Ajánlás: Nézze meg kedvenc AAF csapatait élőben a legjobban értékelt VPN-velExpressVPN

Az Amerikai Labdarúgás Szövetsége (AAF) egy professzionális amerikai labdarúgó bajnokság, amelyet Charlie Ebersol és Bill Polian hoztak létre. Az induló szezon 2019. február 9-én nyílt meg, 8 csapattal. A játékok izgalmasak és kihasználják az amerikai futball vonzerejét. A CBS a sugárzott partner, és szülővárosi csapatát élőben nézheti meg a TV-ben. Ha azonban utazik, és online szeretné megnézni őket, akkor VPN-t kell használnia. Egy pillanat alatt megmagyarázjuk miért. Először, kérjük, nézd meg az Amerikai Futball Szövetségének (AAF) legjobb VPN-jeinek listáját.

RankProviderPriceReviewVPN statisztika
Szerkesztők választásaExpressVPNExpressVPN árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN statisztika
2NordVPNNordVPN árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
NordVPN statisztika
3CyberGhostCyberGhost árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost statisztika
4IPVanishIPVanish árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
IPVanish statisztika
5Privát internet-hozzáférésPIA árLátogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
PIA statisztika

10 hetes szezonban hetente összesen 8 csapat játszik. Ezek a csapatok:

 • Arizona Hotshots
 • Orlando Apollos
 • Birmingham Iron
 • San Antonio parancsnokok
 • Sós tó mének
 • San Diego Fleet
 • Atlanta Legends
 • Memphis Express

A játékot sugárzó csatornák:

 • CBS Sports Network
 • Bleacher Jelentés élőben
 • NFL hálózat
 • TNT

Szóval számos módon megnézheti ezeket a játékokat online. A CBS játékokhoz rendelkeznie kell CBS All Access szolgáltatással. Az NFL hálózaton és a CBS játékánál a Fubo TV-n keresztül közvetítheti. Ezenkívül a Bleacher Report Live játékai ingyenesek. Ha egy más területről van, mint általában, akkor blokkolhatja a többi játék látását. Ez igaz, ha egy másik városban vagy akár egy másik országban tartózkodik. Egyszerűen csatlakoztasson egy olyan VPN-hez a térségben, amelyet meg szeretne nézni, és így nézheti meg, mint általában.

Mi a legjobb VPN az AAF számára?

A kérdés megválaszolásához a szolgáltatókra kell összpontosítanunk, akik a legjobban oldják fel a szolgáltatást. A következő kritériumokat használjuk:

 • Az a képesség, hogy megkerülje a kedvenc csapata földrajzi korlátozásait
 • Nagy hálózati stabilitással rendelkező szolgáltatók, hogy kiküszöböljék a leszakadt kapcsolatokat
 • VPN-kiszolgálók, amelyek jól teljesítettek az AAF-csoportok otthoni városaiban
 • Azok a VPN-szolgáltatók, amelyek nem vezetnek használati naplókat
 • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében a kíváncsiskodó szemtől
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most nézzük meg közelebbről az AAF-labdarúgás legjobb VPN-jeit:

1. AAF-hez a legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként működik egy nagyszerű, földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés feloldásának elősegítésében. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon és Kanadán túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma a csapatokhoz közeli városokban található néhány szervernél található. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Az ExpressVPN-nek kiszolgálói vannak Orlando, Atlanta, San Antonio, San Diego, Phoenix és Salt Lake City közelében, így a szolgáltatásuk nagyon jól használható az AAF játékok közvetítéséhez..

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az AAF legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig kíván előfizetni. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet az Egyesült Államokban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. A csapatokhoz közeli városokban található szervereket teszteltük, és a letöltési sebesség jó volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,99 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Az AAF legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert szeretnénk tesztelni az AAF számára, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az Egyesült Államok szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos, a csapatokhoz közeli szervert tartalmaz.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 2,75 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. AAF-hez a legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk az AAF-hez való felhasználás egyik módjaként.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Megállapíthatja, hogy az IPVanish hálózat az Egyesült Államokban gyors.

Érték esetén nehéz lesz az IPVanish legyőzése. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. 7 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt új tagként.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. AAF-hez a legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Felhasználóként a privát internet-hozzáférés (PIA) számos különféle lehetőséget kínál Önnek. Korábban minden VPN-kiszolgálóhoz profilt kellett beállítania. Most könnyű csatlakozni a 28 ország hálózatának bármelyik szerveréhez. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat a különböző városokban található helyekhez a VPN-kapcsolat biztosítása érdekében.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Most láthat néhány remek lehetőséget az AAF számára. Mostanra már láthatja az egyik használatának előnyeit. Ha a fenti lehetőségektől eltérő lehetőségeket szeretne látni, keresse fel szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. Mindannyian jól teljesítenek, de sok tényező alapján választottuk meg. Így optimalizáltuk az AAF-re vonatkozó választásainkat. Nem számít, hol tervez lenni, nem szabad kihagynia ezeket a nagyszerű játékokat. Útmutatónk segítségével a lehető legjobb módon megvédheti magánéletét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me