5 najboljih VPN-ova za H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 bila je jedna od prvih Battle Royal igara. Nedavno je na PS4 stavljen besplatno. Već ima PC verziju na Steamu i nadolazeće izdanje Xbox One. H1Z1 je prikupio golemo sljedeće i kao rezultat toga, poslužitelji su naišli na poteškoće s kašnjenjem, dugim vremenima učitavanja i lošim vezama. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. Kad se povežete s VPN serverom, dodijelit će vam IP adresu u toj regiji. Ako odaberete lokaciju koja se nalazi blizu poslužitelja na kojem igrate, možete smanjiti zaostajanje, poboljšati vrijeme pinga i voditi računa o mnogim problemima s vezom. Budući da to nije vaš IP, dobivate i zaštitu od DDoS napada. Na taj ćete način osigurati brz i siguran igraći i za povremene i za profesionalne igrače.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

H1Z1 ima tri glavna načina igre na PS4. Ima solo, duete i grupe od pet. Svaka igra slično. U solo ste protiv 100 igrača koji pokušavaju biti zadnji za opstanak. U duelima i peticama ste s ekipom, ali cilj je isti. Imajte na umu da možete igrati duete i petice sami, jer će vas igra dodavati drugim igračima ili vam omogućiti da igrate s manje članova svog tima. Ako se ne možete povezati s istom igrom kao i vaši prijatelji, preporučujem ponovno pokretanje aplikacije. Svaki put kada to učinim ispravio sam bug.

Jednom kada pokrenete igru, moći ćete padobraniti na lokaciju. Odbit ćete nasumično mjesto na karti, ali to će biti s vašim timom. Naučio sam da na konzoli najbrži padobranstvo ide bočno. Krećete se brže i točnije. Kad udarite o tlo, poželjet ćete potražiti opremu. Pokupite oklop, zdravstvene pakete, kacigu, ruksak i oružje. Uzmite koliko možete da pomognete na putu. Rijetkost opreme ide ovim redoslijedom: bijelo, zeleno, ljubičasto, zlato, a zlato je najneugodnije. Najbolji način za pronalaženje zelenih kapi je u vojnim sanducima. Kad ste blizu jednom, dobit ćete radio smetnje. Što se tiče predmeta od ljubičaste i zlatne boje, možete pronaći većinu onih u kapljicama zaliha koje su se vrlo borile prema kraju mečeva. Ljubičasta kapljica doći će prvo i obilnija je. Do zlatnih kapi je teško doći i uključuju samo jedan zlatni predmet zajedno s nekoliko ljubičastih predmeta.

Budući da vam je potrebno da brzo putujete oko velike karte, igra ima vozila. Možete pronaći ATV-ove, džipove, kamione i automobile policajaca. ATV-ovi su vrlo brzi, ali ne nude zaštitu. Džipovi su brži, ali ih je lakše okrenuti. Također iz njih teže pucaju. Kamioni su spori, ali ih je teško okrenuti i iz njih se lako puca. Automobili policajaca vrlo su brzi, teško se okreću i dobro su zaštićeni. Svi automobili imaju nitro poticaj za hitne slučajeve. Jedina donja strana vozila je da ne možete liječiti dok je automobil u pokretu.

Da bi igra bila brža, krug otrovnih plinova polako smanjuje prostor za igru ​​u igri. Jedan od glavnih razloga zašto su automobili u igri je izbjegavanje plina. Morate koristiti svoje vozilo da ostanete u krugu i da osigurate prikrivanje u borbama pasa. Obavezno se sklonite od vozila ako vam gori, jer oni lako eksplodiraju. Jedna strategija za dobivanje automobila koji je radio za mene je krađa jednog drugog tima. To je prilično jednostavno. Većina igrača voli izlaziti i pucati. To nikoga ne ostavlja u vozilu. Sve što trebate je potrčati prema njihovom automobilu i uzeti ga dok pucaju. Također ćete ih htjeti pregaziti ako niste pretrpjeli veliku štetu. Ovo je radio više puta za moj tim i često je dobar način da eliminiram timove, a da pritom ne nanesete veliku štetu.

H1Z1 nudi odličan gameplay. Ima mnogo značajki koje ga izdvajaju od ostalih igara svog žanra. Možete očekivati ​​neke tehničke poteškoće jer je H1Z1 toliko nov za konzolu. Ima problema s povezivanjem, kašnjenjem i vremenom učitavanja, ali sve je to moguće popraviti. Igra je i dalje u beta verziji i sigurno će se s vremenom poboljšati. H1Z1 je besplatna igra za koju sam siguran da ćete i vi i vaši prijatelji uživati ​​u igranju.

Još jednom preporučujem korištenje VPN-a za reprodukciju H1Z1. VPN će vam pružiti IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati zaostajanje, sniziti ping i zaštititi vas od DDoS napada. VPN može vam pomoći izbjeći geografska ograničenja i zaštitne zidove u školi ili na poslu.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za H1Z1.

1. Najbolji VPN za H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za H1Z1: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za H1Z1: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za H1Z1: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

H1Z1 Battle Royale popularna je igra za PS4 i PC. Izdat će za Xbox One u sljedećim mjesecima. H1Z1 je slobodna za igranje i jedan je od prvih svojih žanrova. Postoje tri načina igre, a više sadržaja uvijek je u tijeku. H1Z1 je zabavna igra za igranje sama ili s prijateljima. Samo obavezno upotrijebite VPN da zaštitite svoju privatnost i smanjite zaostajanje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map