Katar legjobb VPN-jei

KatarKatar egy arab ország, amely a Perzsa-öbölben található. Annak ellenére, hogy alig több mint 2,1 millió embert foglalkoztat, ez az iszlám állam a világon az egyik főre eső jövedelmet nyújtja a legjobban. Katar abszolút monarchia, Emir Tamim bin Hamad Al Thani vezetésével. Mint minden abszolút monarchia, az uralkodó abszolút hatalommal rendelkezik az emberek felett, nincs ellenőrzése és egyensúlya a helyén. Az emír emberei bármikor megfigyelhetnek téged bármilyen okból. Katarban tartózkodás esetén VPN-t kíván használni.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Annak ellenére, hogy Katar gazdag, a digitális kalózkodás óriási. A kalóz szoftvert használó cégektől kezdve a fizikai kalózkodásig, ahol az emberek filmeket árulnak az utcákon, egyértelmű, hogy a kalózkodás rohamos. Van némi előrelépés a probléma leküzdésében, de úgy tűnik, hogy a megtett intézkedéseket nem veszik komolyan. Még a helyi vállalkozásoknak a szoftverkalózkodással járó támadása sem gyakorol nagy hatást. Hivatalosan, az IIPA szerint Katar továbbra is szerepel a kalózkodás figyelési listáján.

Tehát beszéljünk a VPN-ekről és azok működéséről. A virtuális magánhálózat egy biztonságos és titkosított kapcsolat, amelyet egy másik számítógéppel hoznak létre, valószínűleg egy másik országban. Ha aggódik a magánélete miatt, különösen Katarban, a VPN kötelező. Senkinek nem kell foglalkoznia a katari kormány vagy bárki más inváziós szemével, amely szívesen szerezné az Ön adatait. Bár a kormány nem mindig figyel téged, lehet, hogy mások is.

Ha kapcsolódik egy másik ország szerveréhez, megkerülheti a földrajzi blokkolás korlátozásait. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely vagy korlátozza az embereket abban, hogy a megcélzott területen kívüli tartalmakat megtekintsék, vagy egy adott területen belül megállítják őket. A VPN segítségével megkerülheti ezeket a korlátozásokat, függetlenül attól, hogy ki vezeti be őket. Például, hogy ez hogyan működik, a Netflix-et fogjuk használni.

A Netflix a világ egyik legnagyobb és legszélesebb körben ismert prémium streaming szolgáltatása. Céljuk, hogy 2016 végére 200 országban legyenek. Ha azonban csatlakozol egy másik országhoz, akkor a Netflix összes címét élvezhetik, ha csatlakoznak a legnagyobb piacokhoz. Jelenleg a legnagyobb piac az amerikai piac. A VPN megőrzése még a Netflix elindítása után is jó ötlet, mivel több tartalomhoz fér hozzá. Természetesen fizetős előfizetésre és VPN-re is szükség lesz a szolgáltatás ilyen eléréséhez.

Olyan sok választás mellett milyen VPN-t választana? Ez attól függ, hogy milyen célokat próbál elérni. Van néhány választásaink a Katar szempontjából. Bár ezek a lehetőségek biztonságos titkosítást használnak, az OpenVPN protokoll használata a lehető legjobb választás lenne. Ha streaming szolgáltatást szeretne elérni, akkor az OpenVPN (UDP) lenne a legjobb fogadás. A VPN streaminghez vagy a mobilhálózathoz való csatlakozásához feltétlenül vizsgáljon meg más protokollokat, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t a magánélet védelme érdekében..

Ha tevékenységeit biztonságosítani szeretné, vagy tartalmat fel szeretne tiltani, javasoljuk az ExpressVPN-t. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így védelem alatt áll, ha kíváncsiskodó szemed figyelnek téged. Az olyan streaming szolgáltatások használatához, mint a Netflix vagy mások, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Nagy VPN hálózatot kezelnek, és egy mobil klienst is kínálnak, így csak csatlakoznia kell, és streaming képes lenne azokból az országokból, ahol nagy a tartalom könyvtárak.

Ha csak geo-blokkolt tartalmat szeretne megtekinteni, javasoljuk az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazást. Az intelligens DNS funkció segít a csatornák feloldásában enyhe sebességcsökkenés nélkül. Soha nem javasolnánk értékpapír-kereskedelmet a sebesség érdekében. Mivel Katarban az internet sebessége rendkívül magas, valószínűleg nem is veszi észre a különbséget. A biztonság előnyei meghaladják a sebességcsökkenést.

Kérjük, díjmentesen nézd meg az első 10 VPN-szolgáltatás különböző választásokhoz, de nem gondoljuk, hogy ezt meg kell tennie. Ezeket a lehetőségeket választottuk, mert összességében a legjobbak. A kiválasztásunkban szereplő kritériumok a sebességen, a biztonságon, a regionális helyszíneken és az áron alapulnak. Ezen kívül választottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyek nagy kiszolgálóhálózattal könnyedén csatlakozhatnak hozzájuk. Nem számít, milyen célt tűz ki a VPN használatához, itt található lehetőségeink biztosan megfelelnek az Ön igényeinek. Megbízható VPN-szolgáltatók azok, amelyek gyors hálózatokat biztosítanak a HD-tartalom más helyekről történő streamingjéhez és megóvják az Ön személyes adatait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map