Najbolji VPN-ovi koji prihvaćaju WeChat Pay

WeChat PayOni koji su upoznati s WeChatom znaju da ona sadrži značajku WeChat Pay koja vam omogućava da svoj bankovni račun povežete s aplikacijom za plaćanje usluga. Postoji nekoliko VPN usluga koje prihvaćaju WeChat Pay. Uslugu plaćanja možete koristiti za pretplatu na VPN unutar naše Kine. U trenutku ćemo podijeliti više informacija o upotrebi VPN-a za zaštitu vaše privatnosti. U međuvremenu, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova koji prihvaćaju WeChat Pay.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
3PureVPN$ 2,95SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
4TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir
5ibVPN$ 4,83NordVPN63potvrdni okvir

WeChat Pay digitalni je novčanik uključen u WeChat aplikaciju. Korištenje WeChat Paya za kupnju VPN pretplate je jednostavno. Možete upotrijebiti svoj mobilni telefon za slanje plaćanja i uživanje u privatnosti koju nudi VPN. To se posebno odnosi na one u Kini. Preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a, jer oni dobro djeluju u kontinentalnoj Kini. Ne postoje VPN-ovi koji rade 100% vremena u regiji, ali ExpressVPN se pokazao vrlo pouzdanim u usporedbi s drugim VPN-ovima. Uvijek možete kontaktirati s njihovim osobljem za podršku ako imate problema.

Sada ćemo pogledati vaše najbolje VPN opcije koje prihvaćaju WeChat Pay:

1. Najbolji VPN koji prihvaća WeChat Pay: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN koji prihvaća WeChat Pay: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolji VPN koji prihvaća WeChat Pay: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničen VPN i pristupiti samo svim njihovim lokacijama poslužitelja 4,99 dolara mjesečno.

Posjetite PureVPN

4. Najbolji VPN koji prihvaća WeChat Pay: TorGuard

TorGuard

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će uspjeti u svemu što želite učiniti u Tajlandu. Iako u Bangkoku nema poslužitelja, serveri su tamo najbolja opcija.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

Budući da smo htjeli testirati server u Bangkoku, otvorili smo Windows klijent i odabrali OpenVPN protokol. Sada možete pregledavati popis zemalja raspoređenih po abecednom redu. Zatim, možete odabrati grad. TorGuard mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Bangkoku. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, brzina preuzimanja iznosila je 27,86 Mbps.

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Za potpuni pristup možete se prijaviti za samo 4,99 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

5. Najbolji VPN koji prihvaća WeChat Pay: ibVPN

IBVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,83 USD mjesečno (56% popusta)

ibVPN nije novost na tržištu. Zapravo postoje od 2004. Tvrtka, aplikacije, operacije i podrška imaju sjedište u Rumunjskoj (točnije u Transilvaniji). To ih sigurno stavlja izvan programa 14 očiju, ali korisniku i dalje pruža zaštitu Europske unije. Ima 63 lokacije poslužitelja, tako da vas je pokrivao ovaj mali, ali moćan davatelj usluga.

Iako ne nude veliku mrežu, imaju nekoliko drugih značajki koje pružaju veliku vrijednost. Za prvo, dostupne su aplikacije za Windows, Mac OSX, Linux, Android i iOS, kao i proširenja za Opera i Chrome. Mnogim se korisnicima sviđa činjenica da su neovisna tvrtka. To znači da nisu povezani s investicijskim fondovima, hostingom, rudarstvom podataka ili bilo kojom drugom tvrtkom zainteresiranom za prikupljanje podataka.

Neke značajke koje usluga nudi uključuju brojne različite protokole, dvostruke VPN-ove, Smart DNS, KillSwitch, zaštitu od curenja WebRTC-a i još mnogo toga. Kao što vidite, oni imaju niz naprednih značajki i usluga je izvrsna za početnike i napredne korisnike. ibVPN nudi krajnji pristup za 4,83 USD mjesečno uz 15-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ibVPN

I tamo imate najbolje VPN-ove koji prihvaćaju WeChat Pay. Naravno, uvijek ste dobrodošli provjeriti naše popis 10 najboljih za druge opcije. Imajte na umu, iako možda neće svi prihvatiti WeChat Pay. Čitajući naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolje mogućnosti koje će danas odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map