A pénzverde kifizetéseket elfogadó legjobb VPN-k

MintpaymentA Mint Payments egy ausztrál cég, amely 2013-ban indult, és amelyet a PaymentWall hozott létre. Mobil fizetési és tranzakciós szolgáltatásokkal foglalkoznak, amelyek minden méretű vállalkozásnak segítenek a fizetések feldolgozásában. Ők a kontinens egyik legnagyobb fizetési feldolgozója. Ha ezt a társaságot a VPN-szolgáltatásért fizeti, akkor segíthetünk. Összeállítottuk azoknak a különféle szolgáltatóknak a listáját, amelyek igénybe veszik a fizetési processzort. Az alábbiakban láthatja azokat a legjobb VPN-eket, amelyek elfogadják a pénzverde kifizetéseket.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5SaferVPN$ 3.29SaferVPN34jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Számos különféle műfaj fogadja el a pénzverde kifizetéseket. Ezek között vannak játékok, közösségi média, filmek, zene, előfizetések, adományok és még sok más. A szolgáltatás kockázatmentes, helyi, rugalmas és hatékony. 2015-ben a szolgáltatás annyira népszerűvé vált, hogy független egységgé vált. Stratégiájában B2C (business-to-customer) megközelítést alkalmaz. Ez lehetővé teszi számukra a jelenlegi kereslet meghatározását és az ügyfelek jobb támogatását.

Most a listánkba.

1. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel bizalommal, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb pénzverdpénzt elfogadó VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól.

Látogasson el a PureVPN oldalra

4. A legjobb pénzverde-fizetéseket elfogadó VPN: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, de bármi mást fog tenni, amit a thaiföldi régióban szeretne csinálni. Bár Bangkokban nincs kiszolgáló, az ott található kiszolgálók a legjobb megoldás.

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

5. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: SaferVPN

SaferVPN kezdőlap

Iratkozzon fel 24 hónapra, csupán havi 3,29 dollárért (75% kedvezmény)

A SaferVPN számos olyan funkciót egyesít, amelyek elősegítik a lehető legnagyobb sebesség elérését és a nagy biztonságot. A rendelkezésre álló nagyszerű lehetőségek közé tartozik az automatikus WiFi biztonság, a kill kapcsoló és mások. Jelenleg azt állítják, hogy több mint 700 nagysebességű szerverrel rendelkeznek. 34 vagy annál több világszerte találhatók, és természetesen korlátlan szerverváltást kapnak.

A fenti táblázatból látható, hogy a SaferVPN meglehetősen nagy VPN hálózattal rendelkezik. Az Egyesült Államokon túl a SaferVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

A SaferVPN jó értéket képvisel, kiváló tulajdonságokkal és megfelelő méretű hálózattal rendelkezik. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és még sok másat egyetlen VPN-fiókkal havonta 3,20 dollárért, 2 éves előfizetéssel.

Látogasson el a SaferVPN webhelyre

Számos nagyszerű VPN-szolgáltató fogad el pénzverde-fizetéseket. Több lehetőség van azonban a miénkön top 10 lista. Ne feledje azonban, hogy nem mindegyik fogadja el a pénzverde kifizetéseket. Az útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legjobb lehetőségeket, hogy megalapozott döntést hozzon, és megfeleljen az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map