejtsék személyes adatait.

A következő ok az indokolás, hogy a VPN-nek a hálózati korlátozásokkal és a földrajzi blokkokkal kell foglalkoznia. Az iskolák, szervezetek, vállalatok és még egyes országok is szeretnék megakadályozni a felhasználókat abban, hogy a nem megfelelőnek tartott tartalmat látjanak. VPN használatával becsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezenkívül nem látja a forgalmat, mert a VPN titkosította. Ez nagyszerű, ha sportkimaradás történt, vagy akadályozták meg, hogy láthassa kedvenc webhelyét.

Ez a VPN használatának fő oka, amikor South Bend-be látogat. A regisztráció után azonban más okok is felfedezhetők. A VPN használata jó ötlet a hálózati korlátozások és a földrajzi blokkok megkerülésétől az adatvédelemig. Vessen egy pillantást a korábban említett szolgáltatókra.

1. A legjobb VPN South Bend számára: IPVanish

IPVanish

South Bend mindössze 100 mérföldre van Chicagotól. Emiatt jó válaszidőket fog elérni. A VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint a listánkban szereplő többi vállalatnál. Ez teszi őket a South Bend VPN-jévé.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 56 szervert üzemeltet Chicagóban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például a chi.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Chicagóban, és 64,05 Mb / s sebességű kábel internet-kapcsolatunkon tapasztaltuk a sebességet, amely ugyanolyan sebességgel rendelkezik..

IPVanish Chicago sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN South Bend számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Chicagóra (mivel ez a legközelebbi város South Bend-hez). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Chicago szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Chicagóban, és a sebesség 58,03 Mbps volt.

ExpressVPN Chicago sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN South Bend számára: VyprVPN

VyprVPN

A VyprVPN csapata a texasi Austinból származik, és régóta harcol a felhasználói internet-magánéletért. Több éven át otthont adtak az éves adatvédelmi testületnek az SXSW-nél, és még Washingtonban is töltöttek időt az adatvédelmi reformok lobbizására. Meg fogja találni, hogy a VPN-szolgáltatás összhangban van az értékeikkel.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

A VyprVPN használatával néhány hozzáadott funkciót észlel, attól függően, hogy melyik fiókot választja. A VyprVPN Premium terv öt egyidejű kapcsolatot, VyprVPN Cloudot és Chameleon protokollt tartalmaz. A VyprVPN felhő funkciója lehetővé teszi a VPN-kiszolgáló vezérlését a felhőben, míg a Chameleon protokoll segíti a kínai országokbeli felhasználók körében a kormány cenzúráját.

A VyprVPN kliens nem ad lehetőséget arra, hogy egy adott szerver számát kiválaszthassa Chicagóban. Ehelyett a helyet Chicagóra szeretné váltani. Innentől kezdve az ügyfél automatikusan összeköti Önt a Chicagó legjobb VPN szerverével. Az alábbiakban láthatja a sebességteszt eredményeit. A chicagói szerverhez való csatlakozás után sikerült elérnünk 52,18 Mbps letöltési sebességet.

VyprVPN chicagói sebességteszt

A VyprVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és VyprVPN felhő élvezheti havonta 12,95 dollárért, vagy évente 60 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 5,00 USD. Az új felhasználókra 3 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a VyprVPN oldalra

Azok számára, akik más lehetőségeket szeretnének, nyugodtan nézze meg a top 10 VPN szolgáltatások listája. Ennek ellenére úgy érezzük, hogy megadtuk a legjobb lehetőségeket. A sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a Chicagóban vagy annak közelében található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók alapján döntöttünk. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb sebességet kapja. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha HD-tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg útmutatónk segít megalapozott döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me