A Safari legjobb VPN-kiterjesztései

Safari ikonraA Safari a beépített böngésző minden Macintosh / Apple termékhez. Ez a WebKit motoron alapul. Az Apple 2003-ban kiadta a Mac OS X Panther-rel, és az iOS eszközök része volt, mióta piacra léptek. Egyszer volt egy Windows verzió, de csak 2007–2012-től volt elérhető. Mint valószínűleg tudod, az Apple nagy hangsúlyt fektet a magánéletre. Bármit megtettek, hogy megóvják felhasználóik magánéletét. Vannak azonban további óvintézkedések, amelyeket megtehet az online magánélet védelme érdekében. Egy perc alatt többet fogunk beszélni ezekről. Először is, kérjük, vessen egy pillantást a Safari számára elérhető legjobb VPN-kiterjesztések listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Nem számít, milyen készüléket használ, jó ötlet a VPN használata a Safarival. Manapság úgy tűnik, hogy nem kapcsolhatja be a rádiót, a TV-t és nem nézheti meg az internetet anélkül, hogy valamilyen adatmegsértésről hallott volna. VPN használatával titkosítja webes adatait. Ahelyett, hogy nyitva hagyná a számítógépes lopást, sokkal nehezebbé teszi a potenciális bűnözők számára az érzékeny információk ellopását. Még ha a számítógépen vagy az iPhone-ban is titkosítja a fájlokat, az internethez való csatlakozás sebezhetővé teheti őket.

A VPN és a Safari használatának további előnye, hogy képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha nem ismeri a kifejezést, akkor ezek akadályozzák meg a világ különböző részeiről származó tartalmak látását. Ezeket a munkahely (például egy munkahelyi tűzfal), egy iskola (vagy egyetemi campus), egy média streaming cég (például az Amazon vagy a Netflix), vagy akár a kormányok (ha az Ön országában cenzúraszabályok vonatkoznak) vetik ki őket. Amikor csatlakozik a választott szerverhez, akkor a blokkoló szoftver arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennie arra, hogy körülkerüljön a földrajzi blokkok, mintha maga lenne.

Most, hogy észreveszi a VPN-ek fontosságát a Safari használatakor, néha nehéz megérteni, hogy mi a legjobb VPN, vagy remek lehetőségeket találhat a Mac és iOS felhasználók számára. A Windows és az Android felhasználók könnyebben és sokkal többet választhatnak. Jelenleg több száz VPN-szolgáltató kínál termékeket a közösségben. Sajnos sokuk lassú vagy biztonsági problémákkal küzd (például információszivárgás). Nézzük meg néhány tényezőt, amelyek jó VPN szolgáltatást nyújtanak a Safari számára.

 1. Szerverek száma – Nézze meg alaposan a VPN-kiszolgálók számát és azok helyét. Csak néhány szerverrel rendelkező VPN-szolgáltató nagyon lassúvá teheti a dolgokat. Ennek oka az, hogy a szerverek gyorsan megterhelhetők
 2. Titkosítási protokollok – Bár sok szolgáltató számos protokollt kínál, az egyik az OpenVPN. Időnként továbbra is látni fogja a PPTP-protokollt kínáló szolgáltatókat. Ha ezt látja, akkor csak akkor használja, ha nincs más választása. Az OpenVPN a sebesség és a biztonság legjobb keverékét nyújtja, és a szakértők azt az aranyszabványnak tartják. Ha választási lehetőséget kínálnak az OpenVPN UDP és TCP verziójai között, akkor az UDP verzió gyorsabb, de nem annyira stabil.
 3. Megbízhatóság és nyitottság – Ellenőrizze, hogy a szolgáltatónál nincs-e DNS-szivárgás. Ellenkező esetben elveszíti a VPN használatának célját. A magánélet szempontjából azt szeretné biztosítani, hogy a szolgáltató átlátható legyen politikáival.
 4. Gyors szerverek – Végül, de nem utolsósorban, fontos a szerver sebessége. Ha azt tervezi, hogy a Safari-t használja a tartalom streamálására, akkor az utolsó dolog, amit szeretne, hogy a show- vagy eseménypuffer legyen közepén.

VPN vs. proxy – amely jobb a Safari felhasználók számára?

