Szöul, Dél-KoreaSzöul, Dél-Korea az ország fővárosa és legnagyobb metropolisa. A növekvő gazdaság és stratégiai elhelyezkedés miatt alig több mint 10 millió emberből álló város világvezetővé vált. A „csoda a Han folyón” Szöul átalakult a világ 4. legnagyobb metrógazdaságává és a turizmus 4. legnagyobb keresőjévé. Ha azon turisták vagy üzleti utazók egyike lesz, és az internet használatára van szüksége, VPN nélkül nem akarja ezt megtenni. Néhány okot kínálunk Önnek egy pillanat alatt. Először azonban vessünk egy pillantást a legfontosabb javaslatokra, amelyek szerint a legjobb VPN-ket lehet használni Szöulban.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280

Szöul története a környék első településein nyúlik vissza. Ezek körül 4000 ekkor fordultak elő. A város Wiryeseong vezetéknevét azonban Kr. E. 18-ig kapta meg. Abban az időben az uralkodók Baekje fővárosává tették. Ha a városba utazik, akkor még láthat számos falat, amelyek az adott időszakra dátumok. A napok óta a város többször megváltoztatta a tulajdonosokat és a neveket.

Száz éves elszigeteltség után a város kinyitotta kapuit a külföldiek számára. Ekkor kezdődött Szöul modernizációja. A város legfontosabb kereskedelmi partnerei Franciaország és Amerika lettek. Valójában Szöul volt az első kelet-ázsiai város, amely elektromos áramot vezetett be a királyi palotába. A város valamilyen hatalommal bírt mindössze 11 évvel az amerikaiak után az Edison Illuminating Company-val kötött megállapodásoknak köszönhetően.

A modern időkben Szöul gazdasági erő a világon. Néhány koreai vállalat globális jelenléttel rendelkezik, és valószínűleg mindenhol megtalálhatja őket. Ide tartozik a Samsung elektronikai társaság, amely mindent gyárt a hűtőszekrényektől a nehéz ipari berendezésekig az okostelefonokig, és a Hyundai / Kia motorgyártót. Bár az üzleti élet hatalmas vonzerőt jelent a város számára, az utazók más dolgokat is élvezhetnek. Ide tartoznak a történelmi helyek, tájékozódási pontok, bevásárlóközpontok és még sok más. Még a világ egyik legnagyobb keresztény gyülekezete is van a világon, amelynek becslése szerint 830 ezer tagja van.

Szöulba utazók számára néhány dolgot meg kell emlékezni. A város mérete szinte kétszer annyira sűrűn lakott, mint New York City. Ez azt jelenti, hogy időről időre kissé zsúfolttá válhat. Ha ott van az internet használata, akkor magánéletének védelme érdekében csatlakoznia kell egy VPN-hez. Mivel a város évente 10 millió látogatót fogad, nem nehéz felismerni, hogy a számítógépes bűnözők mindenütt jelen vannak. Csak annyit kell tennie, hogy biztonságos kapcsolatot létesítsen a választott VPN-kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára az érzékeny információk ellopását.

A VPN használatának másik oka a korlátozott tartalom megkerülésének elősegítése. Dél-Koreában nincs sok cenzúrára vonatkozó törvény. Bizonyos mezők azonban tilos. Mint valószínűleg kitalálható, a pro-észak-koreai weboldalak, és még néhány másik oldal, be vannak tiltva. Ennek ellenére továbbra is szüksége lesz VPN-re a földrajzi korlátozások megkerüléséhez. Ha egy VPN-t használ egy másik hely szerveréhez való csatlakozáshoz, legyőzheti a megtekinteni kívánt terület földrajzi korlátozásait. A szoftver azt gondolja, hogy valahol máshol található, így megtekintheti, ahogy szeretné.

A fentiekben felsorolták a VPN használatának legjobb okait Szöulban. Lehet, hogy vannak mások is, amelyeket felfedez, miután feliratkozik a szolgáltatásra. Függetlenül attól, hogy célja a magánélet védelme a kíváncsiskodó szemtől, a cenzúra és a földrajzi korlátozások megkerülése, vagy mindkettő ellen, a VPN-ket lefedte.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a legjobb Szöul VPN-ket.

1. A legjobb VPN Szöulban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Szöul sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsiát, majd Dél-Koreát, kipróbáltunk egy szervert Szöulban, és a sebesség 55,85 Mb / s volt..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Szöulban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Szöul, Dél-Korea a világ egyik legnagyobb üzleti központja. Ezért örülünk annak, hogy a városban vannak kiszolgálók. Várhatja, hogy az IPVanish minden részén jól működjön a város körül. Hálózatuk folyamatosan volt a leggyorsabb VPN Ázsiában a sebességtesztjeink során. Ezenkívül több szerverhelyet fog találni Ázsia egész országában és minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Ez teszi őket az egyik legfontosabb választási lehetőségünknek Szöulban való tartózkodásuk során.

IPVanish Szöul sebességteszt

Az IPVanish 4 szervert üzemeltet Szöulban, és bármelyikhez csatlakozhat. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például a sel-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Teszteltünk egy IPVanish szervert Szöulban, sel-a06, és a sebesség 63,22 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb VPN Szöulban: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Szöul sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA Ázsia-szerte számos VPN szervert üzemeltet, köztük néhányat Szöulban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre és keresse Szöulot. Innen kiválaszthatja a szöul, dél-koreai szerver helyét. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 8,68 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Úgy gondoljuk, hogy az éppen nyújtott lehetőségek a legjobb választási lehetőségek Szöulban való tartózkodáshoz. Ennek ellenére mindig bátran nézheti meg a az első 10 VPN egyéb választások listája. Mivel tényezőként az árat, a sebességet, a biztonságot és a megbízhatóságot választottuk, választásaink a rendelkezésre álló legjobb sebességet biztosítják. Nincsenek rossz döntéseink a listánkban, így nem tévedhet el döntéseivel. Csak győződjön meg arról, hogy használja az útmutatónkat az Ön igényeinek legmegfelelőbb döntés meghozatalához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me