Najbolji VPN-ovi za Abu Dabi

Abu DhabiAbu Dabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i nalazi se na otoku tik uz kopno. Trenutno ima populaciju od nešto više od 1,2 milijuna ljudi i ima široku i raznoliku ekonomiju. Popularno je i onima koji putuju. Bilo da idete u grad iz poslovnih ili osobnih razloga, nećete htjeti koristiti javni WiFi bez da prvo upotrebljavate VPN. To će vam pomoći zaštititi privatnost i deblokirati ograničenja. Evo nekoliko najboljih VPN-ova koji se koriste u Abu Dabiju.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir

S obzirom na poslovna putovanja i turizam u Abu Dabi, korištenje VPN presudno je za zaštitu vaše privatnosti. To je zbog cyber lopova u tom području. Možete se samo kladiti da čekaju kako bi iskoristili sumnjive korisnike. Korištenjem VPN-a u ovom slučaju, stvorit ćete sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To će znatiželjnim očima lopova ili vlade UAE mnogo teže pristupiti osjetljivim informacijama.

Cenzura u Abu Dabiju i UAE također je veliki razlog za korištenje VPN-a. Bilo da pokušavate pristupiti geo-blokiranom sadržaju ili zabranjenom sadržaju, nitko ne želi dobiti poruku u kojoj im poručuje da im to nije dopušteno. Korištenjem VPN-a i povezivanjem na poslužitelj u drugoj regiji možete zaobići geo-blokirani ili ograničeni sadržaj kao što je to uobičajeno na drugim lokacijama.

To su dva najbolja razloga za korištenje VPN-a dok ste u Abu Dabiju. Od zaobilaženja cenzurnih pravila do pristupa geo-blokiranom sadržaju do zaštite vaše privatnosti od znatiželjnih očiju, upotreba jednog je dobra ideja dok ste tamo. Sad kad vidite zašto je to tako važno, razgovarat ćemo o najboljim mogućnostima za vas.

Koji je najbolji VPN za Abu Dabi?

Naš popis najboljih VPN-ova za Abu Dhabi zasnovan je na sljedećim kriterijima:

 • Snažna enkripcija vojne opreme za zaštitu privatnosti
 • Davatelji koji ne vode nikakve zapisnike
 • Mogućnost deblokiranja web-lokacija sa ograničenim ograničenjima i zabranjenih lokacija
 • VPN davatelji poslužitelja koji imaju dobru izvedbu u regiji Abu Dabija
 • Stabilnost mreže radi minimiziranja prekida veze poslužitelja
 • Podrška na više platformi za uređaje koji uključuju Amazon Firesticks

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za korištenje u Abu Dhabiju.

1. Najbolji VPN za Abu Dabi: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Abu Dabiju

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u Dubaiju, UAE (najbliža lokacija). Kad smo se povezali s poslužiteljem, dobili smo brzinu od 85,10 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,49 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

2. Najbolji VPN za Abu Dabi: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN test brzine u Abu Dabiju

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u regiji, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir zemlje”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih na području UAE. Povezali smo se s jednim od njih koji se nalazi u Dubaiju i testirali smo izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 65,48 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničen VPN i pristupiti samo svim njihovim lokacijama poslužitelja 4,99 dolara mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PureVPN-a.

Posjetite PureVPN

3. Najbolji VPN za Abu Dabi: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test brzine u Abu Dabiju

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše mjesta na poslužitelju, tada je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA domaćin je niz poslužitelja u regiji Saudijske Arabije, uključujući neke u Dubaiju (najbliža lokacija). Da biste se povezali s poslužiteljem, morate odabrati “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Dubai. Odatle možete odabrati lokaciju poslužitelja Ujedinjenih Arapskih Emirata, Dubaija. Povezali smo se s poslužiteljem kako bismo testirali i otkrili da brzina iznosi 61,46 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

4. Najbolji VPN za Abu Dabi: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Osim pokrivenosti u Euroaziji, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine u regiji kada vršimo naša ispitivanja brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u cijeloj regiji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test brzine u Abu Dhabiju

IPVanish domaćin je niz poslužitelja na lokacijama na tom području te se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Ako vidite servere koji u nazivu poslužitelja imaju slovo “a”, to su najbrži. Na primjer, tražili biste oznaku sličnu dxb-u-C01.ipvanish.com. (nalazi se u Dubaiju). U ovom slučaju, međutim, naći ćete jedan poslužitelj. Testirali smo IPVanish poslužitelj, dxb-c01, i otkrili da brzina iznosi 10,04 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Abu Dabi: TorGuard

TorGuard

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će uspjeti u svemu što želite učiniti u regiji. Iako u Dubaiju nema poslužitelja, serveri su tamo najbolja opcija.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

TorGuard test u Abu Dhabiju

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u tom području, otvorili smo Windows klijent i odabrali OpenVPN protokol. Sada možete pregledavati popis zemalja raspoređenih po abecednom redu. Zatim, možete odabrati grad. TorGuard mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Dubaiju. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, brzina preuzimanja iznosila je 0,73 Mbps.

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Za potpuni pristup možete se prijaviti za samo 4,99 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

Iako to ne biste trebali, uvijek možete pogledati našu 10 najboljih VPN usluga za različite izbore. Ovi su odabiri najbolji u svemu, tako da sigurno ispunjavaju svaki cilj koji imate. Za odabir ovih izbora koristili smo sigurnost, regionalne lokacije, brzinu i cijenu. Uz to smo odabrali i one s velikom mrežom poslužitelja na koje se možda želite povezati. Brze mreže za streaming HD sadržaja i zaštitu vaše privatnosti oznake su pouzdanih VPN usluga. Naravno, naš izbor pružit će vam obje mogućnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map