Legjobb VPN-portugál

Portugália éjjelA Portugál Köztársaság, általában csak Portugália, Európában található, az Ibériai-félszigeten. Az egyetlen ország, amely északi és kelet felé határos, Spanyolország. 10,2 millió embernek ad otthont, és számos tényező vonzza a látogatókat, a vállalkozásokat és a környéket. Ha érdekli, hogy egyikük legyen, rengeteg tennivalót és nagyszerű internetes sebességet talál. Nem szabad azonban nyilvános WiFi-t használni VPN előzetes használata nélkül. Többet erről hamarosan. Először vessen egy pillantást a legjobb VPN-ek listájára Portugáliában.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Szerencsére a gyönyörű ország látogatói és lakosai számára a kormányzati kémkedés nem olyan, ami miatt aggódnia kell. Ennek ellenére odafigyelnie kell a magánéletére, amíg ott vagy. Az állandó látogatók száma miatt a számítógépes bűnözők gyakran ellophatják az Ön adatait. Ezért a VPN használatának legfőbb oka a magánélet védelme. A VPN használata biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a csalók számára az adatok megismerését.

A portugál kormány általában nem szűri a weboldalakat, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog belemerülni a földrajzi korlátozásokba. A Global Voices szerint a kormány bezárta a Wikileaks portugál Tugaleaks portugál változatának bankszámláját, mert 2012-ben terrorista szervezetnek tekintette. Bár ez már néhány év volt, ez azt mutatja, hogy a potenciál még mindig fennáll. Ha egy másik régió tartalmához akarsz hozzáférni, akkor általában tiltják ezt. Ebben az esetben csatlakozhat egy másik régió VPN szerveréhez, hogy megkerülje ezeket a blokkokat. Ha már megvan, akkor képesnek kell lennie a tartalom megtekintésére, mintha ott lennél.

Mi a legjobb VPN Portugália számára?

Annak érdekében, hogy meghatározzuk a választ erre a kérdésre, a következő kritériumokra összpontosítottunk, hogy meghatározzuk a legjobb portugál VPN-k listáját.

 • A VPN-hálózat megbízhatósága a hosszú csatlakozási idő lehetővé tétele érdekében
 • A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának képessége
 • Portugálián belüli VPN szervereknél végzett sebesség-tesztek
 • Erős titkosítási szintek a magánélet jobb védelme érdekében
 • Szigorúan nincs naplózás
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

További késedelem nélkül itt vannak a legjobb lehetőségek Portugália számára

1. A legjobb VPN Portugália számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Portugália sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma a portugáliai szervereknél található. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg Portugáliát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor teszteltünk egy szervert Lisszabonban, Portugáliában, nagyon jó eredményeket kaptunk. Mint láthatja, a sebességtesztünk 89,98 Mbps sebességet eredményezett.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Portugália számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Portugália nem nagy ország, de számos VPN-szolgáltató szervereket kínál az ország fővárosában, Lisszabonban. Természetesen ez magában foglalja az IPVanish-t is. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk másik lehetőségünkként, amelyet Portugáliában használunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. Nagy sebességeket talál, és jól teljesítenek a sebességtesztjeinken. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Portugal sebességteszt

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek egész Európában vannak, és mindegyik elérhető. Ha olyan kiszolgálót lát, amelynek szerverneve részeként „a” betűvel rendelkezik, ezek a leggyorsabbak a hálózatban. Amikor kipróbáltuk az egyik IPVanish szervert Lisszabonban, nagyon tiszteletreméltó 59,55 Mb / s sebességet kaptunk, amint az alább látható.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb VPN Portugália számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost Portugal sebességtesztje

Mivel egy szervert próbáltunk kipróbálni Portugáliában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Portugáliaig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Portugáliában, és a rendelkezésre álló hálózat miatt gyors. Csatlakoztunk egy portugáliai lisszaboni szerverhez, és 55,22 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN Portugália számára: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Portugália sebességteszt

Azok számára, akik szeretik a legtöbb kiszolgálóhely lehetőségét, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Portugáliában, különösen Lisszabonban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Portugáliát. Csatlakoztunk egy szerverhez azért, hogy teszteljük, és a sebesség szilárd 55,83 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

5. A legjobb VPN Portugália számára: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN portugál sebességteszt

Mivel egy szervert akarunk kipróbálni Portugáliában, megnyitottuk az alkalmazást a Windows számára, és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak több kiszolgálója van az országban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk az alsó oldalon 14,68 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Nem számít, miért használ VPN-t Portugáliában, reméljük, látja, miért fontos, miért fontos ott használni. Azok számára, akik a fentiktől eltérő más lehetőségeket szeretnék, nyugodtan nézze meg szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. Noha ezek szintén jók, számos tényezőn alapuló döntést hoztuk, például ár, hálózati méret, stabilitás, helyek, sebesség, biztonság és így tovább. Mivel a listánk optimalizálva van, biztos lehet benne, hogy jó a sebesség. Ezek manapság fontosak, függetlenül attól, mit csinálsz. Ezen útmutató használatával megalapozott döntést hozhat a legjobb lehetőségekről.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map