Najbolji VPN-ovi za Argentinu

ArgentinaArgentina je druga po veličini zemlja u Južnoj Americi i 8. po veličini zemlja na svijetu. Zemlja ima bogatu povijest i službeni jezik španjolski. Imajući najposjećeniji glavni grad Buenos Aires, Argentina ima veliko turističko poslovanje. U 2010. godini pokrenuli su nacionalnu kampanju za preko 10 milijuna domova povezanih širokopojasnim mrežama do kraja 2015. S takvim brojevima lako je shvatiti zašto je Netflix, premium pružatelj usluga streaming usluge, pokrenut u Argentini 2011. Unatoč tome knjižnica s oko 3100 naslova, što je još manje od polovice broja naslova koje imaju SAD. Ako imate pretplatu na Netflix, mogli biste se povezati s američkom knjižnicom s bilo kojeg mjesta putem VPN-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir

Zašto VPN? Razgovarajmo o zakonima o privatnosti u Argentini. Dok mjesta poput SAD-a i EU možda prikupljaju podatke, Argentina još uvijek zahtijeva nalog prije nego što pristane odustati od podataka o svojim stanovnicima. Izgleda da ih terorizam ne zabrinjava. Argentina ima reputaciju da je divlji zapad Južne Amerike zbog svojih zakona. U skladu s tim, dobra VPN usluga omogućila bi vam dodatnu razinu šifriranja tijekom pregledavanja interneta. Iako vas vlada možda ne promatra, tamo ima puno hakera, pogotovo u gradu poput Buenos Airesa.

Također, čini se da se argentinski zakoni protiv piraterije nisu sustigli. Većina zemalja ima neku vrstu zakona koji se tiče krađe intelektualnog vlasništva, ali oni nisu jedna od njih. Zemlja ima mnogo neprijatelja u Hollywoodu. To je zbog prijavljenih 73% + piratskog softvera i filmova u Argentini. Iako kasno postoje izvješća koja navode kako postoji sve veća zabrinutost u vezi s digitalnim piratstvom.

Ako Argentina promijeni svoju politiku, i dalje možete koristiti VPN uslugu da biste vidjeli mnoge stvari koje bi bile blokirane. Geoblokiranje je tehnologija koja se koristi da prepoznate gdje se nalazite na temelju IP adrese i geografski će vas blokirati ako se nalazite izvan tog područja. Ako se povežete s VPN-om u zemlji u kojoj pokušavate dobiti pristup, moći ćete deblokirati ta ograničenja.

Što ako ste putovali u inozemstvo iz Argentine i željeli ste ostati aktualni u svojim omiljenim emisijama? Što ako želite gledati kanale poput C5N, America 2, 360 TV, Canal 7, CBA 24 i više? Ili što ako se želite povezati s američkom knjižnicom Netflixa ili bilo kojom drugom popularnom uslugom streaminga? Opet, da biste mogli pristupiti Netflixu, trebat će vam i pretplatu. Bez obzira jeste li se tek preselili tamo ili ste iz Argentine i želite vidjeti svoje omiljene programe, VPN usluga je izvrstan način za ići..

Koju VPN uslugu trebate odabrati? Mnogo je izbora. Ipak, imamo nekoliko sjajnih prijedloga za vas. Usluge koje preporučamo imaju prilagođene klijente, tako da bi bilo jednostavno kao odabir zemlje i povezivanje.

Razmotrimo vaše razloge upotrebe VPN-a? Ako je vaš najveći cilj privatnost na mreži, predlažemo vam ExpressVPN ili privatni pristup internetu. Oboje nude ne-zapise i u svom klijentu imaju značajku prebacivanja prekida, tako da možete prekinuti vezu kad god trebate. Budući da većina kućanstava u Argentini ili ima širokopojasni pristup ili će ih uskoro imati, ako želite strujati stvari putem interneta, koristeći premium streaming uslugu poput Netflixa, naš prijedlog je za ExpressVPN. Imaju brzu mrežu tako da biste se mogli lako povezati s onim bibliotekama sadržaja.

Ako putujete izvan Argentine i želite vidjeti neke od svojih omiljenih emisija, preporučujemo ExpressVPN MediaStreamer. Značajka SmartDNS pomoći će vam da deblokirate kanale bez pretjeranog šifriranja. Uz kanale poput CN23, Canal Luz, Encuentro, Canal 13 i više, zašto propustiti jedan jedini trenutak?

1. Najbolji VPN za Argentinu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Argentina test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To nije slučaj za poslužitelje u Argentini. Jednostavno kliknite argentinsku zastavu na vrhu i odaberite jedan od tamošnjih poslužitelja. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Buenos Aireu. a brzina je bila 14,78 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Argentinu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Argentina ispljuvao je test

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u tom području. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od poslužitelja u blizini. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u tom području i brzina je bila 0,82 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Argentinu: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Argentina ispio je test

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Buenos Airesu i otkrili smo da brzina iznosi 0,73 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

Možete pročitati naš popis top 10 VPN usluge ako želite više prijedloga, ali mislimo da ćete biti zadovoljni s bilo kojim VPN-om u ovom postu. Odabrali smo ih preko ostalih vodećih VPN usluga temeljenih na privatnosti (pravila dnevnika i šifriranje), dostupnosti lokacija poslužitelja, brzini, pouzdanosti i cijeni. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN servera u regiji. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost. Također ćete htjeti brzu mrežu za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. Usluge koje se dijele u postu su najbolji VPN-ovi za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja za popularne web stranice za streaming kao što su Netflix, Hulu, Amazon Instant Video i mnogi drugi popularni kanali..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map