Najbolji VPN-ovi za Android

Slika Android telefona 2Android je najpopularniji operativni sustav na svijetu. Iako postoje drugi konkurenti, Android ima više od 80% tržišnog udjela u svijetu. Bez obzira koristite li Android telefon, tablet, Fire TV ili druge uređaje, sve ćete ih zaštititi VPN-om. Dobra VPN usluga pomoći će zaštiti vaše internetske privatnosti pri korištenju mobilnog telefona ili tableta za povezivanje s otvorenim WiFi mrežama. Također će vam pomoći da deblokirate geografska ograničenja. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Android.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Nekoliko je prednosti koje možete dobiti koristeći VPN na svom omiljenom Android uređaju. Prva prednost pomoći će vam da zaštitite svoju internetsku privatnost. Mobilni telefoni postali su sastavni dio našeg života u posljednjem desetljeću. Toliko se oslanjamo na njih da su sredstvo zabave, kao i oruđe za rad. Kako bi privukli posao, mnoge ustanove sada nude besplatan WiFi svojim pokroviteljima. Budući da su često otvorene, te mreže sadrže velik rizik. Bez obzira gdje završite, uvijek može postojati cyber-kriminalac spreman za krađu vaših privatnih podataka. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i šifriranu vezu kad god ga omogućite. Na taj način možete znatno otežati ugrožavanje vaših osjetljivih podataka.

Ako ste ikada putovali izvan zemlje, možda vam je bio onemogućen pristup sadržaju kod kuće. Ili ste naišli na nestanke sportskih događaja. To je zbog geo-ograničenja. To su pravila koja kažu da ne možete pristupiti određenom materijalu ako se nalazite izvan određene regije. U slučaju nestanka bit ćete blokirani ako unutar određene regije zbog sadržajnih ograničenja. Recimo da ste u Kini i želite pristupiti bilo kojem neodobrenom sadržaju. Zbog njihovog vatrozida, naići ćete na blokade. Spajanjem na VPN na drugom mjestu možete zaobići ove vrste ograničenja. Postoji mnogo drugih primjera koje bismo mogli upotrijebiti, ali koji bi trebali dati dobru predstavu o mogućnostima.

Kao što vidite, postoje vrlo dobri razlozi za korištenje VPN-a dok ste na svom Android uređaju. Od zaštite vaših osjetljivih podataka od cyber-kriminala ili znatiželjnih očiju do zaobilaženja cenzure ili geo-ograničenja, morat ćete iskoristiti prednosti VPN-a. Iako su VPN usluge već neko vrijeme prisutne, mobilne aplikacije za te pružatelje usluge već su dosta napredovale. Sada kada smo objasnili zašto biste trebali koristiti VPN za svoj Android uređaj, pokrit ćemo vaše najbolje mogućnosti.

Koji je najbolji VPN za Android?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Android:

 • Ispitivanja brzine izvedena u SAD-u i Velikoj Britaniji pomoću Android VPN aplikacije
 • Pouzdanost VPN mreže tijekom upotrebe Android telefona i tableta.
 • Mobilne značajke, uključujući prekidač za isključivanje i podršku za Android TV
 • Visoke razine enkripcije za bolju zaštitu privatnosti
 • Prednost smo postavili VPN-ovima koji ne vode evidencije upotrebe
 • Uspjeh deblokiranja popularnih kanala i sportova uživo

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Android:

1. Najbolji VPN za Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Kao što vidite, postoje određene prednosti korištenja ExpressVPN-a za Android.

U gornjoj tablici ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. To uključuje lokacije diljem svijeta. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i uživanje u sadržaju koji ste navikli vidjeti na svom telefonu ili tabletu

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, pritisnite gumb “odaberite mjesto”. Želite odabrati karticu “Sve” i odabrati jednu od četiri kategorije. To uključuje Ameriku, Europu, Azijski Pacifik, Afriku, Bliski Istok & Indija. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo.

ExpressVPN za Android

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Android: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost jer ima poslužitelje koji se nalaze diljem svijeta. Članovi imaju puni pristup njihovoj mreži širom svijeta po vrlo povoljnoj cijeni.

Ustanovit ćete da NordVPN ima jednu od najboljih kombinacija usluga po cijeni. Naravno, morat ćete se pretplatiti na račun veće duljine. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Android aplikacija NordVPN pruža dobru funkcionalnost i vrlo je lagan za upotrebu. Mnogo je sličnosti između svih verzija različitih aplikacija. Sve je lako za navigaciju i lako možete pronaći opcije kao i popis zemalja. Ako želite, možete koristiti i kartu svijeta za povezivanje. Na slici ispod prikazana je aplikacija za Android.

Android aplikacija NordVPN

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Android: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Iako možda ne nude toliko zemalja kao ostali pružatelji usluga, oni se usredotočuju na usluge i snižavanje cijena. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama bez obzira na to gdje imaju poslužitelje.

Mnogi torrent korisnici vole uslugu PIA koja je jednostavna za korištenje. Ta usluga uključuje značajku koja će spriječiti komunikaciju vašeg sustava ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Kada preuzmete PIA-ov Android klijent, vidjet ćete da to čine prilično jednostavno. To, međutim, ne znači da je to slab program. U odjeljku opcija možete pronaći nekoliko različitih opcija koje možete izabrati. Naravno, možete prebaciti značajke ovisno o vašim željama, uključujući razine enkripcije kako biste kontrolirali ravnotežu brzine i privatnosti. Kao što vidite, dolje su prikazani zasloni opcija.

Privatne postavke za pristup internetu putem Androida

Kada je u pitanju njihov Android klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Ova će značajka uništiti vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost bez obzira gdje se nalazili. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Android: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili drugim. Androidov klijent također vam nudi razne mogućnosti, uključujući mogućnost anonimnog surfanja, zaštite Wi-Fi-ja, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost VPN Android klijent ima mnogo opcija za koje ste sigurni da vole. one uključuju WiFi automatsku zaštitu, osiguran streaming i još mnogo toga. Nećete naći problema s navigacijom bilo što na Androidovoj aplikaciji jer je sve intuitivno. U nastavku možete vidjeti kako aplikacija izgleda.

Aplikacija CyberGhost za Android

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Android: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish ima sjajnu aplikaciju za Android jednostavnu upotrebu. Možete očekivati ​​da ćete pronaći velike brzine bez obzira na regiju na koju se želite povezati. To je zato što imaju jednu od najboljih mreža u zajednici. Mnogi se poslužitelji na raznim lokacijama smatraju najvišim slojem. To znači da su najbrži dostupni.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je stalno jedna od najbržih VPN usluga, bez obzira na to gdje provodimo test brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom regije. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

Kao i kod PIA klijenta, IPVanish Android klijent jednostavan je za korištenje i ima nekoliko različitih opcija koje možete odabrati. One uključuju mogućnost automatskog povezivanja, povezivanja na najbrži poslužitelj, značajka kodiranja (za zatamnjenje), automatsko povezivanje, promjena porta i mogućnost odabira jedne od dvije verzije OpenVPN-a kao što vidite dolje.

IPVanish aplikacija za Android

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

6. Najbolji VPN za Android: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Android aplikacija

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija. Mislimo da ćete biti zadovoljni s bilo kojim od gore navedenih odabira. Odabrali smo ih među drugim vodećim VPN davateljima temeljenim na pouzdanosti i aplikacijama koje podržavaju najnoviji Android operativni sustav. Morate imati povjerenja u svog davatelja VPN-a da biste zaštitili svoju privatnost. Te će usluge to učiniti i svaka nudi dobre Android aplikacije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map