Apple TVOva godina je za Apple prijelazno vrijeme kada su u pitanju njihove ambicije da promijene način na koji svi gledamo televiziju. Uzbuđen sam kad čujem što su planirali. Ako su vijesti istinite, možete očekivati ​​da će novi Apple TV biti predstavljen za vrijeme njihove Svjetske konferencije za razvojne programere (WWDC) koja se održava 8. i 12. lipnja u San Franciscu. Glasine su da Apple planira predstaviti novi medijski uređaj i očekivano uslugu streaminga Apple TV-a. Trenutačno ću vam predstaviti tri VPN-a koji sjajno funkcioniraju s Apple TV-om.

Očekuje se da će nova usluga Apple TV streaminga ponuditi širok spektar američkih televizijskih kanala. Također pregovaraju s emiterima za ponudu pokrivanja lokalnih ABC, CBS, NBC i Fox. Ako bude uspješan, Apple će imati najbolju alternativu kablu i satelitu. I dalje ostaje pitanje koliko će usluga koštati, ali mogli bismo zamisliti da će cijena biti privlačna onima koji žele odrezati kabel. Njihov odabir kanala izvršit će pritisak na usluge streaminga poput Sling TV i PS Vue.

Sve o čemu smo do sada razgovarali je budućnost Apple TV-a. Uzmimo malo vremena za razgovor o tome gdje se trenutno nalazi set set top box. Apple je surađivao s HBO-om kako bi im pomogao u pokretanju njihovog HBO sada usluga u travnju. Istodobno su snizili cijenu Apple TV medija playera s 99 na 69 dolara. Zbog toga je sjajno vrijeme za kupnju ako želite vrijednost. Jedino je pošteno spomenuti da će novi proizvod vjerojatno dobiti ove godine, ali možete očekivati ​​da će cijena biti viša nakon što je puštena.

Bez obzira govorimo li o trenutnom Apple TV-u ili o tome što tvrtka ima u budućnosti, korisnici širom svijeta profitirat će od upotrebe VPN-a. Znam nekoliko expat-ova koji se oslanjaju na VPN kako bi uživali u svojim omiljenim streaming uslugama kao što su Netflix, Hulu i Amazon Instant. Oni mogu uživati ​​i u HBO Now-u putem Apple TV-a. Ključ je mogućnost pristupa uslugama putem američke IP adrese. VPN će se pobrinuti za to. Jednostavno se možete povezati s poslužiteljem u SAD-u i uživati ​​u sadržaju kao da ste tamo.

  Najbolji VPN-ovi za chaturbate

Kako VPN djeluje s Apple TV-om? To je dobro pitanje s obzirom na to da Apple TV i mnogi drugi set-boxovi, igraće konzole itd. Izvorno ne podržavaju VPN. Srećom postoji način da se svi uređaji u vašoj mreži pokrenu putem VPN-a. Odgovor je da konfigurirate usmjerivač za pokretanje putem VPN-a. To možete učiniti sami ili kupiti usmjerivač unaprijed konfiguriran na FlashRouteru. Sva tri pružatelja VPN-a koja će mi preporučiti podršku i ohrabriti upotrebu VPN-a putem usmjerivača.

Najbolji VPN-ovi za Apple TV

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

ExpressVPN Najbolji VPN Ocjena sa 5 zvjezdica

1. ExpressVPN nudi neograničen VPN od samo 6,67 USD mjesečno.

ExpressVPN je vodeći VPN pružatelj izvrsne kvalitete. Oni upravljaju velikom mrežom i poznati su po brzini i pouzdanosti usluge. Njihov jednostavan softver za korištenje ExpressVPN klijentskog softvera za Windows i Mac, zajedno sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca, pomažu im da zarade mjesto na našem popisu.

CountriesServersProtocols
90 2000 OpenVPN, PPTP, L2TP

Oni koji su novi na VPN-u će cijeniti ExpressVPN klijent. Sučelje je točka i klik. Odaberite lokaciju poslužitelja na koju se želite povezati, a softver će se pobrinuti za ostalo. Definitivno bih dao ExpressVPN klijentski softver i mobilne aplikacije da dobiju A + radi jednostavnije uporabe.

