Vancouver, BCVancouver, a Brit Columbia Kanadában egy tengerparti tengeri kikötő városa Kanada nyugati részén. Ez a tartomány legnépesebb városa, és Nagy-Vancouver körzetében 2016-ban 2,463 millió lakosa volt. Ez az ország 3. legnagyobb metróterületévé teszi. Számos dolog vonzza a látogatókat a környéken, ideértve a legfelső szintű sportokat, a múzeumokat, a történelmi helyszíneket és egyebeket. Nem számít mire készülsz Vancouverben, nagy esély van arra, hogy nyilvános WiFi-t fog használni. Ha igen, akkor csatlakoztasson egy VPN-hez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Használhatja a nyilvános WiFi-t, miközben a városban tartózkodik. Ez nagyszerű dolog, mert rengeteg olyan hely van, amely kínálja mecénásainak. Noha ez jó ötletnek tűnik, ugyanakkor kiválóan alkalmas a cybercrooksokra is. Senki sem akarja, hogy a szobájában vagy a kedvenc kávézójában üljön, és hogy számítógépes bűnözők ellopják adataikat. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ez azt jelenti, hogy a számítógépes hálózatok számára sokkal nehezebb ellopni az érzékeny információkat.

A VPN használatának második oka Vancouverben az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha valaha sportos áramkimaradást tapasztalt, vagy a tartózkodási hely miatt akadályozták meg látni valamit, amit látni szeretne, ezek a geo-blokkok 2 példája, amelyekkel szembesülhet. Amikor VPN-hez csatlakozik, ebben az esetben a blokkoló szoftverre gondolhatja, hogy valahol máshol van. Ez segít mindent látni, ahogy várta.

Van a VPN használatának két legjobb oka Vancouverben. Természetesen később többet is felfedezhet. A VPN használata jó ötlet, függetlenül attól, hogy megvédi magánéletét a tolvajoktól, vagy megkerüli a földrajzi korlátozásokat. Most, hogy látta az előnyöket, beszéljünk a felhasználható legjobb lehetőségekről. Nem minden VPN azonos.

Mi a legjobb VPN Vancouver számára?

Erre a következő kritériumok alapján választ adhatunk a lista meghatározására:

  • A Vancouver szerverek sebessége
  • A hálózat stabilitása a csatlakozási problémák korlátozása érdekében
  • Képesség az áramszünetek és a földrajzi blokkok elkerülésére
  • Nincs naplózási politika
  • Többféle platform támogatása a mobil eszközökhöz
  • Katonai titkosítás a magánélet nagy védelme érdekében

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Vancouver legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Vancouver számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Vancouver sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Szerencsére Vancouver esetében nem ez a helyzet. Egyszerűen kattintson a tetején található kanadai zászlóra, és válassza ki az egyik Vancouver szervert. Mint látható, teszteltünk egy szervert Vancouverben, és a sebesség 194,17 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Vancouver legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Vancouver sebességtesztA NordVPN számos szervert üzemeltet a környéken. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Mint látható, teszteltünk egy szervert Vancouverben, és a letöltési sebesség 171,44 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Vancouver számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Vancouver sebességtesztA PIA Windows kliensének használatakor nincs sok a beállítás és a használat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a programot levonják. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Amint láthatja, a Vancouver-ben lévő szerver jól teljesített, 78,20 Mbps letöltési sebességgel.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN Vancouver számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Vancouver sebességtesztMivel a Vancouver területén szeretnénk kipróbálni egy szervert, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Kanada felé, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kanadai szerverek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Vancouverben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 83,88 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN Vancouver számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Ebben az esetben a Vancouverben található kiszolgálókat fogjuk használni. Az IPVanish kissé lassú volt a legújabb sebességtesztünkben, ám ezek még mindig remek választás VPN szolgáltatás keresésekor. Több szerverhely található Észak-Amerikában, mint a listánkon szereplő többi vállalat. Ez teszi őket a kanadai VPN-választáshoz.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Vancouver sebességtesztAz IPVanish 15 szervert üzemeltet Vancouverben, és bármelyikével csatlakozhat. Vancouverben teszteltünk egy IPVanish szervert, yvr.c13.ipvanish.com, és a sebesség 102,68 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha többet szeretne látni, akkor a további lehetőségeket a mi oldalunkon tekintheti meg az első 10 VPN szerver lista. De nem gondoljuk, hogy szüksége lesz rá. A korábban választottakon a megbízhatóság, a sebesség, az ár, a biztonság és a helymeghatározás alapult. Mivel Vancouver közelében sok szolgáltató rendelkezik szerverrel, a lehető legjobb sebességet kell elérnie. Nem számít, mit közvetít, a jó sebesség döntő fontosságú mindent. Minden opciónk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz lehetőség. Útmutatónk segít kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me