Najbolji VPN-ovi s namjenskim IP / statičkim IP adresama

Comp logotipVećina pružatelja VPN koristi dinamične IP adrese. Drugim riječima, IP se mijenja uvijek kada se povežete. To čine zato što je to obično učinkovitije od dodjeljivanja statičke IP adrese svakom korisniku. Obično se preferiraju dinamične adrese. Međutim, postoje neki slučajevi u kojima mogu biti poželjni namjenski IP ili statičke IP adrese. Objasnit ćemo vam zašto biste to željeli upotrijebiti u trenu. Najprije, pogledajte naš popis najboljih VPN-a koji nude namjenske IP / statičke IP adrese.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
3TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir

Sada ćemo govoriti o prednostima korištenja namjenske IP adrese. Ako pristupate osjetljivim sustavima, mrežni administratori pokušavaju ograničiti neopravdani pristup podacima. Zbog toga će postaviti popis ovlaštenih IP adresa. Ako se povezujete kroz dinamički IP (koji se obično dijeli), to će se definitivno promijeniti svaki put. Način da se to riješi je dobiti namjenski IP. Zatim jednostavno dajte administratorima IP broj i trebali biste se moći povezati kako biste očekivali. Definitivno je važan alat za veće sigurnosne sustave.

Još jedan dobar razlog korištenja je da vam pomogne u izbjegavanju popisa crnih popisa. Dok možda ne radite ništa osim što štite svoju privatnost, drugi mogu raditi i druge stvari. Nažalost, zbog toga možete stići na crne liste. Korištenjem namjenske IP adrese znatno smanjujete vjerojatnost da ćete zbog aktivnosti doći na crnu listu.

Koji je najbolji VPN s namjenskim IP / statičkim IP adresama?

Nekoliko je važnih čimbenika za odgovor na ovo pitanje. Evo kriterija koje koristimo.

 • Namjenske IP / statičke IP adrese s brzim poslužiteljima
 • Davatelji koji nude visoku stabilnost mreže kako bi se izbjeglo prekid veze
 • Aplikacije na više platformi koje rade za razne uređaje, uključujući Amazon Firestick
 • Sposobnost obilaženja geo-ograničenih sadržaja i blokova
 • Snažna enkripcija s komponentama vojne klase kako bi se zaštitila dok koristite namjenske IP / statičke IP adrese.
 • Pružatelji usluga koji svojim korisnicima nude strogu politiku zapisi bez zapisa.

Sada, pogledajmo najbolje VPN-ove s namjenskim IP / statičkim IP adresama.

1. Najbolje VPN s namjenskim IP / statičkim IP adresama: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

2. Najbolji VPN-ovi s namjenskim IP / statičkim IP adresama: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

3. Najbolje IPN-ove IP / statičke IP adrese: TorGuard

TorGuard

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

TorGuard Pittsburgh brzinski test

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Za potpuni pristup možete se prijaviti za samo 4,99 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

I tamo imate VPN-ove s namjenskim IP / statičkim IP adresama. Ne možete pogriješiti s izborima koje smo upravo spomenuli. Međutim, ako želite vidjeti opcije, na našem 10 najboljih VPN popisa možete pronaći druge koji su dostupni. Svi će oni raditi ono što trebaju, ali optimizirali smo svoj izbor za VPN-ove s namjenskim IP / statičkim IP adresama. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama, bez obzira na to što planirate. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti najbolju odluku kojom pomažete u postizanju svojih ciljeva i potreba.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map