WisconsinWisconsin az Egyesült Államok észak-középső részén található állam. Becslések szerint 5,8 millió ember. Az emberek sokféle okból látogatják meg ezt a nagyszerű államot. Ide tartoznak a szabadban, az ételekben, az üzleti lehetőségekben és még sok más. Ha azt tervezi, hogy az egyik látogató, akkor mindenképpen használnia kell a VPN-t, amikor nyilvános WiFi-t használ. Ez elősegíti a magánélet védelmét a repülőtéren, szállodában, étteremben vagy másutt. Íme néhány a Wisconsinban használható VPN-k közül.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 Surfshark $ 3.49 Surfshark 68 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Wisconsint gyakran nevezik a sajt földjének. Sok olyan dologról ismert, amelyről ismert, de szerencsére egyikük nem felügyelet. Mivel Wisconsin amerikai állam, a kormány nem ellenőrzi válogatás nélkül. Ez azonban nem azt jelenti, hogy biztonságban vagy. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre. Ez azt jelenti, hogy ha nem kormányzati szervezetek megpróbálnak megfigyelni téged, akkor ezt sokkal nehezebbé fog tenni,

A VPN második okból történő használata valójában szintén jól működik. Ez segítséget nyújt abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, a tűzfalakat és a sportos áramkimaradásokat. Csakúgy, mint korábban, csatlakozna egy VPN-kiszolgálóhoz, ám ezúttal egy másik területen található kiszolgálót fog használni. Ily módon a tartalmat a normál módon nézheti meg.

Mi a Wisconsin legjobb VPN-je?

Arra számíthat, hogy sok nagyszerű dolgot lát Wisconsinban. Annak ellenére, hogy nem kellene aggódnia a kormányzati felügyelet miatt, először a feloldó tényezőkre összpontosítunk, hogy segítsünk a Wisconsin-i VPN meghatározásában..

  • Szolgáltatók, amelyek VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek és jól teljesítenek a Wisconsin régióban
  • Képesség a földrajzi korlátozások és a tűzfalak feloldására a környéken
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít elkerülni a kapcsolódási problémákat
  • A szigorú naplózás nélküli szolgáltatókkal
  • Erős katonai titkosítás a felhasználó adatvédelme érdekében

És most, vessünk egy pillantást a Wisconsin legjobb VPN-éire.

1. A legjobb VPN Wisconsinban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor teszteltünk egy szervert Chicagóban, Illinoisban, és teszteltük a sebességet Milwaukee, Madison és Green Bay felé. A teljesítmény kiváló volt a sebességgel, amely 103 Mbps-tól 116 Mbps-ig terjedt.

  A legjobb VPN-ek Tajvan számára

ExpressVPN Wisconsin sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Get ExpressVPN

2. A Wisconsin legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban (a legközelebbi régió). A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy kiszolgálót Chicagóban, Illinoisban, és teszteltük a sebességet Milwaukee, Madison és Green Bay felé. A letöltési sebesség 106 és 126 Mbps között változott.

  A legjobb VPN-ek Magyarországon

NordVPN Wisconsin sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Wisconsin legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert teszteltünk Chicagóban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az Egyesült Államok szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Chicagóban (mivel ez a legközelebbi). Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Milwaukee-ben, Madisonban és Green Bay-ben. Mint láthatja, letöltési sebességünk 102 Mbps és 109 Mbps között volt.

CyberGhost Wisconsin sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN Wisconsinban: PureVPN

PureVPN

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

  A legjobb VPN-k a játékhoz

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Chicagóban, Illinois-ban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Chicagóban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Milwaukee-ben, Madisonban és Green Bay-ben. Mint láthatja, letöltési sebességünk 40 Mbps és 74 Mbps között volt.

PureVPN Wisconsin sebességteszt

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak tovább 74% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 2,88 dollártól.

Látogasson el a PureVPN oldalra

5. A legjobb VPN Wisconsinban: Surfshark

Surfshark

A Surfshark 2023-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat folyamatosan növekszik és helyszíneket bővít, és nagy hangsúlyt fektet az árakra és a magánéletre. Rendelkezik azokkal a sípokkal és harangokkal is, amelyekre számíthat a nagyobb szolgáltatásoknál

50 országban több mint 500 szerverrel, erőteljes titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának képességével számos lehetőséget kínálnak szolgáltatásaik élvezésére. Még akkor is megnézheti azokat a szolgáltatásokat, amelyek több régióban elérhetők. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy privát szörfözést végezzen, védje a WiFi forgalmat, névtelenül torrent-t és még sok más, amikor egy szervert választ.

A Wisconsin-i tesztünkhöz egy szervert választottunk a Chicagóban. Miután bejelentkezett, egyszerűen keressen Chicago-ra a keresősávon. Innen csatlakozhat az ott található szerverhez. Csatlakoztunk egy szerverhez Chicagóban, és teszteltük a sebességet Milwaukee, Madison és Green Bay felé. Az eredmények sebessége 42 Mbps-tól 68 Mbps-ig terjedt.

Surfshark Wisconsin sebességteszt

A pénz és a szolgáltatások miatt a Surfshark jó megoldás azok számára, akiknek ott tartózkodásukhoz nem feltétlenül szükségük nagyon nagy sebességű kapcsolatra. Minden könnyen használható, és nem kell gondjai lennie. Korlátlan számlara regisztrálhat korlátlan eszközökkel és biztos lehet benne, mivel a Surfshark 30 napos pénzgarancia-garanciával rendelkezik.

Látogasson el a Surfsharkba

Mint láthatja fent, van néhány nagyszerű VPN-lehetőség, amelyeket Wisconsinban használhat. Nyilvánvaló, hogy láthatja ennek előnyeit. Mostanra remélhetőleg megmutattuk, miért fontos. Ha további lehetőségeket szeretne, nyugodtan nézze meg a az első 10 VPN-lista. Mindezek a választások jól teljesítenek. jól teljesítenie kellene, de számos tényező alapján döntöttünk. Így optimalizáltuk választásainkat Wisconsinra. Nem számít, mit tervez tenni ott, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével megvédheti magánéletét, és a lehető legjobb döntést hozhatja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me