PrivatnaKad govorimo o VPN-ovima bez evidentiranja, govorimo o VPN uslugama koje ne prate i ne upotrebljavaju se na njihovoj mreži. Obično ćete ih vidjeti kao VPN-ove bez evidentiranja. Kako god to želite reći, dobavljači u ovom postu ozbiljno shvataju i vašu privatnost i anonimnost. Oni će vam pomoći zaštititi vašu privatnost putem visoke razine enkripcije. Ne zaustavljaju se tamo jer svaka tvrtka ima pravila o nepostojanju dnevnika. Članovima nude anonimnost znajući da vaš VPN davatelj ne promatra i ne bilježi vaše aktivnosti.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Zašto vjerovati VPN kompaniji kada tvrde da ne prijavljuje? To je dobro pitanje. Oni od nas koji se oslanjaju na VPN u zaštiti svoje anonimnosti po prirodi su malo paranoični i s pravom je tako. Za odgovor na pitanje preporučio bih vam prilično istraživanje prije odabira VPN-a bez prijave. Imam iskustva sa VPN-ovima navedenima u ovom postu i dobro ih je preporučiti. Svaka osoba shvaća privatnost korisnika vrlo ozbiljno, a neke od njih nude dodatne značajke kao što su prekidač VPN prenosa kako bi se osigurala vaša privatnost u bilo kojem trenutku kada VPN veza padne.

Razumijevanje VPN dnevnika upotrebe

Tvrtke u našoj pošti ne bilježe aktivnost korisnika. To znači da kad se povežete s poslužiteljem u Amsterdamu i koristite VPN za potrebe P2P, oni ne bilježe vaše radnje. Možda se povežete s VPN-om kako biste iznijeli svoje mišljenje za razliku od političkih stavova u vašoj domovini. Opet je dobar trenutak da VPN ne bilježi svoje aktivnosti. To ne mora biti nikakva konkretna aktivnost. Veliki sam vjernik u slobodni i otvoreni internet. Nitko ne bavi onime što radite na mreži. Ima dovoljno web mjesta koja prate vaše aktivnosti. Dobar VPN koji ne smije imati logiku može vam pomoći šifriranjem veze, a ne prijavljujete upotrebu.

Razumijevanje VPN dnevnika veze

Kada davatelji VPN-a promoviraju politiku ne-zapisnika, oni se pozivaju na zapise upotrebe. Uvidjet ćete da tvrtke zahtijevaju zapisnike veza kako bi osigurali pravilno korištenje mreže. Što znači pravilno korištenje? Obično znači da ne upotrebljavate njihovu mrežu za slanje neželjene pošte, dijeljenje dječje pornografije, hakiranje drugih sustava i druge ilegalne svrhe. Ovi se uvjeti mogu razlikovati od pružatelja usluga. Na primjer, tvrtke imaju različita mišljenja o dijeljenju datoteka. Svi VPN-ovi navedeni u ovom postu u potpunosti podržavaju upotrebu bittorrenta, ali ima dosta onih koji blokiraju P2P promet. U nedoumici pažljivo pročitajte TOS. Ako nije jasno, predložio bih vam da se prebacite na drugog davatelja usluga.

Značajka prebacivanja VPN-a

VPN tvrtke s fokusom na privatnost i anonimnost nude dodatne značajke za zaštitu korisnika kad padne njihova veza. Kad ste povezani na VPN, vaš promet je šifriran, ali što se događa ako veza padne? Za većinu usluga prekinuta veza značila bi da ste nezaštićeni što otkriva vašu IP adresu i trenutne aktivnosti. To nije slučaj za VPN-ove koji nude prekidač kill. Kad se povežete s ExpressVPN-om, privatnim pristupom internetu ili NordVPN-u i aktivirate značajku njihova prekidača za ubijanje, on će ubiti vašu internetsku vezu ako VPN ikad padne. Istovremeno će uspostaviti vašu vezu s VPN serverom, a zatim deblokirati internetsku vezu.

Bez daljnjeg odgađanja, evo podrobnijeg pregleda našeg popisa najboljih VPN usluga bez dnevnika:

1. Najbolji VPN s Logless-om: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN s Logless-om: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za uređaje Android i iOS (iPhone, iPad). Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomažu usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji Logless VPN: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji Logless VPN: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničeni VPN račun za samo 1,99 USD mjesečno uz dvogodišnju pretplatu.

Posjetite Surfshark

5. Najbolja VPN za logless: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,33 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Možete pročitati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija, ali toplo preporučujem gore navedene usluge za one koji traže VPN bez dnevnika. Odabrali smo ih preko drugih vodećih VPN usluga temeljenih na privatnosti (šifriranje), anonimnosti (pravila bez zapisivanja), podršci za dijeljenje datoteka P2P / datoteka, dostupnosti lokacija poslužitelja na ključnim mjestima, performansama, pouzdanosti i cijeni. Potražili smo i usluge s dobrim brojem poslužitelja i one s velikim propusnim opsegom. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost. Možda ćete također htjeti brzu mrežu za preuzimanje i strujanje HD sadržaja. Usluge podijeljene u postu su najbolje VPN-ove bez dnevnika. Oni će vam pomoći zaštititi vašu privatnost, anonimnost i deblokirati geo-ograničenja za popularne web stranice poput Netflix, Hulu, HBO NOW i stotine drugih.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me