KatarKatar egy arab ország, amely a Perzsa-öbölben található. Annak ellenére, hogy alig több mint 2,1 millió embert foglalkoztat, ez az iszlám állam a világon az egyik főre eső jövedelmet nyújtja a legjobban. Katar abszolút monarchia, Emir Tamim bin Hamad Al Thani vezetésével. Mint minden abszolút monarchia, az uralkodó abszolút hatalommal rendelkezik az emberek felett, nincs ellenőrzése és egyensúlya a helyén. Az emír emberei bármikor megfigyelhetnek téged bármilyen okból. Katarban tartózkodás esetén VPN-t kíván használni.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Annak ellenére, hogy Katar gazdag, a digitális kalózkodás óriási. A kalóz szoftvert használó cégektől kezdve a fizikai kalózkodásig, ahol az emberek filmeket árulnak az utcákon, egyértelmű, hogy a kalózkodás rohamos. Van némi előrelépés a probléma leküzdésében, de úgy tűnik, hogy a megtett intézkedéseket nem veszik komolyan. Még a helyi vállalkozásoknak a szoftverkalózkodással járó támadása sem gyakorol nagy hatást. Hivatalosan, az IIPA szerint Katar továbbra is szerepel a kalózkodás figyelési listáján.

Tehát beszéljünk a VPN-ekről és azok működéséről. A virtuális magánhálózat egy biztonságos és titkosított kapcsolat, amelyet egy másik számítógéppel hoznak létre, valószínűleg egy másik országban. Ha aggódik a magánélete miatt, különösen Katarban, a VPN kötelező. Senkinek nem kell foglalkoznia a katari kormány vagy bárki más inváziós szemével, amely szívesen szerezné az Ön adatait. Bár a kormány nem mindig figyel téged, lehet, hogy mások is.

Ha kapcsolódik egy másik ország szerveréhez, megkerülheti a földrajzi blokkolás korlátozásait. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely vagy korlátozza az embereket abban, hogy a megcélzott területen kívüli tartalmakat megtekintsék, vagy egy adott területen belül megállítják őket. A VPN segítségével megkerülheti ezeket a korlátozásokat, függetlenül attól, hogy ki vezeti be őket. Például, hogy ez hogyan működik, a Netflix-et fogjuk használni.

A Netflix a világ egyik legnagyobb és legszélesebb körben ismert prémium streaming szolgáltatása. Céljuk, hogy 2016 végére 200 országban legyenek. Ha azonban csatlakozol egy másik országhoz, akkor a Netflix összes címét élvezhetik, ha csatlakoznak a legnagyobb piacokhoz. Jelenleg a legnagyobb piac az amerikai piac. A VPN megőrzése még a Netflix elindítása után is jó ötlet, mivel több tartalomhoz fér hozzá. Természetesen fizetős előfizetésre és VPN-re is szükség lesz a szolgáltatás ilyen eléréséhez.

Olyan sok választás mellett milyen VPN-t választana? Ez attól függ, hogy milyen célokat próbál elérni. Van néhány választásaink a Katar szempontjából. Bár ezek a lehetőségek biztonságos titkosítást használnak, az OpenVPN protokoll használata a lehető legjobb választás lenne. Ha streaming szolgáltatást szeretne elérni, akkor az OpenVPN (UDP) lenne a legjobb fogadás. A VPN streaminghez vagy a mobilhálózathoz való csatlakozásához feltétlenül vizsgáljon meg más protokollokat, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t a magánélet védelme érdekében..

Ha tevékenységeit biztonságosítani szeretné, vagy tartalmat fel szeretne tiltani, javasoljuk az ExpressVPN-t. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így védelem alatt áll, ha kíváncsiskodó szemed figyelnek téged. Az olyan streaming szolgáltatások használatához, mint a Netflix vagy mások, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Nagy VPN hálózatot kezelnek, és egy mobil klienst is kínálnak, így csak csatlakoznia kell, és streaming képes lenne azokból az országokból, ahol nagy a tartalom könyvtárak.

Ha csak geo-blokkolt tartalmat szeretne megtekinteni, javasoljuk az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazást. Az intelligens DNS funkció segít a csatornák feloldásában enyhe sebességcsökkenés nélkül. Soha nem javasolnánk értékpapír-kereskedelmet a sebesség érdekében. Mivel Katarban az internet sebessége rendkívül magas, valószínűleg nem is veszi észre a különbséget. A biztonság előnyei meghaladják a sebességcsökkenést.

Kérjük, díjmentesen nézd meg az első 10 VPN-szolgáltatás különböző választásokhoz, de nem gondoljuk, hogy ezt meg kell tennie. Ezeket a lehetőségeket választottuk, mert összességében a legjobbak. A kiválasztásunkban szereplő kritériumok a sebességen, a biztonságon, a regionális helyszíneken és az áron alapulnak. Ezen kívül választottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyek nagy kiszolgálóhálózattal könnyedén csatlakozhatnak hozzájuk. Nem számít, milyen célt tűz ki a VPN használatához, itt található lehetőségeink biztosan megfelelnek az Ön igényeinek. Megbízható VPN-szolgáltatók azok, amelyek gyors hálózatokat biztosítanak a HD-tartalom más helyekről történő streamingjéhez és megóvják az Ön személyes adatait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me