AljaskaAljaska je najveća država u SAD-u i jedna od dvije države koja nije dio susjedne zemlje. Ima populaciju od oko 663 tisuće ljudi. Ima najnižu gustoću naseljenosti u županiji s 1,26 ljudi po kvadratnoj milji. Postoji nekoliko razloga za posjet ovoj državi koja se često naziva zadnja granica. To uključuje ljubitelje hladnoće i samoće, kao i prirodne ljepote područja. Ako ćete posjetiti ovo netaknuto stanje iz gore navedenih razloga ili bilo koje druge, trebat ćete koristiti VPN kad god upotrebljavate javni WiFi. Ovdje je naš popis najboljih VPN-a koji se koriste na Aljasci.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
3 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Možda mislite zbog rijetke divljine da vam ne prijeti da vam ukrade identitet. Međutim, cybercrooks traže savršenu priliku za krađu vaših podataka. Zbog toga se za zaštitu privatnosti morate povezati s VPN-om. Kad se povežete na poslužitelj po vašem izboru, stvarate sigurnu i privatnu vezu. To će osigurati da je bilo svima mnogo teže dobiti vaše osjetljive podatke.

Sljedeći razlog upotrebe VPN-a dok ste u državi jest da vam pomogne da zaobiđete vatrozidove na raznim mjestima. To uključuje poduzeća i neke fakultete i sveučilišta. Iako države nema mnogo, vjerojatno ćete naići na problem vatrozida ako ste u kampusu ili u svom omiljenom objektu. Ovim putem se povezuje na poslužitelj na drugom mjestu. Na taj način možete zavarati softver da misli da ste negdje drugdje i da možete pristupiti sadržaju onako kako biste očekivali.

Koji je najbolji VPN za Aljasku?

Budući da Aljaska ima najmanju gustoću naseljenosti u SAD-u, više ćemo se fokusirati na deblokiranje sposobnosti. Zaštita od lopova nije tako važna kao zaobilaženje geo-ograničenja u ovom slučaju. Zbog toga ćemo se najprije usredotočiti na karakteristike deblokiranja.

  • Sposobnost zaobići vatrozidove, sportske nestanke i geo-ograničenja kada ste na Aljasci
  • Visoka stabilnost mreže koja će vam pomoći ukloniti prekinute veze
  • Poslužitelji koji imaju sjajne rezultate na Aljasci kao i širom regije na brzinskim testovima
  • Snažno šifriranje za zaštitu privatnosti korisnika dok je u državi
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Pružatelji usluga s strogim pravilima bez dnevnika kako bi ste bili sigurni dok ste u državi
  Najbolji VPN-ovi za Tenda usmjerivače

A ovdje je pobliži pogled na najbolje VPN-ove za Aljasku.

1. Najbolji VPN za Aljasku: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN na Aljasci

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Seattle (najbliže mjesto). U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u Seattlu i testirali Anchorage i Juneau. Performanse su bile izvrsne uz brzinu do 126 Mbps. ExpressVPN je gotovo spojio našu kablovsku internetsku vezu.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

  Najbolji VPN-ovi za Mexico City

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Aljasku: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Alaska test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Seattlu (najbližoj lokaciji), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Seattlu i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis servera u Seattlu. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Seattlu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Anchorageu i Juneauu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je od 71 Mbps do 108 Mbps.

  Najbolje usluge Socks5 Proxy

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

3. Najbolji VPN za Aljasku: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska na Aljasku.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test brzine na Aljasci

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Seattlu i testirali Anchorage i Juneau. Brzina se kretala od 82 Mbps do 125 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

I tamo imate najbolje VPN opcije koje možete koristiti dok ste na Aljasci. Trebali biste imati koristi od toga. Ako želite druge opcije, pogledajte našu top 10 VPN popis. Iako će sve dobro funkcionirati, naš izbor je optimiziran za Aljasku. Bez obzira na to koji su vaši planovi dok ste na posljednjoj granici, korištenje VPN-a je važno. Kad pročitate naš vodič, možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me