Legjobb VPN-k Utahban

UtahUtah egy amerikai állam, amely az ország nyugati részén található. A lakosság 3,16 millió lakosa van, és az ország 9. legalacsonyabb sűrűségű. Az állam néhány okból felveszi a látogatókat az ország és a világ minden tájáról. Ide tartoznak a nagyszerű hótevékenységek, a gyönyörű természeti táj, a valódi dinoszauruszkövületek és még sok más. Ha ilyen nagyszerű látogatók egyike leszel, mindenképpen használj VPN-t, amikor nyilvános WiFi-t használsz. Hamarosan meglátja, miért fontos. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, vessen egy pillantást az Utah-i legjobb VPN-ek listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
4HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Míg Utah nem nagyon lakott és jó hava van, de ez nem azt jelenti, hogy elengedheti az őrségét. A nemzetközi és a belföldi látogatók azt jelentik, hogy mindig sok esély van arra, hogy ellopják veszélyeztetett információikat. VPN használatával azonban biztonságos kapcsolatot hozhat létre a választott szerverrel. Ez sokkal nehezebbé teszi az Ön személyes adatainak átvételét.

Annak ellenére, hogy az államnak csak egy profi sportcsapatja van (a Utah Jazz), számtalan figyelemre méltó főiskolai csapatuk van. Az igazság az, hogy ha meg akarja nézni az egyik ilyen játékot, és rossz helyen van, akkor megakadályozhatja, hogy láthassa kedvenceit. VPN használatával csatlakozhat egy másik terület szerveréhez. Amikor megteszi, megkerülheti az esetleges korlátozásokat.

Mi a legjobb VPN Utahban?

Ebben az esetben a kérdés megválaszolásához használt tényezők keverednek a biztonság és a biztonság között. Így elmondhatjuk, mi a legjobb VPN az Utah-ban.

 • Erős titkosítás a felhasználó magánéletének védelme érdekében
 • Szigorúan nincs naplózás
 • Képesség a földrajzi korlátozásokkal rendelkező tűzfalak és a sport-áramszünetek feloldására a környéken
 • A régióban jól teljesítő kiszolgálók
 • Több mobil platform támogatása, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Magas hálózati stabilitás, amely segít elkerülni a leszakadt kapcsolatokat

Most pedig közelebbről megnézzük az Utah legjobb VPN-jeit.

1. Legjobb VPN Utah-ban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a Salt Lake City-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk a VPN-hez és teszteltük a sebességet Salt Lake Citybe, Provoba és St. George-ba. Mint láthatja, a teljesítmény kiváló volt a 124 Mbps-tól 127 Mbps-ig terjedő letöltési sebesség mellett. Ez majdnem megtelte a kábel internet-kapcsolatunkat.

ExpressVPN Utah-sebesség-teszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Legjobb VPN Utah-ban: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN számos szervert üzemeltet Utahban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy szerverhez az SLC-ben, és teszteltük a sebességet Salt Lake City, Provo és St. George felé. A letöltési sebesség 124 és 128 Mbps között volt.

NordVPN Utah sebesség-teszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A legjobb VPN Utahban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik utazási lehetőségünknek, amelyet Utahban tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy IPVanish szerverhez SLC-ben, és teszteltük a Salt Lake City, Provo és St. George-ban. Az eredmények nagyszerűek voltak, akár 129 Mbps sebességgel is.

IPVanish Utah sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

4. A legjobb VPN Utahban: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 4,29 dollárért (70% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

Azok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Utahban, különösen Salt Lake City-ben. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Salt Lake City-t. Csatlakoztunk egy szerverhez, és teszteltük a sebességet Salt Lake Citybe, Provoba és St. George-ba. A sebesség 122 Mbps és 126 Mbps között változott.

HMA Utah-sebesség-teszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,29 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Tekintse meg a HMA-ajánlatokat

5. Legjobb VPN Utah-ban: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

Mivel egy kiszolgálót kipróbálni akartunk Salt Lake City-ben, Utahban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak számos kiszolgálója található Utahban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Salt Lake City-ben, Provóban és St. George-ban. A letöltési sebesség 15 és 40 Mbps között volt.

PureVPN Utah sebesség-teszt

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak tovább 74% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 2,88 dollártól. Az éves terv nagy érték.

Tekintse meg a PureVPN ajánlatokat

Ez néhány remek lehetőség, amelyet Utahban használhat, amint fentebb lát. Mostanra jó ötlettel kell rendelkeznie arról, hogy miért fontos. Természetesen várjuk a szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. A listán szereplő összes lehetőségnek jól teljesítenie kell, de számos tényező alapján döntöttünk. Ezért választottuk ezeket Utahra. Nem számít, mit tervez tenni ott, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk használatával megóvhatja magánéletét az igényeinek legjobban megfelelő módon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map