Abu DhabiAbu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek (Egyesült Arab Emírségek) fővárosa, egy szigeten található, közvetlenül a szárazföldtől. Jelenleg valamivel több mint 1,2 millió ember él, széles gazdaságú és sokszínű gazdasággal rendelkezik. Az utazók számára is népszerű. Akár üzleti, akár személyes okokból megy a városba, akkor nem akar nyilvános WiFi-t használni VPN használata nélkül. Segít megvédeni magánéletét és feloldja a korlátozásokat. Íme néhány a legjobb VPN-k közül Abu-Dzabiban.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az összes üzleti utazás és turizmus során Abu Dhabiba a VPN használata elengedhetetlen a magánélet védelme érdekében. Ennek oka a térségben található számítógépes csalások. Fogadhat, hogy várnak, hogy kihasználják a gyanútlan felhasználókat. Ebben az esetben VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a tolvajok kíváncsiskodó szemeinek vagy az Egyesült Arab Emírségek kormányának az érzékeny információkhoz való hozzáférést.

A cenzúra Abu-Dzabiban és az Egyesült Arab Emírségekben is nagy oka a VPN használatának. Függetlenül attól, hogy földrajzilag blokkolt vagy tiltott tartalmat akar elérni, senki sem akar üzenetet kapni arról, hogy ezt nem tehetik meg. VPN használatával és egy másik régió szerveréhez történő kapcsolódással a földrajzilag blokkolt vagy korlátozott tartalomhoz hasonlóan megkerülheti a szokásos módon más helyeken.

Ez a két legjobb ok a VPN használatára Abu Dhabiban. A cenzúraszabályok körülkerülésétől a geo-blokkolt tartalmak eléréséig, az ön magánéletének megóvása a kíváncsiskodó szemektől, az egyik használata jó ötlet. Most, hogy látja, miért olyan fontos, megbeszéljük az Ön számára legmegfelelőbb lehetőségeket.

Mi a legjobb VPN Abu Dhabi számára?

Az Abu Dhabi számára a legjobb VPN-k listája az alábbi kritériumokon alapul:

  • Katonai fokozatú titkosítás a magánélet védelme érdekében
  • Szolgáltatók, amelyek nem vezetnek naplót
  • A földrajzilag korlátozott és tiltott webhelyek feloldásának képessége
  • VPN-szolgáltatók olyan kiszolgálókkal, amelyek jól teljesítenek az Abu-Dzabi régióban
  • Hálózati stabilitás a kiszolgálók leválasztásának minimalizálása érdekében
  • Többplatformos támogatás az eszközökhöz, beleértve az Amazon Firesticks-et

További késedelem nélkül itt található a legjobb VPN-szolgáltatások listája, amelyeket Abu Dhabiban lehet használni.

1. Abu Dhabi legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Abu Dhabi sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben (a legközelebbi hely). Amikor csatlakoztunk egy szerverhez, 85,10 Mbps sebességet kaptunk.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát Internet hozzáférés a VPN-t havonta mindössze 3,49 dollárból kínálja.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

2. Abu Dhabi legjobb VPN-je: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Abu Dhabi sebességteszt

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni a régióban, megnyitottuk a Windows ügyfelet és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak számos kiszolgálója van az Egyesült Arab Emírségek területén. Csatlakoztunk egyikükhöz, Dubaiban, és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 65,48 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és egyszerűen hozzáférhet minden szerverhelyükhöz Havonta 4,99 USD. Az éves terv nagy érték.

Olvassa el a PureVPN teljes áttekintését.

Látogasson el a PureVPN oldalra

3. Abu Dhabi legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Abu Dhabi sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA számos szervert üzemeltet Szaúd-Arábia régiójában, köztük néhányat Dubaiban (a legközelebbi hely). Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz ki kell választania a „Helyzet módot”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keressen Dubait. Innentől kiválaszthatja az Egyesült Arab Emírségek, Dubai szerverhelyét. Csatlakoztunk egy ott található szerverhez, hogy teszteljük, és a sebesség 61,46 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

4. Abu Dhabi legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az eurázsiai lefedettség mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat nagy sebességet generál a régióban, amikor a sebesség-teszteket elvégezzük. Több szerverhelyet fog találni az egész régióban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Abu Dhabi sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a térségben található helyek között, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Például keresne egy, a dxb-hez hasonlóan címkézett terméket-C01.ipvanish.com. (Dubaiban található). Ebben az esetben azonban egyetlen kiszolgálót fog találni. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert, a dxb-c01-et, és a sebesség 10,04 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. Legjobb VPN Abu Dhabi-ban: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, ám bármit megtehet, amit meg akarja tenni a térségben. Bár Dubaiban nincs kiszolgáló, az ott levő kiszolgálók a legjobb megoldás.

A TorGuard szilárd keveréke a szerverhelyeknek, erős titkosításnak, valamint olyan népszerű streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime, valamint a torzító tevékenységek feloldásának képességével. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védeni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok más.

TorGuard Abu Dhabi sebességteszt

Mivel egy szervert akartunk kipróbálni a környéken, megnyitottuk a Windows klienst és kiválasztottuk az OpenVPN protokollt. Most görgetsz az országok listáján ábécé sorrendben. Ezután kiválaszthat egy várost. A TorGuard hálózat néhány szervert foglal magában Dubaiban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, a letöltési sebesség 0,73 Mbps volt.

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Bár nem kellett volna, mindig megnézheti a mi oldalainkat az első 10 VPN-szolgáltatás különböző választásokhoz. Ezek a választások általában a legjobbak, tehát biztosak abban, hogy teljesítik a megcélzott célokat. Ezeket a választásokat a biztonság, a regionális helyek, a sebesség és az ár alapján választottuk. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyekhez nagy kiszolgálóhálózatok kapcsolódnak. A HD-tartalom streamingjéhez és a magánélet védelméhez használt gyors hálózatok a megbízható VPN-szolgáltatók jele. Természetesen választásaink mindkét lehetőséget megadják.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me