Najbolji VPN-ovi s Kill Switch

VPN prekidačUzbuđeni smo što vidimo sve veći broj VPN usluga koje nude napredne značajke privatnosti. Jedna od najvažnijih značajki koju mogu ponuditi mnogim korisnicima je prekidač VPN-a. Vidjet ćete ga i kao internetsku prekidač. Ideja je da prekinete internetsku vezu kad god VPN padne. Neki će vam omogućiti postavljanje određenih aplikacija, dok drugi blokiraju vaše internetske komunikacije sve dok se VPN ponovno ne poveže. Evo kratkog pregleda našeg popisa najboljih VPN-ova sa značajkom prekidača kill.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Otkrićete i da brojne tvrtke s značajkama prebacivanja VPN-a također imaju pravila o ne-zapisu. I prekidač za ubojstvo i obveza da se korisnik ne prijavljuje na svoje mreže snažni su znakovi da davatelj ozbiljno shvaća vašu privatnost. Pogledajmo neke VPN usluge koje imaju značajke prekidača VPN prekida. Zatim ćemo razraditi funkcionalnost za svakog davatelja usluga, zajedno s pojedinostima o njihovoj politici prijavljivanja jer mislim da puno VPN korisnika želi najvišu moguću razinu privatnosti.

Bez daljnjeg odgađanja, evo pobližeg pogleda na najbolje VPN-ove sa prekidačem kill:

1. Najbolji VPN s prekidačem Kill: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN jedan je od najpoznatijih VPN pružatelja u svijetu. Ozbiljno se bave privatnošću korisnika i poduzeli su nekoliko koraka kako bi bili sigurni da je privatnost korisnika glavni prioritet. Za početak, ExpressVPN ne vodi zapise aktivnosti. Upotreba članova na njihovoj mreži ne prati se. Oni to čine korak dalje, uključujući snažnu enkripciju i napredne značajke kao što je Network Lock kako bi zaštitili vašu privatnost u svakom trenutku kad veza padne.

Zaključavanje mreže ExpressVPN

Evo bližeg pogleda na postavku ExpressVPN Network Lock (ubij prekidač) na kartici Općenito svog Windows VPN klijenta. Ovdje možete postaviti značajku da zaustavi vaš sustav u komunikaciji ako se prekine VPN veza.

Mrežno zaključavanje omogućeno je prema zadanim postavkama tako da ne biste trebali učiniti ništa da biste iskoristili značajku. Kao što je prikazano na slici iznad mrežnog zaključavanja “osigurava da vaš internetski promet prolazi kroz siguran tunel ExpressVPN-a i zaustavlja sav promet ako se ExpressVPN neočekivano prekine”. Isprobali smo značajku kill prekidača i ona dobro radi. Također možete postaviti značajku mrežne zaključavanja u aplikacijama ExpressVPN za Mac, Linux i usmjerivač.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN s Kill prekidačem: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN prekidač za internet ubijanje

NordVPN je razvio značajku prebacivanja Interneta i trenutno podržava u svojim prilagođenim aplikacijama za Windows i Mac. Oni također imaju prekidač za uklanjanje aplikacija koji će vam omogućiti da odaberete koje ćete aplikacije povezati ako VPN padne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN s Kill Switch: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

Automatski prekidač CyberGhost

CyberGhost uključuje automatsku sklopku za uklanjanje i u Windows i Mac klijentima. Pronaći ćete značajku navedenu pod postavkom. Omogućite mu da automatski blokira internetski promet ako se otkrije problem povezivanja s VPN-om.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN s Kill Switch: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish je najbolje ocijenjena VPN usluga na našoj web stranici iz više razloga. Uz što ima najbržu mrežu, IPVanish se također obvezao na privatnost korisnika. Započinju ne prijavljivanjem korisnikovih aktivnosti na svojoj mreži. Oni to čine korak dalje nudeći prekidač za uklanjanje VPN-a za Windows i Mac OS X. One su jedine VPN usluge koje nude značajku za Mac korisnike.

IPVanish VPN prekidač

Pogledajmo stranicu postavki IPVanish veze njihovog VPN klijenta. Ovdje možete postaviti značajku da uništi vašu mrežu ako se prekine VPN veza.

Kao što vidite gore, IPVanish također ima mogućnost periodične izmjene IP adrese. Možete postaviti klijenta da mijenja vašu IP adresu u zadanom intervalu. Možete postaviti i alternativni broj priključka i umjesto TCP-a koristiti TCP. Iako preporučujem lijepljenje OpenVPN (UDP) veza za najbolje performanse.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN s Kill prekidačem: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Završit ćemo naš popis privatnim pristupom internetu. Poznatija kao PIA, tvrtka je vrlo poznata po svojoj posvećenosti privatnosti korisnika. Oni su jedni od prvih koji su ponudili značajku prebacivanja VPN-a i podržali je na Windows i Mac operativnim sustavima. Evo nekoliko detalja izravno iz PIA-e:

internetska sklopka za ubijanje aktivira zaštitu od VPN-a. Ako prekinete vezu s VPN-om, vaš pristup internetu prestat će raditi. Ona će ponovno aktivirati normalan pristup internetu kad deaktivirate način prekidača kill ili izađete iz aplikacije.

Korisnici koji mogu biti povezani na dvije veze istovremeno (npr .: ožičeno i bežično) ne bi trebali koristiti ovu značajku jer će zaustaviti samo 1 aktivnu vrstu veze.

PIA prekidač za ukidanje VPN

PIA se na tome ne zaustavlja jer imaju stroga pravila zabrane prijave i nekoliko naprednijih značajki koje pomažu u zaštiti vaše privatnosti. Pogledajmo stranicu postavki njihovih klijenata. Kao što vidite, privatni pristup internetu također nudi zaštitu od propuštanja DNS-a kako bi se spriječilo propuštanje vaših DNS upita tijekom upotrebe njihove VPN. Također imaju zaslon postavki “Šifriranja” koji će vam omogućiti postavljanje šifriranja podataka, provjeru autentičnosti podataka i načina rukovanja koji se koristi za povezivanje..

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Možete pročitati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija, ali toplo preporučujem gore navedene usluge za one koji žele dodatne sigurnosne značajke. Odabrali smo ih preko drugih vodećih VPN usluga temeljenih na privatnosti (politika bez zapisivanja i šifriranje), značajki VPN prekidača, podršci za dijeljenje datoteka P2P / datoteke, dostupnosti mjesta na poslužitelju na ključnim mjestima, performansama, pouzdanosti i cijeni. Tražili smo i usluge s dobrim brojem poslužitelja i one s dosta propusnog opsega. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map