Najbolji VPN-ovi koji prihvaćaju iDEAL plaćanja

iDEAL isplateTvrtka za plaćanje iDEAL je najpopularniji platni sustav u Nizozemskoj. U 2014. godini korišten je za 54% svih nizozemskih plaćanja putem interneta. Trenutno je u vlasništvu nizozemske organizacije Currence i imao je 282 milijuna transfera u 2016. Ako želite koristiti iDEAL plaćanja za plaćanje svoje VPN usluge, možemo vam pomoći. Mi ćemo u trenu detaljnije pregledati opcije. Prije nego što to učinimo, pogledajte naš brzi popis najboljih VPN-ova koji prihvaćaju iDEAL plaćanja.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Ivacy$ 2,25Ivacy73potvrdni okvirpotvrdni okvir

Bez obzira jeste li Nizozemci ili samo neko vrijeme živite u zemlji, možda biste trebali koristiti iDeal plaćanja za kupnju svoje VPN usluge. Budući da je to najveći platni sustav u Nizozemskoj, mnogi posebno traže tvrtke koje prihvaćaju iDEAL način plaćanja. Zapamtite, vaš novac je ranjiv, pa ako uzmete vaše osjetljive podatke, mogli biste izgubiti mnogo više od novca. Naravno, rješenje je korištenje VPN-a. Srećom, postoji nekoliko pružatelja usluga koji uzimaju iDEAL plaćanja.

Sada ćemo pogledati vaše najbolje VPN opcije koje prihvaćaju iDEAL plaćanja:

1. Najbolji VPN koji prihvaća iDEAL plaćanja: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN koji prihvaća iDEAL plaćanja: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN koji prihvaća iDEAL plaćanja: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN koji prihvaća iDEAL plaćanja: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničen VPN i pristupiti samo svim njihovim lokacijama poslužitelja 4,99 dolara mjesečno.

Posjetite PureVPN

5. Najbolji VPN koji prihvaća iDEAL plaćanja: Ivacy

Ivacy

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,25 USD mjesečno (77% popusta)

Ivacy su započeli svoj put 2007. godine i oni su jedna od najstarijih VPN tvrtki na tržištu. Naravno, važno je to odakle idete. Od tada su se proširili i inovirali i iako nisu toliko poznati kao neki drugi davatelji usluga, imaju solidan proizvod. Imaju aplikacije Windows, Mac, Linux, iOS, Android, XBox, PS3&4, Amazon Firestick i još mnogo toga.

Inovacije pomažu da tvrtka postane trener. U 2010. godini prva su tvrtka izašla sa splitskim tuneliranjem. Od tog vremena oni nastavljaju dodavati nove značajke i dodatke usluzi. Neki od njih uključuju internetski prekidač, napredne protokole, zaštitu od virusa i još mnogo toga.

Ivacy dobro radi što se tiče cijena. Smanjili su cijene kako usluga i dalje raste. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim lokacijama njihovog poslužitelja za što niže 2,25 dolara mjesečno. To je s dvogodišnjim planom i to je velika vrijednost.

Posjetite Ivacy VPN

I tamo imate najbolje VPN-ove koji prihvaćaju iDeal Payment. Naravno, uvijek ste dobrodošli provjeriti naše popis 10 najboljih za druge opcije. Imajte na umu, iako oni možda ne prihvaćaju iDEAL plaćanja. Čitajući naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolje mogućnosti koje će danas odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map