A legjobb VPN-k Spanyolország számára

Plaza de Espana - Sevilla, SpanyolországSpanyolország egy szuverén ország Nyugat-Európában, a Földközi-tengeren. A tiszta helyszíneken kívül az ország a világ 14. legnagyobb gazdasága. Az utóbbi időben úgy tűnik, hogy Spanyolország nem tartózkodhat a hírektől. A bikák éves Pamplonában történő futtatása során a baszk zászlót először a városháza fölé dobták a baszk függetlenség támogatása érdekében. A zászló repülése megsérti a Naplári törvényt, ahol Pamplona található. A másik érdekes elem Spanyolország új, a közbiztonságról szóló törvény, amely július 1-jén lépett hatályba. Ez az elnyomó törvény, amelyet Ley Mordaza-nak (gag törvénynek) neveznek, a legutóbbi törvény a polgári szabadságjogok megszüntetésére. Az új törvények és a kiterjedt spanyol megfigyelés révén a magánéletét VPN-sel kell megvédeni.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Valójában Spanyolország közbiztonsági törvénye rendõrségi államrá változtatja az országot, és heves pénzbírsággal jár a tüntetésekben való részvételért, a rendõrségi szabálysértések nyilvántartásba vételéért vagy a rendõrség sértéséért. Őrült pénzbírságokat szabnak ki a nyilvános rendezvények megszakításáért, a kormány épületei előtt tiltakozni, a kilakoltatás megállításához, a nyilvános ittassághoz és a nyilvános gyomnövény dohányzáshoz is. Beragadhat ezeknek a dolgoknak a végrehajtása, és a bírság 600 eurótól kezdődhet, ha a nyilvános italok fogyasztásától 600 000 euróig terjednek, ha egy kormány épület előtt tiltakoznak..

Mivel Spanyolország Európában van, rájuk a védelmi törvények vonatkoznak. A spanyol kormány csak akkor felügyelhet téged, ha a nemzetbiztonság érdekében áll. Nagyon védi az adatokat tároló kereskedelmi intézményeket is. Mindezek mellett egy VPN megvédi a magánéletét a kíváncsiskodó szemtől. Inkább tévednék az óvatosság helyett, mint hogy egy olyan kormányba bíznék, amely olyan törvényt fogad el, mint amilyet a korábban említettek.

Egy másik kormánytörvény növeli a pénzbírságot és a börtönidőt az emberek számára, akik közvetlenül vagy közvetve profitálnak a kalóz médiumokból. A törvény megsértője hat eseményt is elkövethet börtönben, és bírságot fizethet a sértett médiavállalat számára. Spanyolországnak ezenkívül joga van a bírósági határozatotól számított tíz napon belül blokkolni azokat a webhelyeket, amelyeket kalóz médiumok megosztására tekintnek. A törvény durva ellenére 2011-ben valami érdekes történt.

Megállapítást nyert, hogy a peer-to-peer hálózatok jogszerűek. A lemezkiadók megpróbálták beperelni az úriembert, aki kifejlesztette a Napster spanyol változatának elnevezését. Az a döntés született, hogy a média megosztására használt szoftvert semlegesnek tekintik. Míg egyesek a szoftvert felhasználhatják a szerzői jogok megsértésére, az alkotó nem volt felelős a jogsértésért. Mivel a tisztességtelen verseny miatt kártérítést igénylő zenei társaságok nem folytattak fájlmegosztást, azt is megállapították, hogy érveik érvénytelen.

Nézzük meg egy másik VPN-szolgáltatás használatát. A Netflix azon terveivel, hogy idén később belépjen a spanyol piacra, Spanyolországban végre elérhető lesz a népszerű prémium streaming szolgáltatás. Noha szem előtt tartja a kitűzött dátumot, a Netflix még nem engedte meg a rendelkezésre álló címek számát. VPN-vel október előtt hamarosan hozzáférhet a Netflixhez, vagy csatlakozhat a legnagyobb számú címmel, az Egyesült Államok piacához. Ha kíváncsi az, hogy mindez működik, hadd magyarázzak meg többet.

