Najbolji VPN-ovi za Atenu, Ga

Atena, GaAtena, Georgia, srednja je gradska županija smještena 70 milja NE od centra Atlante. Trenutno ima oko 125 tisuća stanovnika. Nekoliko je stvari koje grad čine privlačnim mjestom za posjetiti. To uključuje brojne tehnološke tvrtke, Sveučilište Georgia (UGA) i još mnogo toga. Ako planirate putovanje u grad zbog nogometnog fakulteta ili drugih razloga, vjerojatno ćete negdje naići na javni WiFi. Prije nego što to učinite, prvo upotrijebite VPN. Reći ćemo vam zašto uskoro. U međuvremenu, pogledajte naš izbor najboljih VPN-a za Atenu.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Generalna skupština Gruzije 1785. dodijelila je povelju Sveučilištu Georgije kao prvo državno sveučilište. Šesnaest godina kasnije, skrbničko vijeće sveučilišta odabralo je lokaciju na brdu iznad Cedar Shoals. John Milledge, jedan od skrbnika i kasniji guverner države, kupio je 633 hektara i poklonio ga sveučilištu. Okolicu Atene nazvao je platonskom akademijom Platon.

Ekonomski i kulturološki srednji grad ima nekoliko stvari za napraviti. Posjetitelji tog područja uživaju u državnom botaničkom vrtu Georgije, muzeju umjetnosti Georgia, baru Globe, glazbenoj sceni, sveučilištu Georgia i još mnogo toga. Naravno, do Atlante uvijek možete prijeći nekih 70 milja ako želite. Kao što vidite, grad je odrastao oko fakulteta.

Unatoč svim sjajnim stvarima, možda ćete naići na stanku u gradu. Upravo je tu upotreba javnog WiFi uobičajena. Srećom, na tom području postoje mnoge tvrtke koje svojim pokroviteljima nude besplatni WiFi. To je sjajno za sve uključujući kibernetičke kriminalce. Možete se kladiti da ih mnogi čekaju kako bi dobili svoje privatne podatke. Kad koristite VPN, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To će nekome znatno otežati krađu vaših osjetljivih podataka.

Drugi razlog zbog kojeg biste htjeli koristiti VPN jest da se zaobiđete geo-ograničenja. Da li vas je vatrozid jednom blokirao da vidite nešto što želite vidjeti? To je geo-ograničenje. Česte su u školama poput UGA, tvrtkama, drugim organizacijama, pa čak i nekim zemljama. Kada koristite VPN u ovom slučaju, učinit će softver za blokiranje pomisliti da se nalazite negdje drugo. Na taj način možete normalno uživati ​​u svemu.

Sada imate dva najveća razloga za korištenje VPN-a. Od zaštite vaše privatnosti do obilaska geo-blokova i ograničenja, korištenje VPN-a je dobra ideja. Bez obzira koju uslugu odaberete, morate odabrati nekoliko stvari prije nego što odaberete.

Za početak, VPN-ovi koriste protokole šifriranja za zaštitu svojih članova. OpenVPN protokol je najbolja opcija koju trebate odabrati i to ćete željeti učiniti kad god je to moguće. Gotovo svaki pojedinačni davatelj ponudit će vam tu mogućnost. Ako vam davatelji ponude TCP i UDP verziju, oba će raditi svoj posao kako je planirano. Razlika je u tome što je UDP najbrži, što je važno ako pokušavate strujati bilo koji viši sadržaj. Ako imate problema sa vezom, TCP je bolja opcija za vas.

1. Najbolji VPN za Atenu: IPVanish

IPVanish

Atena ima dobro gospodarstvo uključujući tehnologiju, ali još uvijek je relativno mala. Zbog toga ćemo odabrati poslužitelj u Atlanti. Koristimo IPVanish poslužitelje u Atlanti cijelo vrijeme otkad je naš ured u tom području. Iz iskustva vam možemo reći da su poslužitelji u Atlanti istovremeno brzi i pouzdani. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. To ih čini odličnom opcijom za korištenje.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish ima 48 poslužitelja u Atlanti (opet jer je to najbliži grad) i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Atlanti i otkrili da brzina iznosi 63,76 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish Atlanta test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Atenu: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (budući da je najbliži glavni grad). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo server u Atlanti i brzina je bila 58,49 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Atlanta

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Atenu: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphija, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje 8 poslužitelja Atlante. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je 57,65 Mbps, što je u skladu s ostalim uslugama na našem popisu.

CyberGhost Atlanta test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Atenu: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 370 u Atlanti i otkrili smo da je učinak prilično dobar sa brzinom prenosa od 60,11 Mbps..

NordVPN test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 24-mjesečnim članstvom.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Atenu: StrongVPN

StrongVPN

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. Prije je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

ZemljeLokacijeServersUSA Lokacije poslužiteljaSoftverMjesečjegodisnjeRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7,50$ 52,497 dana

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ugošćuje 20 poslužitelja u Atlanti. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Atlanta. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Atlanti testirali smo svoju brzinu i utvrdili da je brzina 59,97 Mbps.

Snažan test brzine Atlanta

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju jamstvo vraćanja novca bez otvarača.

StrongVPN

Naravno, postoje i druge opcije koje možete pronaći u našoj top 10 VPN popis usluga. Ne mislimo da ipak trebate. Odabrali smo naše opcije temeljene na brzini, pouzdanosti, cijeni i sigurnosti. Naš izbor su pružatelji usluga sa poslužiteljima koji se nalaze u blizini područja Atene. Na taj ćete način pronaći najbolje brzine. Prema našem izboru, svi pružatelji usluga imaju sjajne mreže i svi su poznati. Potrebne su vam dobre brzine ako planirate streaming sadržaja. Nitko ne želi vidjeti kašnjenja zbog punjenja. Budite sigurni da ste odabrali davatelja dobre reputacije. Uz našu pomoć možemo vam pomoći informirati vas o najboljim mogućnostima.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map