NFL Game PassAz NFL mindenki számára elérhető, az Egyesült Államokon és Mexikón kívül Game Pass.  A Game Pass szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy-egy csapat szokásos szezonjátékát nézzék meg 79,99 fontért. Nézze meg a normál szezon játékát az NFL összes csapatának és 99,99 fontért. Az alapszakaszban, valamint a rájátszásban egy Season Plus tervük van, amely 119,99 fontba kerül. Kipróbáltunk az USA-ból, és megerősíthetjük, hogy a Game Passhoz való regisztrációhoz nem amerikai IP-cím szükséges. Ezért a regisztrációhoz csatlakozni kell egy másik ország VPN szerveréhez. Használhatja Tajvanot vagy Vietnamot a legjobb árképzéshez. Ezt egy pillanat alatt részletesebben ismertetjük. Először nézzük meg az NFL Game Pass legjobb VPN-jeit.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Vessen egy pillantást az egyes országokban elérhető NFL Game Pass előfizetésekre:

CountryPriceContentRequirements
Taiwan$ 124,99Élő játékok
Replay és rádió
Egyik sem
Kanada329 USD kanadai
~ 250 USD USD
Élő játékok
Replay és rádió
Egyik sem
Egyesült Királyság és Ausztrália$ 199.99Élő játékok
Replay és rádió
Egyik sem
Egyesült Államok$ 99Csak lejátszás és rádió.
Nincs élő játék
DirecTV előfizetés
Nincs önálló streaming szolgáltatás

Az NFL Game Pass vásárlásának legjobb módja egy VPN szerverhez való csatlakozás Tajvanon, Vietnamban, Indiában, Indonéziában, Malajziában vagy Laoszban. Az ár mindössze 124,99 USD ezen országokban, és tartalmazza a teljes NFL-évad és a rájátszás élő közvetítését. Még az NFL Game Pass könyvtárához is hozzáférhet a korábbi évadok visszajátszásaihoz és játékaihoz.

Ha az Egyesült Államokban vagy Mexikóban található, az NFL két további lehetőséget kínál. Az első az Audio Pass amely lehetővé teszi, hogy minden játékot élőben hallgasson. Az Audio Pass használatával hallgathat egy csapat rendes szezonjátékát 24,99 dollárért. Hallgassa meg az összes rendes szezon játékot 29,99 dollárért. Az alapszakaszban, valamint a rájátszásban, van egy Season Plus tervük, amely 39,99 dollárba kerül.

A második opció az Egyesült Államokban vagy Mexikóban élők számára szól Játék visszatekerés. Az NFL Game Rewind szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a kedvenc csapata szokásos szezonbeli mérkőzéseit igény szerint (nem élőben) nézzék meg 29,99 dollárért. Nézze meg az összes rendes szezon játékot igény szerint (nem élőben) 39,99 dollárért. Az alapszakaszban, valamint a rájátszásban, van egy Season Plus tervük, amely 69,99 dollárba kerül.

Nincs áramkimaradás a Nemzetközi NFL Game Pass-szal

Pénzmegtakarításon kívül az NFL Game Pass feliratkozása egy másik régióból segít elkerülni az áramszünetet. Mindannyian ott voltunk. Készen áll arra, hogy csak a kedvenc csapata számára felvidítson, hogy megtudja, az NFL áramszünet korlátozások érvényesek-e. Ez nem történik meg egy külföldi Game Pass előfizetéssel és VPN-vel. Csak csatlakoztasson egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában, és nyissa meg az NFL Game Pass-ot az áramszünetek elkerülése érdekében.

Most nézzük meg közelebb a legjobb VPN-ket, hogy megnézhessük az NFL-t a Game Pass segítségével.

1. Az NFL Game Pass legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az NFL Game Pass legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Az NFL Game Pass legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Az NFL Game Pass legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A NFL Game Pass IPVanish legjobb VPN-je

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A fentiekben megadtuk, hogy mi a legjobb lehetőség az NFL Game Pass használatához. De mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN felsorolja az egyéb lehetőségeket. Nem gondoljuk azonban, hogy ezt meg kell tennie. Döntéseinket a sebesség, ár, biztonság, megbízhatóság és akár a szerver helyzete alapján hoztuk meg. Nem számít, melyik NFL-csapatokat meg szeretné nézni, az induláshoz csatlakoznia kell a listánkon szereplő VPN-ek egyikéhez. Ilyen módon a lehető legjobb sebességet érheti el, függetlenül attól, hogy melyik csapatokat szeretné megnézni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me