iDEAL kifizetésekAz iDEAL fizetési társaság a legnépszerűbb fizetési rendszer Hollandiában. 2014-ben az összes holland online fizetés 54% -áért használták fel. Jelenleg a holland Currence szervezet tulajdonában van, és 2016-ban 282 millió átutalással rendelkezett. Ha szeretné használni az iDEAL fizetéseket a VPN-szolgáltatás fizetéséhez, segíthetünk. Egy pillanat alatt részletesebben áttekintettük a lehetőségeket. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, nézd meg az iDEAL fizetéseket elfogadó legjobb VPN-ek gyors listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Ivacy$ 2.25Ivacy73jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Akár holland, akár csak egy ideig az országban, érdemes lehet iDeal fizetéseket használni a VPN-szolgáltatás megvásárlásához. Mivel ez a legnagyobb fizetési rendszer Hollandiában, sokan kifejezetten azon cégeket keresik, amelyek elfogadják az iDEAL fizetési módot. Ne feledje, hogy a pénzed sebezhető, tehát ha az érzékeny adatait átveszik, sokkal többet veszíthet, mint a pénz. Természetesen a megoldás egy VPN használata. Szerencsére számos szolgáltató vállalja az iDEAL fizetéseket.

Most megvizsgáljuk a legjobb VPN-lehetőségeket, amelyek elfogadják az iDEAL fizetéseket:

1. A legjobb VPN, amely elfogadja az iDEAL kifizetéseket: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN, amely elfogadja az iDEAL kifizetéseket: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN, amely elfogadja az iDEAL kifizetéseket: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN, amely elfogadja az iDEAL kifizetéseket: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és egyszerűen hozzáférhet minden szerverhelyükhöz Havonta 4,99 USD.

Látogasson el a PureVPN oldalra

5. A legjobb VPN, amely elfogadja az iDEAL kifizetéseket: Ivacy

Ivacy

Iratkozzon fel 24 hónapra, csupán havi 2,25 dollárért (77% kedvezmény)

Az Ivacy 2007-ben kezdte utazását, és ők a piac egyik legrégebbi VPN-vállalata. Természetesen az az, ahonnan onnan van, az fontos. Azóta kibővültek és újítottak, és bár nem olyan jól ismertek, mint a többi szolgáltató, szilárd termékkel rendelkeznek. Van alkalmazásuk Windows, Mac, Linux, iOS, Android, XBox, PS3&4, az Amazon Firestick és még sok más.

Az innováció elősegíti, hogy a társaság úttörővé váljon. 2010-ben ők voltak az első társaságok, akik megjelentek a Split Tunneling szolgáltatással. Azóta továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Ezek közé tartozik az Internet kill kapcsoló, a fejlett protokollok, a vírusvédelem és még sok más.

A bűntelenség az árképzés szempontjából is jól megy. Csökkenték az árakat, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét, akár csak Havonta 2,25 dollár. Ez a kétéves tervhez tartozik, és ez nagy érték.

Látogasson el az Ivacy VPN webhelyre

És ott van a legjobb VPN-ek, amelyek elfogadják az iDeal fizetéseket. Természetesen mindig szívesen megnézed a mi oldalainkat top 10 lista más lehetőségekhez. Ne feledje, hogy nem mindenki fogadja el az iDEAL fizetéseket. Útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legmegfelelőbb lehetőségeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me