TexasTexas az Egyesült Államok második legnagyobb állama mind a népesség, mind a terület szerint. Nem található az Egyesült Államok déli határán, Mexikóval. Az állam lakossága körülbelül 28,3 millió, és nagyon népszerű az utazók és a turisták körében. Függetlenül attól, hogy miért vagy a Lone Star állapotban, vagy ott, ahol tartózkodsz, fontos, hogy a nyilvános WiFi használata előtt csatlakozzon a VPN-hez. Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk ezzel. Időközben vessen egy rövid pillantást Texas legjobb VPN-jeinek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Míg Texasban rengeteg tennivaló található. A szabadtéri tevékenységektől kezdve, mint a vadászat és a horgászat, a múzeumokig, állatkertekig, parkokig, szórakoztató parkokig és akár egy űrközpontig (AKA Mission Control), szinte mindent megtehetsz, amire az államban gondolni lehet. Nem léphetünk tovább anélkül, hogy megemlítenénk a Texas örökségét. A középiskolától kezdve a Cowboysig és a Texansig nehéz lesz megtalálni egy olyan államot, ahol több futball-tehetség van. Ne hagyja ki a baseball rajongóit a hurokból, amikor a Houston Astros nyeri a 2017-es világbajnokságot. Az NBA-ról van a Mavs, a Rockets és a Spurs. Végül, az NHL rajongói felvidíthatják a Dallas Csillagokat. Egy jó VPN elősegíti az összes csapat számára a földrajzi korlátozások és az áramszünetek feloldását.

Akár üzleti célból, akár szórakozásból látogat Texasba, esélye van arra, hogy valamikor a nyilvános WiFi-t használja. Csak akkor lesz rendben, amíg először VPN-t használ. Miért olyan fontos? A hibát a számítógépes bűnözőkkel hibáztathatja. Fogadhat, hogy legalább néhány ember várja a gyanútlan célok kihasználását, hogy digitális veszélybe kerüljenek. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a használni kívánt kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára az érzékeny adatok veszélyeztetését.

Egy másik jó ok, amiért érdemes használni a VPN-t, az az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Az államban nagyon sok felső szintű sport létezik. Ha ugyanabban a régióban vagy, és bármelyiküket online nézni szeretné, nem a TV-t, akkor blokkolódik a szülővárosi csapatok online látása. A cél mögött az áll, hogy inkább tévében nézze meg. Nyilvánvalóan frusztráló lehet, ha online szeretné közvetíteni kedvenc csapatait, ha regionálisan elhagyják. Emellett a vállalatok, országok és intézmények szintén blokkolhatják a tartalmat. A célzott területen belüli vagy kívüli személyek számára ezek a földrajzi korlátozások minden bizonnyal problémákat okozhatnak. Ha VPN-t használ a csatlakozáshoz, akkor a blokkoló szoftverről azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon hozzáférhet a látni kívánt tartalomhoz.

Mi a legjobb VPN Texasban??

A következő okokból összeállítottuk a Texas legjobb VPN-jeinek listáját:

  • A Dallasban található VPN-kiszolgálók sebessége
  • A texasi leggyorsabb hálózatokra koncentráltunk
  • Olyan VPN-ket választottunk, amelyek nem tartanak használati naplókat
  • Képesség a földrajzi és az áramszünetek korlátozásának feloldására
  • Erős titkosítás az adatvédelem online biztosításához
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick támogatása

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Texas legjobb VPN-jeit:

1. A Texas legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az USA-t, majd válassza a Dallas lehetőséget. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor csatlakoztunk egy texasi VPN szerverhez, a sebességet teszteltük Dallasban, Houstonban és San Antonio-ban. Mindhárom hely 200 Mbps-nál nagyobb letöltési sebességet eredményezett. Az ExpressVPN volt a leggyorsabb VPN az egész Texasban.

ExpressVPN Texas sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Texas legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Dallasban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy texasi szerverhez, és teszteltük a sebességet Dallasba, Houstonba és San Antonio-ba. Az eredmény jó volt, ha a sebesség 135 és 199 Mbps között van.

NordVPN Texas sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Texas legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy texasi VPN szerverhez, és teszteltük sebességünket Dallasban, Houstonban és San Antonio-ban. Az eredmények 30 Mbps-tól 151 Mbps-ig terjedtek.

PIA Texas sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Texas legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert akarunk kipróbálni Texasban, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az Egyesült Államok szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Dallasban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a Dallas, Houston és San Antonio szervereire, 83 Mbps-tól 126 Mbps-ig terjedő sebességgel.

CyberGhost Texas sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Texas legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish az európai Antarktisz kivételével minden kontinensen szervereket szervez, és nemcsak a különböző európai régiókban nyújt lefedettséget. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dallasban és Houstonban a szerdainak Dallasban, Houstonban és San Antonioban, és megállapítottuk, hogy a sebesség 99 Mbps és 116 Mbps között van..

IPVanish Texas sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Mindenki számára, aki más lehetőségeket szeretne látni, mindig bátran nézheti meg top 10 VPN lista. Szerintem azonban nem kell. A biztonság, a sebesség, a megbízhatóság, az ár és a szerver helyzete alapján választottuk meg. Kifejezetten arra keresettünk szolgáltatókat, akik kiszolgálókkal rendelkeznek Texasban és a régióban. Így hozzáférhet a lehető legjobb sebességhez. Valamennyi említett szolgáltatásunk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz választás. Ha bármilyen tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. Útmutatónk segítségével segíthetünk abban, hogy az Ön igényeinek megfelelő döntést hozzon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me