Amazon PayAmazon Pay je internetska usluga za obradu plaćanja koja je u vlasništvu Amazona. Osnovan 2007. godine, korisničku bazu Amazon.com koristi i fokusira svoje napore na pružanju mogućnosti njihovoj bazi da koriste svoje račune Amazon na web stranicama vanjskih trgovaca. Za one koji žele koristiti uslugu Amazon Pay za svoju VPN uslugu, možemo vam ponuditi opcije. Mi ćemo u trenu detaljnije pregledati opcije. Prije nego što to učinimo, pogledajte naš brzi popis najboljih VPN-ova koji prihvaćaju Amazon Pay.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
3ibVPN$ 4,83NordVPN63potvrdni okvirpotvrdni okvir

Naravno, Amazon Pay dostupan je u Austriji, Belgiji, Cipru, Njemačkoj, Danskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Mađarskoj, Luksemburgu, Republici Irskoj, Indiji, Italiji, Japanu, Nizozemskoj, Portugalu, Švedskoj, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama. To znači da postoji puno mogućnosti za korištenje, pogotovo jer je Amazon jedan od 10 najboljih trgovaca na svijetu. Srećom, postoje neki davatelji koji prihvaćaju popularni način plaćanja.

Pogledajmo najbolje VPN opcije koje prihvaćaju Amazon Pay:

1. Najbolji VPN koji prihvaća Amazon Pay: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

 

2. Najbolji VPN koji prihvaća Amazon Pay: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolji VPN koji prihvaća Amazon Pay: ibVPN

IBVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,83 USD mjesečno (56% popusta)

ibVPN nije novost na tržištu. Zapravo postoje od 2004. Tvrtka, aplikacije, operacije i podrška imaju sjedište u Rumunjskoj (točnije u Transilvaniji). To ih sigurno stavlja izvan programa 14 očiju, ali korisniku i dalje pruža zaštitu Europske unije. Ima 63 lokacije poslužitelja, tako da vas je pokrivao ovaj mali, ali moćan davatelj usluga.

Iako ne nude veliku mrežu, imaju nekoliko drugih značajki koje pružaju veliku vrijednost. Za prvo, dostupne su aplikacije za Windows, Mac OSX, Linux, Android i iOS, kao i proširenja za Opera i Chrome. Mnogim se korisnicima sviđa činjenica da su neovisna tvrtka. To znači da nisu povezani s investicijskim fondovima, hostingom, rudarstvom podataka ili bilo kojom drugom tvrtkom zainteresiranom za prikupljanje podataka.

Neke značajke koje usluga nudi uključuju brojne različite protokole, dvostruke VPN-ove, Smart DNS, KillSwitch, zaštitu od curenja WebRTC-a i još mnogo toga. Kao što vidite, oni imaju niz naprednih značajki i usluga je izvrsna za početnike i napredne korisnike. ibVPN nudi krajnji pristup za 4,83 USD mjesečno uz 15-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ibVPN

I tamo imate najbolje VPN-ove za upotrebu koji prihvaćaju Amazon Pay. Naravno, uvijek možete slobodno provjeriti naše popis 10 najboljih za druge opcije. Sjetite se samo da nisu svi na našoj listi 10 najboljih prihvaćali Amazon Pay. Čitajući naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolje opcije i pravog davatelja koji će odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me