A VPN vagy a virtuális magánhálózat könnyen használható, ha kiválaszt egy szervert az országban, amelyhez csatlakozni szeretne, és csatlakozni szeretne ehhez. Ez a biztonságos kapcsolat nem csak titkosítja az adatokat, úgy tűnik, mintha egy másik országban is tartózkodna. Ez egy határozott előnye, ha fel akarja engedni a földrajzi korlátozásokat. A földrajzi blokkolást arra használják, hogy azonosítsák a felhasználó tartózkodási helyét, és blokkolják őket, ha kívül esnek a megcélzott területen. Látni fogja, hogy a legtöbb streaming szolgáltatás ezt megteszi, valamint a spanyol csatornákat, amelyeket online meg szeretne nézni.

Mint láthatja, van néhány nagyszerű ok a VPN használatára. A választható VPN-típusok széles választékával, hol kezdje? Nos, Spanyolország szempontjából szem előtt tartunk néhány konkrét választást. Mindegyikük rendelkezik egyedi kliensekkel, akár mobilon is, tehát csak azt az országot választja, amelyhez csatlakozni szeretne, nyomja meg a gombot, és ugyanúgy árnyékolva lesz. Ezek a javaslatok mind biztonságos titkosítást használnak, azonban az OpenVPN protokoll használata lesz a legjobb választás, amikor csak lehetséges. Ha a sok streaming szolgáltatás egyikét tervezi használni, akkor az OpenVPN (UDP) lenne a legjobb választás. A mobilhálózathoz való csatlakozáshoz más protokollokat is megvizsgálhat, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t a magánélet védelme érdekében.

Először vessünk egy pillantást a VPN használatával kapcsolatos célokra. Ha meg akarja védeni adatait, vagy feloldja a webhelyek és tartalmak blokkolását, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az IPVanish-rel. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így biztosítani fogja, hogy az internetes tevékenysége érintetlen legyen. Ha online streaming szolgáltatásokat szeretne kipróbálni, például Netflix vagy mások, az IPVanish ismét a legjobb választás. A leggyorsabb hálózatuk Észak-Amerikában és Európában van, tehát nem kell megvárnod, és a legnagyobb gyűjteményekkel rendelkező piacokról képes lenne streaming.

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalmakat szeretné feloldni, akkor javasoljuk az IPVanish vagy az ExpressVPN használatát. Mindkettő titkosítja a forgalmat, de az ExpressVPN magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t, amely segít a csatornák feloldásában a titkosítás fölött. Ugyanakkor nem fogom biztosnak venni, hogy adataim Spanyolország határain belül biztonságosak voltak. Javasolnám, hogy használjon titkosított szolgáltatásokat, mivel – amint azt korábban már említettem – jobb, ha téved az óvatosság oldalán.

Nézd át a mi oldalainkat az első 10 VPN-szolgáltatás különféle alternatívákra, de úgy gondoljuk, hogy a legjobban elégedett leszel az általunk említett választásokkal. Ezeket a válogatásokat más vezető szolgáltatókhoz képest választottuk ki, a biztonság, a regionális helyek, a sebesség és az ár alapján. Emellett olyan jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk, amelyekhez valószínűleg csatlakozni szeretne.

A megbízható VPN-szolgáltatások megóvják az adatait, és gyors hálózatokkal is rendelkeznek HD-tartalom más országokban történő streamingjéhez. Figyelembe véve ezeket a pontokat, ezek a VPN-k általában a legjobbak, függetlenül attól, hogy mi a célja. Lehet, hogy Spanyolország ellenséges nemzetgé vált a polgári jogok iránt, de továbbra is megvédheti online magánéletét és hozzáférhet a Spanyolországból származó, földrajzilag blokkolt webhelyekhez egy VPN segítségével.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map