Legjobb VPN-k Stanford / Palo Alto / Szilícium-völgyhez

Stanford, KaliforniaA kaliforniai Stanford a Santa Clara megye nem bejegyzett területe. Lakossága körülbelül 15 ezer, napi lakossága 35 ezer. Közvetlenül a Palo Alto mellett található. Olyannyira, hogy egyesek azt a város részének tekintik. Számos oka van annak, hogy meglátogassák a területet, ideértve San Jose és San Francisco közelségét, valamint azt, hogy mi a környék ismert, a Stanfordi Egyetem. Függetlenül attól, hogy a Stanfordi Egyetemi bíborosra néz, vagy más okból, nem szeretné VPN nélkül használni a nyilvános WiFi-t. Megmondjuk neked, miért egy pillanat alatt. Először tekintse meg a Stanford listáján szereplő legjobb VPN-eket.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Stanfordi Egyetem, a Stanfordi Orvosi Központ és egyéb támogató tevékenységek a Stanford területének nagy részét foglalják magukban. Összesen csaknem 2800 négyzet mérföldes területű. Az iskola hivatalos neve Leland Stanford Junior University. Magánkutató egyetem, és tudományos erejéről, gazdagságáról és a Szilícium-völgy közelségéről ismert. Ez teszi a világ egyik legfontosabb egyeteme közé. Valójában sokan úgy gondolják, hogy az az USA keleti részén található Ivy League iskolákkal megegyező szintű.

Mint valószínűleg tudod, az iskola meglehetősen jól teljesít az atlétikában. A csendes-óceáni atlétikai konferencia (Pac 12) részeként az iskola határozottan erő, amellyel számolni kell. Noha sok csúcskategóriás adományozó van, a Nike alapítója, Phil Knight millió dollárt adományoz a Stanfordi Egyetemnek. Ő csak az egyik tényező, amely hozzájárul az iskolák sikeréhez.

Bár a környéken sok tennivaló van, ha a városba látogat, valószínűleg nyilvános WiFi-t fog használni. Az egész technológiával, amely éppen úton van, elvárhatja, hogy rengeteg gyors sebességet találjon az ottani létesítményekből. Noha ez nagyszerű a felhasználó számára, ugyanakkor a számítógépes hálózatok számára is nagyszerű. Jobban gondolja, hogy vannak ragadozók, akik csak arra várnak, hogy megismerjék az érzékeny információkat. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre a használni kívánt kiszolgálóval. Más szóval, sokkal nehezebbé teszi a tolvajok a személyes adataik ellopását.

A terület progresszív jellege ellenére nem kell nagyon nehéznek tűnnie a tűzfal eléréséhez. A vezetők gyakran telepítik ezeket az eszközöket, hogy megakadályozzák a felhasználót a „nem megfelelő tartalom” látásában. Általánosak az iskolákkal, vállalkozásokkal, szervezetekkel és még néhány országgal is. A VPN segítségével a szoftvert arra gondolhatja, hogy valahol máshol található. Ezenkívül csak titkosított forgalom használata fog észlelni. Ily módon bármikor megnézheti a megtekinteni kívánt tartalmat. Természetesen, ha megpróbál nézni sportokat online, a médiacégek blokkolnak téged a hely miatt.

Noha más okok is felfedezhetők, ez a két pont a VPN használatának legnagyobb oka Stanford területén. Jelenleg az OpenVPN protokoll a legjobb választás, és amikor csak lehetséges, megteszi. Szinte minden szolgáltató felajánlja ezt a lehetőséget. Ha a szolgáltatók TCP-t és UDP-verziót kínálnak, akkor mindkettő csak jól fog működni. Ebben az esetben az a különbség, hogy az UDP a leggyorsabb. A jó sebesség fontos, ha bármilyen tartalmat streamálni szeretne. Csatlakozási problémák esetén a TCP jobb választás az Ön számára.

1. A Stanford legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Mivel Stanford annyira közel áll a technológiai ágazathoz, sok turista látogat meg. Ennek ellenére számos oka van a környéki látogatásnak. Az IPVanish jól működik a városban, és kiváló választás VPN-szolgáltatás keresésekor. A VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint a listánkban szereplő többi vállalatnál. Ez teszi őket a Stanford VPN-választásává.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 20 szervert üzemeltet San Jose-ban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például az sjc-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert San Jose-ban, az sjc.a14.ipvanish.com webhelyen, és a sebesség 62,18 Mbps volt. Kábel-Internet-kapcsolataink ugyanolyan sebességgel működnek ki.

IPVanish Stanford sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A Stanford legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN gyors VPN hozzáférést és MediaStreamer szolgáltatást kínál. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás úgy működik, mint egy intelligens DNS-szolgáltatás, amely elősegíti a geo-blokkolt tartalmakhoz való hozzáférés feloldását. Ez elősegíti a kapcsolat titkosítását és a tartalom feloldását, mint például az élő sportesemények és mások. Még a legfrissebb élő szórakoztató és sportesemények listáját megtalálja az ExpressVPN webhelyen.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát cenzúra feloldásához, magánéletének védelméhez, és bárhonnan megnézheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Természetesen ez igaz Stanfordra is. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – San Jose szerver helyét. Mint látható, teszteltünk egy szervert San Jose-ban, és a sebesség 59,32 Mbps volt.

ExpressVPN Stanford sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A Stanford legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN 33 szervert üzemeltet San Jose-ban. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteltük az Egyesült Államok # 355-ös szerverét San Jose-ban, és gyorsnak találtuk 63,93 Mbps letöltési sebességgel.

NordVPN Stanford sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 2 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

4. A Stanford legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférésA privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 25 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen kapcsolódhat San Jose helyszíneihez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Az egyszerűség nem azt jelenti, hogy alá kell becsülnie. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 62,56 Mbps sebességgel futott, miközben a Szilícium-völgyhez volt csatlakoztatva.

PIA Stanford sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani Stanfordban. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A Stanford legjobb VPN-je: HMA

HMA Pro VPN

A HideMyAss életét 2005-ben hozták létre, amikor egy 16 éves, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák, úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Pro VPN Network – USA szerverhelyek
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA 175 VPN szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, köztük több szervert San Jose-ban. A Stanford-i szerverhez való csatlakozáshoz a „Helyzet módba” kell lépnie, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg San Jose-t. Innen kiválaszthatja az USA, Kalifornia, San Jose szerverhelyét. Amikor kapcsolatba léptünk egy Stanford-i szerverrel, hogy teszteljük a sebességet, és 62,05 Mb / s sebességűnek találtuk.

HMA Stanford sebességteszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál egyszerűen Havonta 6,99 USD és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Ha további lehetőségeket keres, kérjük, bátran nézzen meg top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz a fent megadott lehetőségekkel. A sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a Stanford közelében található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatók alapján választottuk őket. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb sebességet kapja. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha HD-tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Útmutatónk segítségével megalapozott döntést hozhat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map