A legjobb VPN-k Tokióban

Tokió, JapánTokió, Japán az ország fővárosa és legnagyobb városa. Alig több mint 13,5 millió lakosa a világ egyik legnépesebb városa. Sok dolog vonzza a látogatókat a régióba. Ha Tokióba utazik, akkor VPN-t fog használni, amikor csatlakozik az internethez. Rengeteg ingyenes WiFi hotspotot talál, és egy VPN segít megvédeni magánéletét. Van néhány más jó ok is, amelyeket egy pillanat alatt megosztunk veled. Először vessen egy pillantást Tokióra a legjobb VPN-szolgáltatások listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Tokió alapításának dátumai nem állnak rendelkezésre. 1603 óta ez a kormány de facto székhelye. 1868-ig nem vált hivatalosan fővárossá. Meiji császár megváltoztatta a város nevét Edo-ről Tokióra, amikor Kiotóból költözött..

A modern időkben a város nyüzsgő és jelentős technológiai csomópont. Néhány dolog, amely vonzza a látogatókat, a csúcstechnika, a történelmi épületek, a múzeumok, a sportcsapatok és szinte bármi, amit gondolsz. Ezenkívül olyan dolgokat is talál, amelyekről még nem gondolta, hogy léteznek. Nem számít mi a Tokióba látogatásának oka, unatkozni nem fog unatkozni.

Mivel Tokiónak annyi tennivalója van, mindig sok utazó található a környéken. Emiatt sok vállalkozás ingyenes WiFi-t kínál ügyfeleinek. Noha ez nagyszerű a felhasználók számára, a tolvajok is szeretik. Lehet fogadni, hogy vannak bűnözők, akik arra várnak, hogy ellopják az Ön bizalmas adatait. Ha biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott szerverrel, sokkal nehezebbé teszi a tolvajok az adatok ellopását..

A VPN használatának második oka az, hogy elősegítse a cenzúra megkerülését. Bár Japánnak nincs sok belőle, mégis könnyedén megtalálhatja. Ha csatlakozik egy másik országbeli VPN szerverhez, megkerülheti az ilyen típusú cenzúrát, hogy megnézze azt, amit meg szeretne tekinteni. Ez becsapja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található.

Ez a két legnagyobb oka a VPN használatának Tokióban. Előfordulhat azonban, hogy még többet fedez fel, amikor feliratkozik a szolgáltatásra. A VPN használata jó ötlet a cenzúra körüli elkerülésétől az adatok tolvajok elleni védelméhez. Most, hogy elmagyaráztuk, miért ez fontos, beszéljünk a lehetőségekről.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a legjobb VPN-ket Tokióban.

1. A legjobb VPN Tokióban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Tokió sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsiát, majd Japánt. Ezen a ponton kiválaszthatja a Tokióban található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Tokióban, és a sebesség 59,47 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Tokióban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Tokió sebességteszt

A PIA Windows kliense egyszerű és modern. A használat és a beállítások miatt nincs sok. Ez azonban nem azt jelenti, hogy jellemzők nélkül is lenne. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 62,35 Mbps sebességgel futott, amikor Tokióban található szerverhez kapcsolódtunk.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 3,49 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN Tokióban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Tokió sebességteszt

Mint látja az alábbiakban, teszteltünk egy Tokióban található szervert, és a számok jóak, 63,51 Mbps letöltési sebességgel. Nem szabad gondot okoznia, ha bármit is tenne, miközben ott egy kiszolgálót használ.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

4. A legjobb VPN Tokióban: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

StrongVPN Tokió sebességteszt

A StrongVPN néhány kiszolgálót üzemeltet Tokióban. Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza a Japán – Tokió lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy városi szerverhez, teszteltük a sebességünket és 59,11 Mbps sebességűnek találtuk.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

5. A legjobb VPN Tokióban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Tokió gyakran élen jár az innováció élvonalában, és rendelkezik az IPVanish-tól származó legfelső szintű szerverekkel. Nekik van a régió egyik legjobb és legnagyobb hálózata. Emellett elég gyorsak ahhoz, hogy megtegyenek mindent, amit akarsz. Ez teszi őket egyik legfontosabb választási lehetőségünknek Tokióban tartózkodása közben.

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeinkben, ám Japán jelenleg rövidesen jön létre. Több szerverhelyet fog találni Ázsia egész országában. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Tokió sebességteszt

Az IPVanish 6 szervert üzemeltet Tokióban, és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Észre fogja venni, hogy az ott található szerverek „a” jelöléssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló legjobb. Teszteltünk egy IPVanish szervert Tokióban, nrt-a05, és a sebesség 27,95 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Noha úgy gondoljuk, hogy a legjobb lehetőségeket nyújtottuk Önnek Tokióban, szívesen nézzen meg top 10 VPN lista. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak kiszolgálói vannak Tokióban. Döntéseink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az áron alapulnak. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverekkel rendelkeznek a régióban és környékén. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Ha a tartalom streamingét tervezi, akkor jó sebességűnek kell lennie. Mivel választásaink szilárd hálózatokkal rendelkeznek, nincs rossz döntés. Néhány kutatással együtt útmutatónk segít az Ön igényeinek legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map