Legjobb VPN-ek Brazíliában

BrazíliaBrazília a legnagyobb ország Dél-Amerikában. A széles kulturális és éghajlati sokféleség ösztönözte turisztikai iparájukat, így a vakáció és az üzleti utak globális célpontjává vált. Rio de Janeiro és az Amazonas esőerdő egyaránt nagyon népszerű látogatható helyek Brazíliában. Évente több mint hat millió ember utazik oda, ahol a szomszédságában évente hat milliárd dollár származik. A cenzúra szintén kérdés, mivel a brazil kormány blokkolja a hozzáférést olyan webhelyekhez, mint a YouTube és az olyan alkalmazások, mint a WhatsApp. Kerülje el a cenzúrát és a földrajzi blokkokat egy VPN segítségével.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetet

Néhány ok van a VPN használatára Brazíliában. Az első ok a biztonság. Függetlenül attól, hogy az országban él, vagy éppen ellátogat, a VPN titkosítás révén biztonságban tartja az adatait. Nem kell sokáig hallgatnod, hogy hallják az embereket arról, hogy miként utaztak a tengerentúlon, és személyes adataik veszélybe kerültek. Sokan keresnek minden lehetőséget arra, hogy megszerezzék személyes adatait. Lehet mondani: “Rendben, ezt megértem, de hogyan segít ez a számomra a más piacokhoz való kapcsolódáshoz?”

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi blokkokat és a cenzúrát. Mivel a kormány szereti tiltani az alkalmazásokat és webhelyeket, általában nem lehet látni őket, vagy nem használhatják őket. Ha egy másik helyhez csatlakozik egy VPN-hez, megkerülheti ezeket a korlátozásokat, és élvezheti a szokásos módon élvezett dolgokat.

Itt van a VPN használatának két legjobb oka Brazíliában. Az idő múlásával azonban felfedezheti a felhasználásokat. A magánélet védelme a cenzúra és a földrajzi blokkok megkerülésétől a VPN használata jó ötlet. Most, hogy látja, miért fontos, beszéljünk arról, mit kell keresnünk.

Mi a legjobb VPN Brazíliában?

A kérdés megválaszolásához több szempontot kell megvizsgálni. Ezután megmutathatjuk a Brazília legjobb VPN-jeinek listáját.

 • Nagy és szilárd hálózatok, amelyek segítik a leválasztások elkerülését
 • Szigorúan nincs naplózás, azaz a VPN nem követi nyomon a felhasználást
 • Nagy sebességű szerverek Rio De Janeiróban és São Paulóban.
 • Lehetőség a földrajzilag korlátozott, sportkorlátozott vagy tiltott tartalmak megtekintésére
 • Erős katonai titkosítás a felhasználó magánéletének biztosítása érdekében
 • Több platformos mobilkészülék-alkalmazások, amelyek tartalmazzák az Amazon Firestick alkalmazást

Most ugorjunk be, és nézzük meg Brazília legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Brazíliában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN brazil sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd Brazíliát. Amikor egy brazil szervert teszteltünk Sao Paulo felé, a sebesség 120,87 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN Brazíliában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost Brazil sebességteszt

Mivel egy kiszolgálót kipróbálni akartunk Brazíliában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Brazíliaig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kiszolgálók teljes listája. A CyberGhost hálózat kiszolgálókat foglal magában Rio De Janeiróban. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 119,19 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

3. Legjobb VPN Brazíliában: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA brazil sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít São Paulóban. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez, 126,69 Mbps sebességgel kaptunk.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Brazília legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Brazília sok embernek ad otthont, és sok VPN-szolgáltatásnak vannak kiszolgálói is. Ide tartozik az IPVanish. A személyes ismeretekből megmondhatjuk, hogy ez jól fog működni, függetlenül attól, hogy Brazília melyik területén tartózkodik. Dél-Amerikában gyors kiszolgálókra és több kiszolgálóhelyre számíthat, mint sok más VPN-szolgáltatásnál. Ezen okok miatt az IPVanish-ot választottuk egyik Brazíliában tartózkodási lehetőségeink közül.

Az IPVanish a dél-amerikai lefedettség mellett kiszolgálókat is kiszolgál minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat nagy sebességet generál Dél-Amerikában és Európában, amikor a sebesség-teszteket elvégezzük. Több szerverhelyet fog találni az egész régióban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Brazil sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a fent említett helyekben, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Például keresne egy olyant, amelyet a koncerthez hasonlóan címkéztek-a01.ipvanish.com. (székhelye: Rio De Janiero). A legtöbb esetben észreveszi, hogy az „a” szerver a leggyorsabb. Kipróbáltuk egy IPVanish szervert, a gig-a04-et, és a sebesség 89,72 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A legjobb VPN Brazíliában: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

StrongVPN brazil sebességteszt

A StrongVPN néhány kiszolgálót üzemeltet Brazíliában. Sajnos nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, válassza a Brazília, majd a Rio De Janeiróban egyet. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk az ország szerveréhez, Rio De Janeiróban teszteltük sebességünket. A teljesítmény 19,41 Mbps volt.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Élvezheti a korlátlan VPN-t és az ingyenes SmartDNS-hozzáférést elfogadható áron. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

Üdvözöljük a top 10 VPN szolgáltatásokat, ha további javaslatokat szeretne, de úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz az ebben a posztban szereplő VPN-ekkel. A biztonság (log naplózás és titkosítás), a kiszolgálóhelyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz. A régióban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk. Szeretne egy megbízható VPN-szolgáltatót, aki segítséget nyújt az online adatvédelem biztosításában, a gyors hálózaton túl a HD-tartalom más országokban történő streamingjeként. Az ebben a bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására a népszerű streaming oldalak világszerte..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map