ArubaAruba je otočka država i sastavni je dio Kraljevine Nizozemske, smještene u Karipskom moru. Procjenjuje se da ima oko 104 tisuće ljudi. Mnogi turisti dolaze na otok kako bi uživali u sjajnom vremenu i uzeli osvježavajuću pauzu od života. Ako se želite pridružiti tim turistima ili ste ikada razmišljali o tome, htjet ćete se povezati s VPN-om dok je tamo. Mi ćemo vam reći zašto je to važno uskoro. Prije nego što to učinimo, pogledajte naše najbolje VPN-ove za Aruba popis.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Budući da je zemlja pod Kraljevinom Nizozemskom, Aruba uživa slobode i otvorenost koje biste našli u glavnoj zemlji. To kaže, to ne znači da ste sigurni od krađe. Uvijek postoje lopovi koji žele iskoristiti ranjive ciljeve. Kad koristite VPN, stvorite siguran sloj šifriranja na poslužitelju po vašem izboru. To znači da ćete puno teže dolaziti do vaših privatnih podataka.

Naravno, biti dio Nizozemske ima i drugih prednosti. Zemlja ima vrlo malo cenzure i prilično je liberalna. S obzirom na to, još uvijek možete iskoristiti VPN da biste zaobišli geo-ograničenja. Ako posjetite neku drugu zemlju, možda nećete moći pristupiti uobičajenim TV emisijama ili drugom sadržaju. Da biste riješili taj problem, jednostavno se povežite s VPN-om u vašem matičnom području ili nekim drugim koji želite vidjeti. Zbog toga će softver pomisliti da se nalazite negdje drugdje. Kada to učinite, možete gledati sadržaj iz matične regije ili vidjeti drugi sadržaj koji je možda ograničen geo.

Koji je najbolji VPN za Arubu?

Ispravno odgovoriti na ovo pitanje uključuje sagledavanje niza čimbenika. U ovom je slučaju važnija zaštita privatnosti. Evo kriterija koji koristimo da nam pomognu s popisom najboljih VPN-ova za Arubu:

  • Snažno šifriranje vojnog stupnja radi zaštite privatnosti dok ste u regiji Aruba
  • Nema politike dnevnika
  • Velika i stabilna mreža radi izbjegavanja prekida veze
  • Poslužitelji velike brzine koji će biti uspješni u regiji
  • Sposobnost zaobići geo-ograničenja

Sada, na popis najboljih VPN usluga za Arubu:

1. Najbolji VPN za Arubu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Da biste koristili aplikaciju ExpressVPN, započinjete je preuzimanjem i instaliranjem. Nakon što ga otvorite, kliknite gumb na kojem piše “Odaberite lokaciju”. Sada ćete morati otići na odjeljak “sve” u Miamiju u gornji okvir za pretraživanje. Vidjet ćete da ExpressVPN ima lokalne poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u Miamiju i testirali na poslužitelju u Oranjestadu u Arubi. Dobili smo brzinu od 105,59 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Arubu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje određeni broj poslužitelja u Miamiju i možete ih koristiti bilo koji. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj koji se nalazi u Miamiju i povezan je s serverom u Oranjestadu u Arubi. Otkrili smo da je brz s brzinom prenosa od 107,71 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Arubu: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

Za one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Minsku, točnije u Minsku. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Palm Beach. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 108,87 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

4. Najbolji VPN za Arubu: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish domaćin je nekoliko poslužitelja u Miamiju i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Miamiju i otkrili smo da brzina iznosi 108,87 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Arubu: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Pri korištenju Windows klijenta tvrtke PIA nema puno podešavanja i podešavanja. Međutim, to ne znači da je program lišen programa. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, poslužitelj u Miamiju pokazao se uspješnim sa brzinom prenosa od 105,78 Mbps.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Ako ćete posjetiti Arubu, važno je korištenje VPN-a. Unatoč sjajnim mogućnostima koje smo vam pružili gore, možete pogledati više na našem top 10 VPN popisu. Svi će oni raditi svoj posao, ali mi smo optimizirali svoj izbor kako bismo uspješno realizirali na Arubi. Na taj način moći ćete zaštititi svoju privatnost i pristup najboljim mogućim brzinama, bez obzira što planirate raditi tamo. Kada koristite naš vodič, možemo vam pomoći da donesete informiranu odluku koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me