A dolgokat nagyon egyszerűen fogjuk tartani. Védi a magánéletét, vagy feloldja a korlátozásokat az összes Mac és iOS alkalmazásban? Ha igen, akkor VPN-t fog használni. Ha célja az, hogy egyszerűen csak megkerülje a földrajzi korlátozásokat egy olyan webhelyen, amelyet a Safari-ban szeretne megtekinteni, akkor a proxy vagy a VPN működni fog. Erősen javasoljuk, hogy használja a VPN-t, mivel a titkosítás elősegíti a magánélet védelmét a Safari-n belül és kívül. Ha az ExpressVPN Safari kiterjesztéssel csatlakozik, akkor ténylegesen aktiválódik a VPN kliens, amely biztosítja az összes kommunikációt.

Safari VPN kiterjesztés vs plugin

Lehet, hogy az emberek hivatkoznak a VPN-kiterjesztésekre és a Safari-bővítményekre. Azt is látni fogja, hogy az emberek ugyanazra hivatkoznak a VPN és a proxy kiterjesztésekre. Ezek nem. Ha titkosítani szeretné adatait, és hozzáférést szeretne kapni bármely régió más térségeiben található tartalomhoz, akkor VPN-t fog használni. Az ExpressVPN hozzáad egy újabb, MediaStreamer nevű szolgáltatást, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzi korlátozások feloldásához. Csak le kell töltenie a VPN-klienst, amely tartalmazza a szolgáltatás Safari VPN-kiterjesztését. Használhatja a MediaStreamer játékkonzolokon és médialejátszókon is, ideértve az Apple TV, a Roku és az Amazon Fire TV eszközöket..

Figyelembe véve azokat a tényezőket, amelyeket éppen említettünk, áttekintjük a Safari legjobb VPN-jeit.

3. A legjobb VPN a Safari számára: IPVanish

IPVanish

Sajnos az IPVanish nem rendelkezik valódi böngésző-kiterjesztéssel a Safari számára. Más szavakkal, először csatlakoznia kell a programhoz, majd elkezdheti a böngészést. Számos helyen vannak gyors kiszolgálók, és számíthat arra, hogy megbízhatóak. Nekik van az egyik legnagyobb hálózat az Egyesült Államokban, így jó választás lehet napi használatukhoz.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett számíthat arra, hogy kiszolgálókat fog találni minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Emellett következetesen jól teljesítenek Észak-Amerikában és Európában végzett tesztjeinken is. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Miután kiválasztott egyet, kiválaszthatja a várost és még a használni kívánt szervert is.

Az IPVanish számos szervert üzemeltet a világ minden tájáról, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például atl.a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Atlantában, és megállapítottuk, hogy a sebesség 63,76 Mbps a kábel internetkapcsolaton, amely ugyanolyan sebességgel rendelkezik..

IPVanish Atlanta sebességteszt

A szoftver tesztelésére is szeretnénk tesztelni a DNS-szivárgást. Ha több kiszolgálót lát, vagy azt látja, amelyet nem a VPN cég biztosított, ez egy problémát jelez. Amint az alábbi képen látható, az IPVanish megfelel a tesztnek.

IPVanish LeakTest for Safari

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN kiterjesztés a Safari számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyetlen igazi VPN-kiterjesztés a Safari böngészőben. A kezdéshez regisztrálnia kell az ExpressVPN-t, és be kell jelentkeznie a webhelyükre. Innen letöltheti a legújabb ExpressVPN ügyfelet Mac-hez, amely magában foglalja a Safari kiterjesztést.

ExpressVPN Safari

Az ExpressVPN Safari kiterjesztés lehetővé teszi a kiszolgáló helyének kiválasztását a városig a fenti képen látható módon. Az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb szervert az Ön által választott helyen. Mi tovább mentünk és kiválasztottuk a Safariban felsorolt ​​legjobb szervert, amely az USA – New York volt. Mint láthatja, a szerver gyors volt, a letöltési sebesség 59,80 Mbps volt.

ExpressVPN NYC sebességteszt

Mint láthatja az alábbiakban, DNS-szivárgás-tesztet végeztünk annak ellenőrzése érdekében, hogy a böngésző-bővítmény nem szivárog-e valódi helyünkön, és azt találtuk, hogy az ExpressVPN probléma nélkül átadott.

