Blokator oglasaKao što vjerojatno znate, internetski oglasi mogu uvelike utjecati na vašu aktivnost pregledavanja na mreži. Od ciljanih oglasa Googlea i Facebooka do zlonamjernog softvera koji možete pronaći u kodiranju skrivenih piksela, oglasi su posvuda. Nisu neki zlonamjerni, ali će i usporiti vaš uređaj ili sustav. Postoji nekoliko načina kako ih blokirati i svi bi trebali raditi pristojno. Međutim, najbolji način da ih blokirate je pomoću VPN-a. Razgovarat ćemo o tome više u trenu. Najprije pogledajte popis najboljih blokatora oglasa za VPN.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 112 potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,49 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kao što smo spomenuli, postoji nekoliko različitih vrsta blokatora oglasa. To su:

 1. Blokatori oglasa temeljeni na pregledniku – Što se tiče rješenja, ovo je daleko najpopularnija opcija. Primjer za to je popularni uBlock Origin. Međutim, možda ćete naći problem s tim ako ne koristite podržani preglednik. Imajte na umu da ove vrste besplatnih blokatora oglasa izrađuju same tvrtke.
 2. Usmjerivači ili blokeri oglasa za uređaje – Ako koristite određene vrste uređaja ili usmjerivača, neke potpore blokiraju. Uz to, ako koristite Raspberry Pi, možete pokrenuti i Pi-hole.
 3. Blokatori VPN oglasa – U ovom slučaju VPN-ovi mogu blokirati oglase na nekoliko različitih načina. Obično je to putem poslužiteljske mreže, VPN klijenta i dodataka preglednika.

Sada ćemo pogledati kako s blokadom oglasa upravljaju 3 pružatelja usluga na našem popisu.

 • NordVPN – Blokira oglase putem DNS zahtjeva.
 • CyberGhost – Gleda unutar prometa i mijenja zahtjeve za određene domene.
 • Privatni pristup internetu – Blokira oglase putem DNS zahtjeva

Koji je najbolji VPN blokator oglasa?

Da biste najbolje odgovorili na to pitanje, morate pogledati nekoliko čimbenika. Zatim ćemo ih analizirati i reći vam koji je najbolji blokator VPN oglasa.

 • Mobilne aplikacije i podrška za usmjerivače i Amazon Firestick uređaje
 • Mogućnost obilaska zaštitnih zidova kako bi se blokirali oglasi.
 • Stroga pravila bez zapisa
 • Snažno šifriranje s komponentama vojne opreme kako bi se zaštitilo od zlonamjernih oglasa
 • Velike i stabilne mreže za izbjegavanje prekida veze
  Najbolji VPN-ovi za China Mobile

Pogledajmo detaljnije pogled na najbolji blokator oglasa VPN.

1. Najbolji VPN za alat za blokiranje oglasa: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

2. Najbolji VPN za blokiranje oglasa: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

  Najbolji VPN-ovi za Havaje

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

3. Najbolji VPN za blokiranje oglasa: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

  Najbolji VPN-ovi za Pornhub

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Ako želite gledati videozapise blokatora oglasa, predlažemo vam da koristite VPN. Gore, vidite nekoliko različitih razloga zašto. Dali smo vam nekoliko dobrih opcija gore, ali druge možete pronaći na našoj top 10 VPN popis. Svi će raditi ispravno, ali posebno smo odlučili raditi s Blockerom oglasa. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine bez obzira iz koje regije želite gledati. Pročitajte naš vodič koji će vam pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me