Do besplatnih VPN pokusa gotovo je nemoguće doći od vodećih VPN usluga. Umjesto toga neki nude povrat novca. ExpressVPN je jedan od najboljih u poslu koji nudi 30-dnevno jamstvo. Možete se prijaviti samo neograničen pristup njihovoj usluzi privatnosti 6,67 dolara mjesečno.

ExpressVPN

IPVanish Best VPN Ocjena 5 zvjezdica

2. IPVanish nudi neograničen VPN od samo 4,87 USD mjesečno.

IPVanish prekriva ruke mojom omiljenom VPN uslugom. Njihova mješavina brzine i vrijednosti drži ih pri vrhu popisa. Naći ćete njihovu mrežu kao najbržu u cijeloj Sjevernoj Americi, na nekoliko lokacija u Europi i šire. IPVanish je pružatelj razine 1 što znači da upravljaju vlastitom mrežom. To im daje troškovnu prednost u odnosu na ostale tvrtke, uz izvrsne performanse i pouzdanost.

  Najbolji VPN-ovi za TDS Telecom
CountriesServersProtocols
63 850 OpenVPN, PPTP, L2TP

Kao što možete vidjeti, IPVanish s velikom performansom upravlja velikom mrežom VPN poslužitelja širom svijeta. Ne biste vjerovali koliko Netflixa moja obitelj može gledati mjesečno Da ne spominjemo igranje i druge mrežne aktivnosti. Za nas je izvedba ključna i IPVanish donosi.

Neću čak ni VPN uzeti u obzir za popis ako ne nude jednostavan softver za korištenje klijenta. IPVanish vodi na putu s klijentima za Windows, Mac i Linux. Također su razvili mobilne aplikacije za iOS i Android. Članovi imaju pristup svim klijentima zajedno s dvije istodobne veze.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen, potpuni pristup njihovoj VPN mreži od pravednog 4,87 dolara mjesečno. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca, što je dovoljno vremena za testiranje usluge.

Posjetite IPVanish

Privatni pristup internetu s 5 zvjezdica

3. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 USD mjesečno.

Privatni pristup internetu govori o privatnosti i vrijednosti. Ne upravljaju tako velikom mrežom u odnosu na zemlje i lokacije poslužitelja. Umjesto toga, usredotočeni su na druga područja i nude nižu cijenu usluge. Privatni pristup internetu pouzdan je favorit zajednice za dijeljenje datoteka.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMjesečnik2 GodineRefund
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP Windows $ 6,45 $ 59,95 7 dana

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristim PIA-ov Windows klijent i nema ga puno u pogledu postavljanja i upotrebe. To jednostavno ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Kontrolirajte razine šifriranja i pronađite pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

  Najbolji VPN-ovi za Peking

Kao što smo ranije spomenuli, privatni pristup internetu izvrsna je vrijednost. Oni su brzo izrasli u jednog od najvećih VPN davatelja, dijelom na temelju cijene. Možete se prijaviti za neograničen VPN pristup samo od tvrtke 2,50 dolara mjesečno. Njihovi VPN računi cijene su znatno niže od ostalih vodećih usluga.

Privatni pristup internetu

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija. Mislim da ćete biti zadovoljni s bilo kojim od gore navedenih odabira. Odabrao sam ih u odnosu na druge vodeće VPN pružatelje na temelju brzine, pouzdanosti i cijene. Potražio sam i usluge s dobrom mrežom VPN servera u Sjedinjenim Državama. Trebat ćete brzom davatelju VPN-a za strujanje HD sadržaja s Apple TV-a. Usluge koje se dijele u postu najbolji su VPN-ovi za popularne američke streaming servise poput Netflixa, Hulu i HBO Nowa. Oni će vam također pomoći da deblokirate kanale u drugim zemljama poput BBC iPlayera u Velikoj Britaniji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me