Legjobb alaszkai VPN-k

AlaszkaAlaszka az Egyesült Államok legnagyobb állama, és a két állam egyike, amely nem tartozik a szomszédos országba. Lakossága körülbelül 663 ezer fő. A megyében a legalacsonyabb a népsűrűség: 1,26 fő négyzetkilométerenként. Néhány ok van arra, hogy meglátogassa ezt az államot, amelyet gyakran az utolsó határnak hívnak. Ez magában foglalja a hideg és magány kedvelőit, valamint a terület természetes szépségét. Ha meglátogatja ezt a tiszta állapotot a fent vagy más okok miatt, a nyilvános WiFi használatakor VPN-t kell használnia. Itt található az alaszkai VPN-k listája.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

A ritka vadon miatt gondolhatja, hogy nem áll fenn a veszélye, hogy személyazonosságát ellopják. A cybercrooksok azonban tökéletes lehetőséget keresnek az adatok ellopására. Ezért csatlakoznia kell egy VPN-hez a magánélet védelme érdekében. Amikor csatlakozik egy választott szerverhez, biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre. Ez biztosítja, hogy sokkal nehezebb megszerezni az érzékeny adatait.

A VPN használatának következő oka az állam, hogy segítse a tűzfalak megkerülését különböző helyeken. Ide tartoznak a vállalkozások, valamint néhány főiskola és egyetem. Noha az államnak nincs sok, valószínűleg felmerül a tűzfalakkal kapcsolatos probléma, ha egyetemen vagy kedvenc intézményében tartózkodik. Ilyen módon csatlakozhat egy másik hely szerveréhez. Ily módon rácsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található, és hozzáférhet a tartalomhoz, mint amire számíthat.

Mi az alaszkai legjobb VPN??

Mivel Alaszkában a legalacsonyabb a népsűrűség az Egyesült Államokban, jobban összpontosítunk a feloldó képességekre. A tolvajok elleni védelem ebben az esetben nem olyan fontos, mint a földrajzi korlátozások megkerülése. Emiatt először inkább a jellemzők feloldására összpontosítunk.

 • Képes megkerülni a tűzfalakat, a sportszünetet és a földrajzi korlátozásokat Alaszkában
 • Magas hálózati stabilitás, hogy segítsen megszüntetni a leszakadt kapcsolatokat
 • Azok a kiszolgálók, akik alaposan, valamint a térségben teljesítenek jól a sebességteszteken
 • Erős titkosítás, amely segíti a felhasználó magánéletének védelmét az állapotban
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • Azok a szolgáltatók, amelyeknek szigorúan nincs naplózási irányelve, hogy az államban biztonságban maradjanak

És itt közelebbről tekintjük meg az alaszkai legjobb VPN-ket.

1. A legjobb VPN Alaszkában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN alaszkai sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a Seattle-t (a legközelebbi hely). Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy kiszolgálóhoz Seattle-ben, és teszteltük Anchorage-ra és Juneau-ra. A teljesítmény kiváló volt, akár 126 Mbps sebességgel. Az ExpressVPN majdnem meghosszabbította kábel-internetkapcsolatunkat.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Az alaszkai legjobb VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost alaszkai sebességteszt

Mivel egy kiszolgálót kipróbálni akartunk Seattle-ben (a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Seattle-ig és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája Seattle-ben. A CyberGhost hálózat néhány kiszolgálót foglal magában Seattle-ben. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Anchorage-ra és Juneau-ra. Mint láthatja, letöltési sebességünk 71 Mbps és 108 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

3. Az alaszkai legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik alakulási lehetőségünkként Alaszkában.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish alaszkai sebességteszt

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Seattle-i IPVanish szerverhez, és teszteltük Anchorage-ra és Juneau-ra. A sebesség 82 Mbps és 125 Mbps között változott.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

És ott van a legjobb VPN-beállítások, amelyeket Alaszkában tartózkodása közben használhat. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy ezt megtegye. Ha más lehetőségeket szeretne, tekintse meg a mi oldalainkat az első 10 VPN-lista. Annak ellenére, hogy mind jól működnek, választásaink Alaszkára vannak optimalizálva. Nem számít, milyen terveid vannak az utolsó határon, a VPN használata fontos. Az útmutató elolvasása során a lehető legjobb módon megvédheti magánéletét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map