MintpaymentMint Payments australijska je tvrtka pokrenuta 2013. godine, a kreirao ju je PaymentWall. Bave se uslugama mobilnog plaćanja i transakcija, pomažući tvrtkama svih veličina da procesuiraju plaćanja. Oni su jedan od najvećih platnih procesora na kontinentu. Ako želite koristiti ovu tvrtku za plaćanje vaše VPN usluge, možemo vam pomoći. Sastavili smo popis različitih pružatelja usluga koji uzimaju procesor plaćanja. Niže ih možete vidjeti na našim najboljim VPN-ovima koji prihvaćaju Mint Payments listu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
3PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
4TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir
5SaferVPN$ 3,29SaferVPN34potvrdni okvirpotvrdni okvir

Postoji nekoliko različitih žanrova koji prihvaćaju Mint Payments. Oni uključuju igre, društvene medije, filmove, glazbu, pretplate, donacije i još mnogo toga. Usluga je bez rizika, lokalna, fleksibilna i učinkovita. U 2015. godini usluga je postala toliko popularna da je postala neovisna cjelina. U svojoj strategiji koristi B2C (business-to-customer) pristup. To im omogućuje da odrede trenutnu potražnju i bolje pomažu svojim kupcima.

Sada, na naš popis.

1. Najbolji VPN koji prihvaća mint plaćanja: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN koji prihvaća mint plaćanja: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolji VPN koji prihvaća mint plaćanja: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno.

Posjetite PureVPN

4. Najbolji VPN koji prihvaća mint plaćanja: TorGuard

TorGuard

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će uspjeti u svemu što želite učiniti u Tajlandu. Iako u Bangkoku nema poslužitelja, poslužitelji koji se nalaze tamo su najbolja opcija.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Za potpuni pristup možete se prijaviti za samo 4,99 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

5. Najbolji VPN koji prihvaća mint plaćanja: SaferVPN

Naslovnica SaferVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,29 USD mjesečno (75% popusta)

SaferVPN okuplja nekoliko značajki koje će vam pomoći da postignete najbolje moguće brzine kao i veliku sigurnost. Neke od značajnih dostupnih značajki uključuju automatsku sigurnost WiFi, prekidač za zaustavljanje i druge. Trenutno tvrde da imaju više od 700 poslužitelja velike brzine. Smješteni su na 34+ mjesta širom svijeta i naravno, neograničeno mijenjate poslužitelj.

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, SaferVPN ima prilično veliku VPN mrežu. Osim Sjedinjenih Država, mreža SaferVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

SaferVPN nudi dobru vrijednost, odlične mogućnosti i pristojnu mrežu. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i više s jednim VPN računom za samo 3,20 USD mjesečno uz dvogodišnju pretplatu..

Posjetite SaferVPN

Postoji nekoliko sjajnih pružatelja VPN-a koji prihvaćaju Mint Payments. Međutim, kod nas postoji više opcija popis 10 najboljih. Imajte na umu da možda svi ne prihvaćaju Mint Payments. Čitajući naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolje opcije za donošenje informirane odluke i u skladu s vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me