5 najboljih VPN-ova za Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ (DBFZ) izvrsna je borbena igra koju je objavio Bandai Namco Entertainment. DBFZ okuplja najmoćnije likove kako bi se borio protiv toga. Igra je izuzetno brza i prepuna akcije. Također je jedan od najgledanijih boraca. Dragon Ball FighterZ ima problema sa serverom poput ispadanja igrača, kašnjenja i stvaranja utakmica može biti dug proces. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. Dobar VPN pomoći će vam promijeniti IP adresu u drugu IP povezanu s odabranom lokacijom poslužitelja. Ako odaberete jednog u blizini poslužitelja na kojem igrate, tada možete smanjiti zaostajanje i poboljšati povezanost. Profesionalnim igračima će se također svidjeti dodana zaštita koju pruža VPN.


Najbolji VPN-ovi za Dragon Ball FighterZ – sažetak

Evo pregleda našeg popisa top 5 VPN usluga za DBFZ.

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. Privatni pristup internetu

Želio bih na trenutak razgovarati o pitanju regionalnog blokiranja. Dragon Ball FighterZ, kao i mnoge druge igre, ograničava igranje određenih regija. U slučaju DBFZ-a u Indiji je blokiran. VPN će vam pomoći da prijeđete ta ograničenja. Budući da igra neće vidjeti vaš IP, možete prijeći geografska ograničenja koja vrijede.

Dragon Ball FighterZ uzbudljiva je borbena igra od maloprodaje. Ima četiri vrste napada: raspon, lagani, srednji i teški. Rangirani napadi se razlikuju za svaki lik i obično su lagani napadi koji ne čine malo štete. Lagani napadi su brzi, ali čine manje štete. Teški napadi su spori, ali snažni. Srednji napadi nalaze se u sredini dvije kategorije udaranja s većom snagom od lakih napada i većom brzinom od teških napada. Njihova je također crtica kojom možete ubrzati svog protivnika. To vam omogućuje da skratite jaz. Dragon Rush je također u igri i omogućuje vam ili kucanje protivnika u zraku ili prisiljavanje druge osobe da mijenja znakove. Svi ovi napadi dodat će vam se u vaš Ki-mjerač. Kad se traka dosegne potrebnu razinu, možete napraviti različite ekskluzivne specijalne napade i koristiti Instant Transmission.

Igra uključuje mnogo likova iz duge povijesti Dragon Ball Z. Svaki lik ima svoj potez poteza i glazbenu temu koja je jedinstvena. Također postoji puno topovskih napada koje likovi koriste kao svoje posebne poteze i asistencije. Također možete dobiti prave i obrnute topove Dramatične dorade. Likovi koji se trenutno nalaze u igri uključuju: Tien, Yamcha, Gohan (odrasli), Krillin, Goku (Super Saiyan), Frieza, Android 18, Kid Buu, Kapetan Ginyu, Nappa, Bardock, Goku (SSGSS), Trunks, Vegeta (Super Saiyan), Beerus, Cell, Android 16, Vegeta (SSGSS), Broly, Vegito (SSGSS), Gotenks, Piccolo, Goku Zamasu (Fused).

U DBFZ postoji mnogo različitih načina igre. Arcade, Local Battle, Practice i Story mogu se igrati izvan mreže. Utakmice sa Arena, Rank, Casual, Party i Ring igraju se na mreži. Igre same uglavnom su iste. To je ili 1v1 koji koristi 3 znaka ili 3v3 koji koristi svaki znak.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSa sjedištem u: Britanski djevičanski otoci | Broj poslužitelja: 3000+ | Lokacije poslužitelja: 160 | Istovremene veze: 3

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Da biste pronašli određenu, morat ćete odabrati karticu “Sve”, otvoriti Sjevernu Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u. Još jednom smo testirali servere u NYC-u, Chicagu i LA-u. Kao što vidite, sva tri mjesta poslužitelja pokazala su se dobro u našim testovima.

ExpressVPN test brzine u SAD-u

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. IPVanish

IPVanishSa sjedištem u: SAD | Broj poslužitelja: 1,100+ | Lokacije poslužitelja: 89 | Istovremene veze: 10

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 58,49 USD (4,87 USD mjesečno)

SAD je dom mnogih vrhunskih VPN usluga, a to uključuje i IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego mnogi drugi VPN davatelji. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jedan od naših najboljih izbora za igre.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili čak dobiti još određenije odabirom pojedinog poslužitelja.

IPVanish domaćin je više poslužitelja na nekoliko američkih lokacija i možete se odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer laksa-A01.ipvanish.com za Los Angeles i nyc-A01.ipvanish.com za New York. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish servere u New Yorku, Chicagu i Los Angelsu te otkrili da su brzine vrlo brze u svakom gradu.

IPVanish test brzine u SAD-u

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. CyberGhost

CyberGhostSa sjedištem u: Rumunjska | Broj poslužitelja: 3.000+ | Lokacije poslužitelja: 80 | Istovremene veze: 7

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 99 dolara (2,75 dolara mjesečno)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Još jednom smo se povezali s VPN poslužiteljima koji se nalaze u New Yorku, Chicagu i Los Angelesu kako bismo testirali CyberGhost mrežu. Kao što vidite ispod, izvedba je bila brza u sva tri grada. To je jedan od razloga što preporučujemo VPN uslugu za širok raspon svrha.

Američki test brzine CyberGhost

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

5. NordVPN

NordVPNSa sjedištem u: Panama | Broj poslužitelja: 5.000+ | Lokacije poslužitelja: 78 | Istovremene veze: 6

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 107,55 USD (2,99 USD mjesečno)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Testirali smo performanse poslužitelja u New Yorku, Chicagu i Los Angels. Kao što vidite na slici ispod, brojevi su bili dobri. Ne biste trebali imati problema raditi sve što želite raditi dok ste povezani na NordVPN.

NordVPN test brzine u SAD-u

Preporučujemo da odaberete najbliži grad. Nažalost, NordVPN ne navodi imena gradova u svom klijentu. Međutim, bili su dovoljno ljubazni da nam dostave popis koji ćemo podijeliti s našim čitateljima. Želite se povezati s jednim od sljedećih brojeva poslužitelja:

 • New York City, NY – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
 • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
 • Los Angeles, Kalifornija – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

5. Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetuSa sjedištem u: SAD | Broj poslužitelja: 3.000+ | Lokacije poslužitelja: 53 | Istovremene veze: 5

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 59,95 USD (2,50 USD mjesečno)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Los Angelesu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Međutim, ne želite podcijeniti uslugu. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite u nastavku, PIA mreža prilično je brza na ključnim mjestima širom Sjedinjenih Država.

PIA US test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Dragon Ball Fighterz je izvrsna 2D borbena igra zasnovana na Dragon Ball seriji. DBFZ ima mnogo znakova strašnih topovskih napada. Mrežni je način igre izuzetno zabavan i igrači protiv kojih se borite su teški. Dragon Ball FighterZ je na PC-u, Xbox One-u i PS4-u i siguran sam da će vam se svidjeti igranje na bilo kojoj platformi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map