Legjobb logless VPN szolgáltatások

MagánA logless VPN-ekre hivatkozva olyan VPN-szolgáltatásokról beszélünk, amelyek nem követik és naplózják a hálózatuk használatát. Általában látni fogják őket, mint „nem naplózó” VPN-ket. Bármilyen módon el is szeretné mondani, hogy a jelen üzenet szolgáltatói komolyan veszik az adatvédelmet és az anonimitást. Segítik a magánélet védelmét a magas szintű titkosítás révén. Ez nem áll meg, mivel minden vállalatnak nincs bejelentkezési politikája. Anonimitást kínálnak a tagoknak, tudva, hogy a VPN-szolgáltatója nem figyeli és nem naplózza az Ön tevékenységeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Miért hisz egy VPN-társaságban, amikor azt állítják, hogy nem jelentkezik? Ez egy jó kérdés. Azok közülünk, akik anonimitásuk védelme érdekében a VPN-re támaszkodnak, természetüknél fogva kissé paranoidok és helyesek. A kérdés megválaszolásához azt javasolom, hogy végezzen tisztességes kutatást, mielőtt kiválasztja a nem naplózó VPN-t. Tapasztalataim vannak a bejegyzésben felsorolt ​​VPN-ekkel, és jól érzem magam, ha ajánlom őket. Mindegyikük nagyon komolyan veszi a felhasználói adatvédelmet, és néhányuk extra funkciókat kínál, mint például a VPN kill kapcsoló, hogy biztosítsák az adatvédelmet, amikor a VPN-kapcsolat megszakad..

A VPN használati naplóinak megértése

A hozzászólásban szereplő vállalatok nem naplózják a felhasználók tevékenységét. Ez azt jelenti, hogy amikor Amszterdamban csatlakozik egy szerverhez, és a VPN-t P2P-célokra használja, akkor nem naplózza a műveleteit. Lehet, hogy csatlakozik a VPN-hez, hogy véleményét kifejezze, szemben az otthoni nemzet politikai nézeteivel. Ez is jó alkalom a VPN számára, hogy ne naplózza a tevékenységeit. Ennek nem kell semmilyen konkrét tevékenységnek lennie. Nagyon hiszek a szabad és nyitott internetben. Nem az, hogy mit csinálsz online. Van elég webhely, ahol követheti tevékenységeit. Egy jó logless VPN segíthet a kapcsolat titkosításában, miközben nem naplózza a felhasználást.

A VPN csatlakozási naplók megértése

Amikor a VPN szolgáltatók nincsenek naplózó politikát hirdetve, a felhasználási naplókra hivatkoznak. Megállapítja, hogy a vállalatok a hálózat megfelelő használatának biztosítása érdekében csatlakozási naplókat igényelnek. Mit jelent a megfelelő használat? Általában ez azt jelenti, hogy nem használja a hálózatot spam küldésére, gyermekpornográfia megosztására, más rendszerek feltörésére és más illegális célokra. Ezek a kifejezések szolgáltatónként változhatnak. Például a vállalatok véleménye eltér a fájlmegosztásról. Az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​összes VPN teljes mértékben támogatja a bittorrent használatát, de sokan blokkolják a P2P forgalmat. Kétség esetén olvassa el figyelmesen az ÁSZF-t. Ha nem egyértelmű, azt javaslom, hogy lépjen át egy másik szolgáltatóhoz.

VPN gyilkos kapcsoló szolgáltatás

A magánéletre és az anonimitásra összpontosító VPN-társaságok kiegészítő funkciókat kínálnak, amelyek segítenek a felhasználók védelmében, amikor kapcsolatuk megszakad. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, a forgalom titkosítva van, de mi történik, ha a kapcsolat leesik? A legtöbb szolgáltatás esetében a megszakadt kapcsolat azt jelentené, hogy védetlen lenne, amely felfedi az IP-címet és az aktuális tevékenységeket. Nem ez a helyzet a VPN-ek esetében, amelyek kill funkciót kínálnak. Ha csatlakozik az ExpressVPN-hez, a privát internet-hozzáféréshez vagy a NordVPN-hez, és aktiválja a kill kapcsolót, akkor az megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN leáll. Ugyanakkor visszaállítja a VPN-kiszolgálóval létesített kapcsolatot, majd feloldja az internetkapcsolatot.

További késleltetés nélkül itt olvashat bővebben a legjobb bejelentkezés nélküli VPN-szolgáltatások listáján:

1. Legjobb logless VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb logless VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is elérhető. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN olyan fejlett adatvédelmi funkciókat kínál, mint a dupla VPN, P2P szerverek és dedikált IP, amelyek valóban elősegítik a szolgáltatás kiemelkedését.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Legjobb logless VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. Legjobb logless VPN: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A szerte a világon található nagy kiszolgálóhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. 2 hónapos előfizetéssel korlátlan VPN-fiókot regisztrálhat havonta mindössze 1,99 dollárért.

Látogasson el a Surfsharkba

5. A legjobb logless VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,33 USD-től kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Elolvashatja a top 10 VPN további lehetőségeket kínál, de nagyon ajánlom a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat azoknak, akik logless VPN-t keresnek. Kiválasztottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatás között az adatvédelem (titkosítás), anonimitás (nem naplózási politika), a P2P / fájlmegosztás támogatása, a kiszolgálóhelyek elérhetősége a kulcsfontosságú helyeken, teljesítmény, megbízhatóság és ár alapján. Nagyon sok szerverrel és sok sávszélességgel rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Érdemes lehet egy gyors hálózatot is a HD-tartalom letöltéséhez és streamingjéhez. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb log-nélküli VPN-k. Segítik az Ön személyes adatainak, névtelenségének megóvását és feloldják a népszerű webhelyek, például a Netflix, a Hulu, a HBO MOST és még több száz webhely földrajzi korlátozásait..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map