A legjobb VPN-k Szaúd-Arábiában

Szaud-ArábiaSzaúd-Arábia egy sivatagi ország, amely az Arab-félsziget nagy részét elfoglalja. Az iszlám szülőházaként ismert, és tartalmazza a két szent várost, Mekkát és Medinát. 1938-ban ott fedeztek fel olajat, és ez a világ legnagyobb olajtermelő országa. A pénz és a gyönyörű strandok ellenére Szaúd-Arábiában vannak olyan szigorú törvények, amelyek szokatlannak tűnnek a nyugati világban. Ezért javasoljuk, ha Szaúd-Arábiába kíván utazni, hazahagyása előtt regisztráljon VPN-t.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Szaúd-Arábia gyönyörű és történelmi hely. A VPN használatának első oka azonban a magánélet védelme. Valószínűleg tudod, hogy ott nagyon sok üzleti tevékenység zajlik. Emiatt valószínűleg találkozni fog cybercrooks-okkal. Gondolhatja, hogy vannak olyan emberek, akik csak arra várnak, hogy kihasználják a kiszolgáltatott felhasználókat és ellopják adataikat. Ráadásul aggódnia kell a Szaúd-Arábia kormány kíváncsi szeme miatt. Nem csontoznak arról, hogy figyelemmel kísérik az internetes forgalmat. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre, így megakadályozhatja, hogy a csalók személyes adatait ellopják.

A VPN használatának második oka a feloldó képességekkel kapcsolatos. Ebben az esetben a létrehozott kapcsolat lehet egy másik ország szerverével. Ismert, hogy Szaúd-Arábia blokkolja azokat a weboldalakat, amelyek érzése sértő az iszlám ellen. Ha csatlakozik egy másik országhoz, akkor nem vonatkoznak ugyanazok a korlátozások. Ez nagyszerű, ha médiát szeretne streamálni a YouTube-ról vagy más webhelyről. A Netflixhez hasonló esetekben a világ minden tájáról különböző könyvtárak találhatók, és egy másik országhoz való csatlakozás lehetővé tenné a könyvtár megtekintését bármilyen régióból. A VPN használatának másik oka lehet munkahelyi cél. A távolról dolgozó embereknek néha hozzáférésre van szükségük a vállalati hálózat dokumentumaihoz, vagy akár saját magukhoz. A létrehozott biztonságos alagút miatt a cél elérése egyetlen módja VPN használatával.

Ez a VPN használatának két legjobb oka Szaúd-Arábiában. Előfordulhat azonban, hogy más okok is vannak. A VPN használata jó ötlet, ha fel akarja tiltani a tiltott webhelyek blokkolását, megóvja magánéletét a kormánytól és a csalóktól, vagy más dolgok ellen. Most, hogy belátja, miért fontos ezt megtenni, nézzük meg közelebb a szolgáltatókat és a kritériumokat, amelyeket a listánkhoz használunk.

Mi a legjobb VPN Szaúd-Arábiában?

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor a kérdés megválaszolására törekszik. Íme néhány nagy, amelyeket megvizsgáltunk a Szaúd-Arábia legjobb VPN-jének meghatározása érdekében:

 • Erős titkosítás a felhasználó magánéletének megfelelő védelme érdekében
 • Nem naplózási házirendet kínáló szolgáltatók
 • A kiszolgálók nagy hálózata segíti a lekapcsolások csökkentését vagy kiküszöbölését
 • Lehetőség a geo-blokkolt vagy tiltott tartalom feloldására
 • Többplatformos mobil eszköz támogatása, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Gyors szerverek a Szaúd-Arábia régióban, amelyek jól teljesítenek a sebesség-teszteknél

Most ugorjunk be, és nézzük meg Szaúd-Arábia legjobb VPN-jeit.

1. Szaúd-Arábia legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Szaúd-Arábia sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg a Tukey-t. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálót. Kiválasztottunk egy szervert Törökországban, és a sebesség 60,24 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Szaúd-Arábia legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Szaúd-Arábia sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA számos szervert üzemeltet Szaúd-Arábiában, köztük Rijádban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz ki kell választania a „Helyzet módot”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Rijádot. Innen kiválaszthatja a Szaúd-Arábia, Rijád szerverhelyét. Csatlakoztunk egy ott található szerverhez a teszteléshez, és 26,20 Mbps sebességet találtunk.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

3. Szaúd-Arábia legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Szaúd-Arábia sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben (a legközelebbi hely). Amikor csatlakoztunk egy szerverhez, 108,86 Mb / s sebességgel kaptunk.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 3,49 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Szaúd-Arábia legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Szaúd-Arábiában sok ember él, és sok VPN-szolgáltatásnak vannak kiszolgálói is. Ide tartozik az IPVanish. A személyes ismeretek alapján megmondhatjuk, hogy az jól fog működni, függetlenül attól, hogy a terület melyik területén tartózkodik. A régióban gyors kiszolgálókra és több kiszolgálóhelyre számíthat, mint szinte bárki másnak. Ezen okok miatt az IPVanish-ot választottuk Szaúd-Arábiában tartózkodási lehetőségeink egyikének.

Az eurázsiai lefedettség mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat nagy sebességet generál a régióban, amikor a sebesség-teszteket elvégezzük. Több szerverhelyet fog találni az egész régióban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Szaúd-Arábia sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a térségben található helyek között, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Például keresne egy, a dxb-hez hasonlóan címkézett terméket-C01.ipvanish.com. (Dubaiban található). Ebben az esetben azonban egyetlen kiszolgálót fog találni. Egy IPVanish szervert teszteltünk ott, a dxb-c01-et, és a sebesség 24,93 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. Szaúd-Arábia legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Szaúd-Arábia sebességteszt

Mivel egy szervert teszteltünk Izraelben (a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Izraelig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája. A CyberGhost hálózat szervereket tartalmaz az országban. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 99,83 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

A fentiekben megadtuk a legjobb lehetőségeket Szaúd-Arábiában tartózkodására. Bármikor megnézheti a mi nézetet az első 10 VPN-szolgáltatás különböző választásokhoz. Ennek ellenére a listánkban szereplő szolgáltatók a legjobbak a régióban, így biztosan teljesítik az Ön által kitűzött célokat. a biztonságot, a regionális helyszíneket, a sebességet és az árat választottuk a kiválasztások tényezőiként. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyekhez nagy kiszolgálóhálózatok kapcsolódnak. A HD-tartalom streamingjéhez és a magánélet védelméhez használt gyors hálózatok a megbízható VPN-szolgáltatók jele. Természetesen a döntéseink mindkettőt megteszik. Nem számít okai, remélhetőleg megmutattuk, miért kellene ezt használni. Bízunk benne, hogy elégedettek lesznek az ebben a posztban javasolt bármely lehetőséggel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map