ArizonaArizona je zapadna država koja se nalazi na meksičkoj granici. Procjenjuje se da ima 7,1 milijuna stanovnika. Možete očekivati ​​da će mnogi posjetiti ovu državu iz više razloga. To su Grand Canyon, Tombstone, hrana i prirodni pejzaži, samo nekoliko imena. Ako planirate vidjeti čuda ove sjajne države i planirate povezivanje s javnim WiFi-om, poželjet ćete koristiti VPN. Prije nego što objasnimo zašto, ipak, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Arizonu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Arizona ima puno prirodnih ljepota, ali to ne znači da ćete u njoj uživati ​​cijelo vrijeme. U nekom ćete trenutku možda htjeti koristiti javni WiFi. Ako je to slučaj, važna je upotreba VPN-a. To je zato što uvijek postoje kriminalci koji samo čekaju da iskoriste nezaštićene korisnike. kada koristite VPN poslužitelj, imat ćete sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. Na taj ćete način otežati dobivanje vaših osobnih podataka tim cybercrooksima.

Drugi razlog korištenja VPN-a dok postoji, kako bi vam se pomoglo u rješavanju geo-ograničenja i sportskih nesvjestica. U slučaju da ne shvaćate, država ima nekoliko sjajnih sportskih timova poput Arizona Diamondbacks, Coyotes, Cardinals i drugih. Ako ih želite gledati na mreži dok su tamo, bit će blokirani. Ključ za rješavanje ovog problema je spajanje na VPN u drugoj regiji. Na taj način možete jednostavno zaobići sportske nesvjestice i drugi geo-ograničeni sadržaj.

Koji je najbolji VPN za Arizonu?

Iako Arizona nema nadzor države, i dalje ćemo se usredotočiti na sigurnosne faktore. To znači da se usredotočite na zaštitu od lopova. Tako ćemo utvrditi koji je najbolji VPN za Arizonu.

  • Jaka enkripcija vojnog stupnja radi zaštite vaše privatnosti dok ste u državi
  • Davatelji koji nude stroga pravila bez zapisa za zapisnike za korisnike
  • Pružatelji usluga koji imaju VPN poslužitelje koji rade dobro u Arizoni i regiji
  • Više-platformske mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Visoka stabilnost mreže kako bi vam pomogla da izbjegnete prekinute veze

A sada, pomno pogledajte neke od najboljih VPN-ova za Arizonu.

1. Najbolji VPN za Arizonu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Phoenix. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se s VPN serverom u Phoenixu u Arizoni i testirali u Phoenixu, Tucsonu i Flagstaffu. Kao što vidite, brzina preuzimanja bila je konstantno veća od 120 Mbps na sva 3 mjesta.

ExpressVPN test brzine u Arizoni

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Arizonu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Phoenixu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se s serverom koji se nalazi u Phoenixu, Arizona i testirali smo u Phoenixu, Tucsonu i Flagstaffu. Kao što vidite, rezultati su bili brzi brzinom od 119 Mbps do 128 Mbps.

NordVPN test u Arizoni

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Arizonu: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Arizonu.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Phoenixu i testirali Phoenix, Tucson i Flagstaff kako bismo testirali brzinu. Rezultati su bili impresivni s brzinama između 124 Mbps i 128 Mbps.

IPVanish test brzine u Arizoni

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

I ondje imate najvažnije razloge i najbolje mogućnosti za korištenje dok ste u državi. Međutim, uvijek možete slobodno pogledati naše davatelje usluga top 10 VPN popis. Iako sve dobro funkcioniraju, odluke smo donijeli posebno za ArizonaMacau. Bez obzira na to što planirate tamo raditi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete napraviti informirani izbor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me