Apex legendeApex Legends je novi Battle Royale koji proizvodi EA. Igra donosi novi zaokret u žanru uvođenjem jedinstvenih klasa koje svaki igrač može birati. Igra je besplatna na PC-u, PS4 i Xbox One. Budući da se igra putem interneta korisnici mogu doživjeti zaostajanje. Da bih smanjio zaostatak, preporučio bih VPN. VPN omogućava vam da promijenite svoju IP adresu na drugu na jednom od ponuđenih mjesta poslužitelja. Ako odaberete područje blizu poslužitelja na kojem igrate, možete osjetiti smanjeno zaostajanje i bolje brzine. Pogledajte neke od najboljih VPN-ova za Apex Legende.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

VPN pruža profesionalnim igračima zaštitu koja im je potrebna. Budući da VPN skriva vašu IP adresu, pomaže u sprječavanju DDoS napada. VPN će vam također pomoći da se igrate s prijateljima iz drugih zemalja. Ako promijenite svoj severni položaj u jedan u blizini, možete se igrati s prijateljem u njihovoj igri za igranje. VPN će vam također pomoći da zaobiđete vatrozidove u školi ili na poslu koji vam omogućuje da igrate Apex Legends bilo kad i bilo gdje.

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Apex Legende:

1. Najbolji VPN za Apex legende: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Apex legende: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Apex legende: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Apex legende: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Apex legende: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Istaknuti igrači Apex Legende

Ono što Apex Legende izdvaja od svih ostalih Battle Royala su njegove Legende. Oni su šareni i jedinstveni likovi. Svi oni imaju svoje snage i slabosti koje, kada se upare u zajednici, čine zanimljivo iskustvo. Igra je započela s osam osnovnih Legends, ali programeri planiraju dodati još. Igra je fokusirana na ove parove. U svakoj igri ste u trojici koji pokušavaju izjednačiti ostalih 57 i vladati vrhovno. Zbog toga vaš izbor Legende nije proizvoljan. Trebate biti sigurni da vaše Legende imaju dobru kemiju prije nego što skočite ravno. Trenutne legende uključuju:

 • Bangalore: Trideset petogodišnji vojnik.
  • Taktički: bacač dima
  • Pasivan: Omogućuje vam brže trčanje kad u njega pucate
  • Konačno: poziva u zračnom napadu
 • Bloodhound: lovac na iskustva
  • Taktički: nakratko uočava neprijateljske zamke i tragove
  • Pasivno: vidite neprijateljeve otiske
  • Ultimate: daje vam povećavanje brzine i ističe neprijatelje
 • Kaustičan: toksični traper
  • Taktička: plinska zamka koja će prilikom pucanja ili okidanja otrovati neprijatelje
  • Pasivan: Omogućuje mu da vidi kroz svoj otrovni plin
  • Ultimativno: postavlja ogroman gen koji se puni njegovim Nox plinom
 • Gibraltar: oklopljena tvrđava
  • Taktički: stvara štit kupole koji će trajati 15 sekundi
  • Pasivno: usmjerenost na nišan uzrokuje da stvori štit koji će ga zaštititi dok ga ciljate
  • Konačno: Na području koje označite položit će betonski malter
 • Lifeline: je borbeni lijek
  • Taktički: spušta drona koji liječi suigrače u njegovom području djelovanja
  • Pasivno: predmeti za iscjeljivanje djeluju brže, a ona brže oživljava suigrače
  • Ultimate: ispustite paket za njegu visokog stupnja obrambenog oprema
 • Mirage: holografski je trik
  • Taktički: odlaže holografiju da zbuni ljude
  • Pasivno: kada ga nokautiraju, nagrne se pet sekundi i baci listić
  • Konačno: stvara tim mamaca dok se oblači
 • Pathfinder: izuzetno je mobilan robot
  • Taktički: Grappling kuka
  • Pasivno: može pronaći prstenove na sljedećoj lokaciji
  • Ultimate: stvara zip liniju koju svi mogu koristiti
 • Wraith: brz je i smrtonosan
  • Taktički: Omogućuje joj da izmiče metcima ulazeći u njezin prazni prostor
  • Pasivno: glasovi vas upozoravaju na opasnost u blizini
  • Konačno: stvara portal između dvije lokacije koje vaš tim može koristiti do jedne minute

Apex Legends ima zajedničke aspekte Battle Royale-a. Dok trčite uokolo, možete pronaći nove oklope i predmete za liječenje. Vi i vaš tim se borite protiv drugih za postizanje pobjede u načinu igranja zadnjeg čovjeka koji stoji. Ono što ga izdvaja je uključena strategija i jedinstveni likovi. U većini Battle Royala igrate kao bezimeni lik koji prilagođavate. Ova igra može udahnuti život njihovom svemiru kroz svoje ličnosti, sposobnosti i pozadinu likova koji dodaju dubinu. Apex Legends je igra za koju sam siguran da biste se vi i vaši prijatelji voljeli igrati.

Još jednom preporučujem korištenje VPN-a za igranje Apex Legends. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjivanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada. To će vam pomoći da se proširite zemljopisnim ograničenjima i zaštitnim zidovima u školi ili na poslu.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Apex Legende online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me