Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire TV kocku

FireTV kockaAmazon Fire TV Cube 4K uređaj za streaming ruku bez upotrebe ruku. Naplaćen je kao prvi medijski uređaj koji nudi sveobuhvatno zabavno iskustvo. Budući da je omogućeno Alexa, možete raditi stvari poput uključivanja televizora, prigušenja svjetla, reprodukcije onoga što želite gledati ili slušati i više koristeći glasovne naredbe. Jasno je da Amazon radi dobar posao pokušavajući uklopiti sve i pružiti vam nekoliko različitih opcija. Budući da je riječ o Fire TV, postoji nekoliko vrhunskih VPN pružatelja koji nude aplikacije za Fire TV Cube. Postoji nekoliko razloga za povezivanje s VPN-om dok koristite uređaj. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Fire TV kocku.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Amazon Fire TV Cube ima nekoliko značajki po kojima se razlikuje od ostalih uređaja. Naravno, dolazi sa Alexa, Amazonovom glasovnom pomoćnicom. Njegov 8 mikrofona znači da možete iskoristiti prednost prepoznavanja glasa na daljinskom polju uređaja. To znači da možete narediti pomoćnika s druge strane prostorije. Čut će vas bez obzira u kojoj se sobi nalazite. Pogledajmo neke od ostalih značajki vatrene TV kocke.

 • UHD “stvarna” kvaliteta slike i zvuka. To će omogućiti 4K ultra visoke razlučivosti do 60 fps uz jasnoću zvuka Dolby Labs.
 • Ugrađeni zvučnik koji vam omogućuje provjeru vremena, kontrolu zvučne trake, slušanje vijesti, kontrolu kompatibilnih pametnih uređaja, isključivanje televizora i još mnogo toga.
 • Pristup kanalima, aplikacijama i Alexa vještinama. To znači da možete dobiti više od 500 000 filmova i TV epizoda iz Amazon Prime, Netflix, Hulu, HBO, Showtime, NBC i drugih. Naravno, također imate pristup originalnim emisijama na odgovarajućim kanalima i uslugama.
 • Pristup Amazon Music počevši od 3,99 dolara mjesečno.

Kao što vidite, s Amazonkom TV TV kocke Amazon možete učiniti mnogo stvari. Činjenica da sadrži Alexa zasigurno joj daje više snage nego bilo koji drugi uređaj za streaming medija. Uz svu tu snagu definitivno je važno zaštititi svoju privatnost. Korištenjem VPN-a, možete spriječiti potencijalnim lopovima da dobiju pristup svojoj kocki, vašem osobnom izboru ili čak drugim uređajima. Kad se povežete na VPN poslužitelj po vašem izboru, stvarate šifriranu i sigurnu vezu. To hakerima otežava kompromitiranje vaših uređaja.

Još jedan dobar razlog za korištenje VPN-a sa svojim Fire TV Cubeom ima veze s geo-ograničenjima. Iako možete dobiti pristup svim gore spomenutim stavkama, povezivanje s poslužiteljem na drugom mjestu može otključati druge izbore. Kao primjer, recite da putujete u inozemstvo i ponesite svoju kutiju sa sobom. Ako želite pristupiti punoj Netflix biblioteci na koju ste navikli, jednostavno biste se povezali s ExpressVPN serverom u svojoj matičnoj regiji. Bilo da putujete ili samo želite druge opcije, korištenje VPN-a može biti dobra stvar. Pogledajmo bliže pružatelje koji nude aplikacije za Fire TV Cube.

1. Najbolji VPN za Amazon Fire TV kocka: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Amazon Fire TV kocka: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Amazon Fire TV kocka: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Amazon Fire TV kocka: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Amazon Fire TV kocka: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Opcije koje smo prikazali gore su najbolje VPN usluge za Amazon Fire TV Cube. Popis ćemo nastaviti ažurirati jer će ubuduće više VPN-a dodati prilagođene aplikacije za Fire TV. Bez obzira koji su vaši ciljevi za korištenje VPN-a tijekom korištenja vaše kocke, definitivno će vam pomoći u prethodno spomenutim temama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map