Legjobb titkosított VPN-k

TitkosításAmikor a VPN-re gondolok, eszembe jut az automatikusan az adatok titkosítása. A legtöbb ember feltételezi, hogy a VPN-szolgáltatás használata azt jelenti, hogy adataikat titkosítják, de nem mindig ez a helyzet. Előfordul, hogy olyan szolgáltatókkal találkozik, akik hibás titkosítást használnak, amely kockázatot jelent. Ma megosztom öt szolgáltatót, akik nagyon komolyan veszik a biztonságot. Magas szintű titkosítást kínálnak az adatok és a magánélet védelme érdekében.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Néhány szempontot figyelembe kell venni a VPN-szolgáltató kiválasztásakor. Az első a szolgáltatás igénybevételének célja. Mit akarsz tenni a VPN-sel? Ha egyszerűen csak más országok geoblokkolt webhelyeire szeretne hozzáférni, akkor a titkosítás nem olyan fontos. Ha azonban a célja az online adatvédelem és anonimitás védelme, akkor a titkosítás szintje és a VPN-cég naplózási politikája mellett döntő jelentőségű a döntéshez. Vessünk közelebb néhány különféle forgatókönyvet.

Hozzáférés a geo-blokkolt webhelyekhez

Ha a célja az, hogy hozzáférést nyerjen olyan webhelyekhez, amelyek geo-blokkolva vannak, akkor lehet, hogy a titkosítás nem az első számú célja. Valójában attól függ, hogy milyen webhelyekre próbál hozzáférni. Például, ha VPN-t szeretne használni a kedvenc műsorainak megtekintésére a Netflix USA-n, vagy a BBC iPlayer programok közvetítéséhez, akkor a titkosítás erőssége nem olyan fontos. Ha azonban belépni szeretne az Ön országában cenzúrázott webhelyekbe, mint például a közösségi média (Facebook, Twitter stb.) Vagy a The Pirate Bay, akkor az erős titkosítás kritikus jelentőségű.

Védje online adatvédelmét

Ha a legfontosabb az adatvédelem online védelme alatt, akkor a titkosítás nagyon fontos. Rengeteg olyan VPN-társaságot talál, amelyek akár ingyenes szolgáltatást, akár nagyon olcsó terveket kínálnak. Legyen óvatos, amikor VPN-t választ. Gondolj bele, hol keresnek pénzt azok, akik ingyenes adatvédelmi szolgáltatásokat kínálnak? Vagy hirdetésekkel bombáznak téged, vagy eladják a felhasználót a hirdetőknek. Egyik forgatókönyv sem elfogadható. Az olcsó VPN-k gyakran megnehezítik az általuk használt protokollok megtalálását a webhelyen, vagy csak olyan PPTP-t kínálnak, amely a legkevésbé biztonságos protokoll, és határozottan nem ajánlott..

Védje névtelenségét

Az egyik dolog az adatainak titkosítás általi védelme. Másik az, hogy online elrejtse személyazonosságát. Egy jó VPN segít biztosítani névtelenségét a szolgáltatás használatakor. Ez egy olyan terület, amelyet nehéz megítélni, mivel bíznia kell abban a társaságban, amely a VPN szolgáltatását nyújtja. Használtam az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​szolgáltatásokat, és mindegyiket ajánlom. Ennek ellenére azt javaslom, ha névtelenségről van szó ExpressVPN és Privát internet-hozzáférés.  Mindkét szolgáltatónak nincs bejelentkezési politikája, azaz nem naplózza a felhasználói tevékenységeket a hálózatán. Megjegyzés-kapcsoló funkciókkal is rendelkeznek, amelyek megvédik a magánéletét, ha a VPN leesik.

A titkosítás megértése

Sokan összekeverik a titkosítást a VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz használt protokollokkal. Azok számára, akik nem keresnek mélyreható technikai merülést, azt javaslom, hogy gondolkodjanak együtt a kettővel. Itt található a rövid lecke a magánélet védelme érdekében a protokoll kiválasztásáról. Kövesse ezt a listát a legbiztonságosabb kapcsolathoz.

 • OpenVPN – a legjobb választás, a legbiztonságosabb
 • SSTP – jó választás a Windows számára
 • L2TP / IPSec – tisztességes alternatíva, ha az OpenVPN nem támogatott
 • PPTP – A legrosszabb lehetőség, de kompatibilis több eszközzel

Most azoknak a hozzáértő felhasználóknak, akik jobban ellenőrzik a titkosítást, a privát internet-hozzáférést ajánlom. Testreszabott beállításokat kínálnak az adatok titkosításához, az adatok hitelesítéséhez és a kézfogás hitelesítéséhez. Osztom egy rövid összefoglalót. További részletek a PIA titkosítási oldalán találhatók.

PIA adattitkosítási beállítások:

 • AES 128 – fejlett titkosítási szabvány (128 bit) CBC módban
 • AES 256 – fejlett titkosítási szabvány (256 bit) CBC módban
 • gömbhal – Blowfish (128 bit) CBC módban

PIA-adatok hitelesítési beállításai:

 • SHA1 – HMAC biztonságos hash algoritmust használva (160 bit)
 • SHA256 – HMAC biztonságos hash algoritmust használva (256 bit)

PIA kézfogás-titkosítási beállítások:

 • RSA-2048 – 2048 bites effektív Diffie-Hellman (DH) kulcscsere és 2048 bites RSA tanúsítvány
 • RSA-3072 – 3072 bites rövid távú diffém-hellman (DH) kulcscsere és 3072 bites RSA tanúsítvány
 • RSA-4096 – 4096 bites rövid távú Diffie-Hellman (DH) kulcscsere és 4096 bites RSA tanúsítvány
 • ECC-256k1 – Ephemeral elliptikus görbe DH kulcscsere és ECDSA tanúsítvány secp256k1 görbe felhasználásával (256 bit)
 • ECC-256r1 – Ephemeral elliptikus görbe DH kulcscsere és egy ECDSA tanúsítvány prime256v1 (256 bit)
 • ECC-521 – Ephemeral elliptikus görbe DH kulcscsere és egy ECDSA tanúsítvány secp521r1 (521 bit)

Következtetés

Elolvashatja a top 10 VPN további lehetőségeket kínál, de nagyon ajánlom a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat azok számára, akik magas szintű titkosítást keresnek. A titkosítási szintek, a magánélet (naplózási politika), a P2P / fájlmegosztás támogatása, a kiszolgálóhelyek elérhetősége a kulcsfontosságú helyeken, a teljesítmény, a megbízhatóság és az ár alapján kiválasztottuk őket más vezető VPN szolgáltatások között. Szüksége lesz egy megbízható és megbízható VPN-szolgáltatóra, amely hozzájárul az online adatvédelem biztosításához. Érdemes lehet egy gyors hálózatot is a HD-tartalom letöltéséhez és streamingjéhez. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb titkosított VPN-k. Segítik az adatvédelem biztosítását, valamint feloldják a videószolgáltatások, például a Netflix, a Hulu, a HBO MOST, és több száz más népszerű webhely, amelyek egyébként esetleg blokkolhatók lesznek, streaming video szolgáltatásokra vonatkozó földrajzi korlátozásokat..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map