A legjobb VPN-k Starkville-ben, Mississippi-ban

Starkville, MississippiStarkville, Mississippi az állam Arany Triangle régiójának legnépesebb városa. Lakossága körülbelül 25 ezer. A város identitása nagyon kötődik a Mississippi Állami Egyetemen. Az iskola fejlődése és növekedése tette Starkville-t főiskolai városgá. Ha a városba való belépés szerepel a napirenden, akkor érdemes kihasználni az új urbanisztikai területeket, valamint néhány különféle múzeumot. A nyilvános WiFi használata előtt is ellenőriznie kell a VPN használatát. Megmondjuk neked, miért egy pillanat alatt. Először is, kérjük, vessen egy pillantást a Starkville listáján szereplő legjobb VPN-ekre.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Nem meglepő, hogy a Starkville térségének első települései több mint 2100 évvel ezelőtt nyúlnak vissza. Az európai település előtt a Choccuma törzs lakta a területet. Röviddel az amerikai forradalmi háború előtt azonban a Choctaw és a Chickasaw törzsek egyesültek, hogy megsemmisítsék őket. A Choctaw törzs nagy része 1830-ban feladta a földek követeléseit, és a következő 10 évben eltávolították.

Noha többnyire a főiskolára vonatkoznak, vannak néhány nagyszerű dolgom Starkville környékén, amelyeket látni és látni lehet. Ide tartozik az Egyesült Államok Grant Elnöki Könyvtára, a Cobb Régészeti Múzeum, a Cullis & Gladys Wade Óramúzeum, a Cotton District, az örökség múzeuma, a Wet N Wild Waterpark és még sok más. Természetesen a Mississippi State University Bulldogs játékának nézése mindig jó idő.

Nem számít, mit választ a környéken, de nagy esély van arra, hogy kihasználja az ingyenes Wi-Fi-t kínáló vállalkozásokat. Noha ez opcióként hangzik, javasoljuk a VPN használatát. Ennek oka az, hogy vannak számítógépes bűnözők. Lehet fogadni, hogy csak szeretnék megszerezni a kiszolgáltatott információkat. VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a használni kívánt szerverrel. Ez sokkal nehezebbé teszi az Ön személyes adatainak a saját előnyükhöz való felhasználását.

Ha valaha is használta a WiFi-t, és tűzfalat talált, akkor kitalálhatja a VPN második használatát. Az iskolák, szervezetek, vállalkozások és még néhány ország is megakadályozza, hogy a felhasználók láthassák azokat a dolgokat, amelyeket nem megfelelőnek tartanak. Ebben az esetben csatlakozni kell egy másik hely szerveréhez. Ez arra készteti a szoftvert, hogy valahol máshol található. Ezenkívül, mivel a forgalom titkosítva van, a blokkoló szoftver nem tudja blokkolni azt, amit nem lát.

Most látja a VPN használatának legjobb okait Starkville-ben. Ne lepődj meg azonban, ha később találsz másokat. Az adatok védelmétől a hálózati és földrajzi korlátozásokig történő megkerüléstől a VPN segít Önnek. Néhány dolgot előbb tudnia kell a VPN-kel kapcsolatban. Az összes elérhető protokollopcióval az IKEv2 vagy az OpenVPN titkosítási protokollokat kell használni. Bár az IKEv2 az előnyben részesített módszer, nem mindenki kínál alapvető megoldásként. Ha lehetősége van választani az OpenVPN különféle verziói között, akkor az UDP verzió a leggyorsabb. A TCP verzió azonban alkalmas azok számára, akik kapcsolódási problémákkal küzdenek.

1. A Starkville legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Mivel a város viszonylag kicsi, az Atlanta szervercsoportot fogjuk használni, mivel ezek a városhoz legközelebb vannak. Azt is észre fogja venni, hogy az IPVanish-nek több kiszolgálóhelye van az Egyesült Államokban, csakúgy, mint bármely más VPN-szolgáltatáshoz. Ez teszi őket a napi rendszerességű VPN-be, amelyet Starkville-ben használhatnak.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 48 szervert üzemeltet Atlantaban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például atl.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Atlantában, és megállapítottuk, hogy a sebesség 63,76 Mbps a kábel internetkapcsolaton, amely ugyanolyan sebességgel rendelkezik..

IPVanish Atlanta sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A tagoknak 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN a Starkville-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Atlantára (mivel ez a legközelebbi fő terület Starkville-hez). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Atlanta szerver helyét. Mint látható, egy szervert teszteltünk Atlantában, és a sebesség 58,49 Mbps volt.

ExpressVPN Atlanta sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Starkville számára: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert akarunk kipróbálni Atlantában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat 8 Atlanta szervert tartalmaz. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 57,65 Mbps volt, ami pontosan összhangban van a listánkon szereplő egyéb szolgáltatásokkal.

CyberGhost Atlanta sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 3,50 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A Starkville legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető a mobilalkalmazás Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is.

A NordVPN 39 szervert üzemeltet Atlantában. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Azonban kedvesen megadták nekünk az Atlanta szerverszámait. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok # 370 szerverét Atlantában, és elég jó teljesítményt találtunk 60,11 Mbps letöltési sebesség mellett..

NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 24 hónapos tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. A Starkville legjobb VPN-je: StrongVPN

StrongVPN

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és protokolljainak száma alapján számolt fel díjat a felhasználóktól. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

OrszágokLocationsServersUSA Server LocationsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCablakok$ 7.50$ 52.497 nap

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

A StrongVPN 20 szervert üzemeltet Atlantában (a Starkville-hez legközelebbi régió). Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza az Egyesült Államok – Atlanta lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy atlantai szerverhez, teszteltük a sebességünket, és 59,97 Mbps sebességűnek találtuk.

StrongVPN Atlanta sebességteszt

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 4,37 USD. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

StrongVPN

További lehetőségek vannak, amelyekről nyugodtan nézze meg a mi webhelyünket top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy itt minden rendben lesz. Döntéseinket a sebesség, megbízhatóság, ár, biztonság és a Starkville régióban található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók alapján hoztuk meg. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek, tehát nem baj lehet igazán. A sebesség akkor fontos, ha bármilyen tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. Senki sem szereti megtapasztalni a pufferelést. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Útmutatónk segítségével döntést hozhat, amely megfelel az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map