ExpressVPN Safari Leaktest

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Legfeljebb 3 eszközzel csatlakozhat a szolgáltatáshoz egyszerre egyetlen VPN-fiókkal, egyszerűen Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Safari számára: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost A CyberGhost szép kombinációt kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például az Apple TV, a Netflix, a YouTube Red és mások – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN nem kínál valódi Safari kiterjesztést. Emiatt először csatlakoznia kell, majd elkezdheti a Safari használatát. Tesztelésként meg akartuk látni, hogy a CyberGhost hogyan teljesített a Safari használatakor. Megnyitottuk a Mac klienst (ez nagyon hasonlít a Windows verzióra) és kiválasztottuk a „Select My Server” lehetőséget. Most kibővítheti bármely országot, és kiválaszthat egy adott kiszolgálót. A hálózat számos szervert kínál sok különböző helyszínen. Sebességtesztünkhöz úgy döntöttünk, hogy tesztelünk egy szervert Los Angelesben. Letöltési sebességünk 54,96 Mbps volt.

CyberGhost LA sebességteszt

Csakúgy, mint korábban, szivárgástesztet is akartunk csinálni a Safari CyberGhost VPN kliensével. Az alábbi képen látható a teszt eredménye. Az egyetlen kiszolgáló, amelyet megmutatnak, a New York-i szerver, amelyhez csatlakoztunk.

CyberHost VPN Leaktest a Safari számára

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 5,99 USD a 30 napos garanciával.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN a Safari számára: NordVPN

NordVPN

A többi szolgáltatóhoz hasonlóan, a NordVPN-nek nincs valódi kiterjesztése a Safari számára. Emiatt először csatlakoznia kell a NordVPN klienshez. Csatlakozás után megnyithatja a Safarit, és a várt módon böngészhet.

Tesztelési okokból az atlantai szerverhez kapcsolódtunk. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Ismernie kell azoknak a kiszolgálóknak a számát, amelyekhez csatlakozni szeretne. Ha az Atlantahoz szeretne csatlakozni, mint mi vagyunk, akkor csatlakoznunk kell a következő szerverek egyikéhez: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Kipróbáltunk egy szervert Atlantában, és a letöltési sebesség 57,49 Mbps volt.

NordVPN Charlotte sebességteszt

Természetesen a szivárgáspróbát is elvégezzük a NordVPN-re. Az alábbi képen a tesztünk csak egy szervert talált, és ez volt a megfelelő a céljainkhoz. Ez azt jelenti, hogy ezzel sem lesz szivárogtató probléma.

NordVPN Leaktest a Safari számára

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,75 USD 30 napos garanciával.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. A legjobb VPN a Safari számára: PIA

Privát internet-hozzáférésA többi szolgáltatóhoz hasonlóan, a NordVPN-nek nincs valódi kiterjesztése a Safari számára. Emiatt először csatlakoznia kell a NordVPN klienshez. Csatlakozás után megnyithatja a Safarit, és a várt módon böngészhet. A kiszolgálók ábécé szerint vannak rendezve régiók, országok és városok szerint. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat a használni kívánt város helyszíneire. Ebben az esetben úgy döntöttünk, hogy tesztelünk New York City segítségével.

A PIA Windows kliense modernizált. Ez azt jelenti, hogy a beállításokhoz és a használathoz nem fog sokat keresni. Igaz, hogy nem más, mint egyszerű. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 62,02 Mbps sebességgel futott.

PIA Philadelphia sebességteszt

Végül meg akartuk mutatni neked, hogy a PIA jól teljesíti a szivárgáspróbát is. Az alábbi kép a PIA által biztosított egyetlen kiszolgálót mutatja. Mint láthatja, akkor biztosan biztonságban lesz.

PIA Leaktest for Safari

Amikor a Mac ügyfeleikkel foglalkozik, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani az egész világon. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

És megvan neked. Noha a Safari böngészőnek csak egy valódi böngésző-kiterjesztése van, a legmegfelelőbb választási lehetőségek a böngészőben. Most megvédi magát a DNS-szivárgások ellen, és a Safari számára a legjobb VPN-beállításokat használja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map