MintpaymentA Mint Payments egy ausztrál cég, amely 2013-ban indult, és amelyet a PaymentWall hozott létre. Mobil fizetési és tranzakciós szolgáltatásokkal foglalkoznak, amelyek minden méretű vállalkozásnak segítenek a fizetések feldolgozásában. Ők a kontinens egyik legnagyobb fizetési feldolgozója. Ha ezt a társaságot a VPN-szolgáltatásért fizeti, akkor segíthetünk. Összeállítottuk azoknak a különféle szolgáltatóknak a listáját, amelyek igénybe veszik a fizetési processzort. Az alábbiakban láthatja azokat a legjobb VPN-eket, amelyek elfogadják a pénzverde kifizetéseket.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5SaferVPN$ 3.29SaferVPN34jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Számos különféle műfaj fogadja el a pénzverde kifizetéseket. Ezek között vannak játékok, közösségi média, filmek, zene, előfizetések, adományok és még sok más. A szolgáltatás kockázatmentes, helyi, rugalmas és hatékony. 2015-ben a szolgáltatás annyira népszerűvé vált, hogy független egységgé vált. Stratégiájában B2C (business-to-customer) megközelítést alkalmaz. Ez lehetővé teszi számukra a jelenlegi kereslet meghatározását és az ügyfelek jobb támogatását.

Most a listánkba.

1. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel bizalommal, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb pénzverdpénzt elfogadó VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól.

Látogasson el a PureVPN oldalra

4. A legjobb pénzverde-fizetéseket elfogadó VPN: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, de bármi mást fog tenni, amit a thaiföldi régióban szeretne csinálni. Bár Bangkokban nincs kiszolgáló, az ott található kiszolgálók a legjobb megoldás.

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

5. A legjobb pénzverde-fizetést elfogadó VPN: SaferVPN

SaferVPN kezdőlap

Iratkozzon fel 24 hónapra, csupán havi 3,29 dollárért (75% kedvezmény)

A SaferVPN számos olyan funkciót egyesít, amelyek elősegítik a lehető legnagyobb sebesség elérését és a nagy biztonságot. A rendelkezésre álló nagyszerű lehetőségek közé tartozik az automatikus WiFi biztonság, a kill kapcsoló és mások. Jelenleg azt állítják, hogy több mint 700 nagysebességű szerverrel rendelkeznek. 34 vagy annál több világszerte találhatók, és természetesen korlátlan szerverváltást kapnak.

A fenti táblázatból látható, hogy a SaferVPN meglehetősen nagy VPN hálózattal rendelkezik. Az Egyesült Államokon túl a SaferVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

A SaferVPN jó értéket képvisel, kiváló tulajdonságokkal és megfelelő méretű hálózattal rendelkezik. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és még sok másat egyetlen VPN-fiókkal havonta 3,20 dollárért, 2 éves előfizetéssel.

Látogasson el a SaferVPN webhelyre

Számos nagyszerű VPN-szolgáltató fogad el pénzverde-fizetéseket. Több lehetőség van azonban a miénkön top 10 lista. Ne feledje azonban, hogy nem mindegyik fogadja el a pénzverde kifizetéseket. Az útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legjobb lehetőségeket, hogy megalapozott döntést hozzon, és megfeleljen az Ön igényeinek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me