Sydney Opera HouseGlavni gradovi Australije odavno su urbanizirani. Zemlja ima preko 23 milijuna stanovnika i 12. najveće svjetsko gospodarstvo. Neke se stvari mnogima mogu činiti poznatim, ali zemlja je u svojoj ligi. Ako planirate posjetiti ovu jedinstvenu zemlju i kontinent, htjet ćete se povezati s VPN-om dok koristite internet. To se posebno odnosi na WiFi veze. Postoji nekoliko dobrih razloga zašto, ali o njima ćemo govoriti nakon što pogledate naše najbolje VPN izbore za Australiju.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

U modernijim vremenima Australija (koja se ponekad naziva i zemlja Oza) ima visoko razvijenu kulturu i ekonomiju. Mnogo je stvari zbog kojih zemlja postaje privlačna posjetiteljima. Neki od njih uključuju suprotne sezone iz zemalja na sjevernoj hemisferi, pustinju poznatu kao Outback, poslovne prostore i još mnogo toga. Sigurno ćete naći puno razlike odasvud i stvari koje trebate obaviti ako trebate putovati u zemlju.

Iako se ima što vidjeti i učiniti, možda ćete trebati koristiti internet u nekom trenutku tijekom posjete. Ako je tako, imate sreće. Australija ima gotovo potpunu pokrivenost bežične širokopojasne mreže. Uživat ćete u velikoj brzini i puno je tvrtki koje nude besplatni WiFi za kupce. Nažalost, to znači da kriminalci čekaju da iskoriste i besplatni WiFi. Zato je važno koristiti VPN. Jednostavno stvorite sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem i spremni ste. Kad to učinite, lopovima otežite krađu vaših podataka.

To nas vodi do drugog razloga za korištenje VPN-a. Ako uživate u strujanju ili čak gledanju lokalnog sadržaja iz svog područja, tvrtke će obično blokirati svaki promet koji nije na njihovom ciljanom području. Drugim riječima, nećete moći vidjeti što želite bez VPN-a. U tom slučaju povezali biste se s poslužiteljem na području koje želite. To će softveru za blokiranje omogućiti da mislite da ste negdje drugo. Odatle možete uživati ​​u bilo kojem sadržaju kakav biste inače željeli.

Koji je najbolji VPN za Australiju?

U nastavku smo pogledali nekoliko faktora za najbolje VPN-ove za Australiju:

  • Ispitivanja brzine izvedena u Sydneyu, Melbourneu, Perthu i Brisbaneu
  • Razmatrali smo i performanse od Australije do Sjedinjenih Država
  • Mogućnost VPN-a da deblokira popularne usluge poput američkog Netflixa
  • Stabilnost mreže kako bi se izbjeglo usporavanje i prekid veze
  • Prilagođene aplikacije za mobilne uređaje i Amazon Firestick
  • Prednost se daje VPN-ovima koji ne vode zapise aktivnosti

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Australiju.

1. Najbolji VPN za Australiju: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve” i odaberite Australiju. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelj u Brisbaneu, Melbourneu, Perthu ili Sydneyu. Kao što možete vidjeti, serveri u Sydneyu pokazali su najbolje sa brzinom prenosa od 277 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Australije

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Australiju: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u Kanadi i šire, po vrlo povoljnoj cijeni.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Testirali smo performanse poslužitelja u Perthu, Sydneyu i Melbourneu. Kao što možete vidjeti na slici dolje, brojevi su bili dobri pri brzini u rasponu od 97 Mbps do 163 Mbps. Trebali biste biti u mogućnosti preuzeti velike brzine i strujati HD sadržaje bez ikakvih problema.

NordVPN Australija test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Australiju: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) pruža vam nekoliko korisničkih opcija. Prije toga morali ste postaviti profil za svaki VPN poslužitelj. Sada je povezivanje s bilo kojim poslužiteljem na njihovoj mreži jednostavno. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Sydneyu i Melbourneu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u Sydneyu i Melbourneu. Oba su dobra mjesta za upotrebu dok ste u Australiji.

PIA test brzine u Australiji

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Australiju: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusira se na zaštitu privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati servere u Australiji, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema dolje i odaberite zemlju u regiji. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u toj zemlji. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Australiji. Povezali smo se s poslužiteljem na svakoj lokaciji i testirali izvedbu. Brzina se kretala od 24 Mbps u Brisbaneu do 106 Mbps u Sydneyu.

CyberGhost Australia test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Australiju: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish na poslužiteljima u Perthu, Sydneyu i Metblournu te otkrili brzinu između 50 Mbps i 66 Mbps.

IPVanish test brzine u Australiji

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Možete pogledati našu top 10 VPN usluge za više ideja. Trebali biste biti zadovoljni bilo kojom od gore prikazanih opcija. Odabrali smo ih nad drugim vodećim VPN uslugama na temelju privatnosti (pravila dnevnika i enkripcije), dostupnosti lokacija australijskog poslužitelja, brzine, pouzdanosti i cijene. Također smo tražili usluge s dobrom mrežom VPN servera u regiji. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost. Također ćete htjeti brzu mrežu za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. Usluge koje se dijele u postu najbolji su VPN-ovi za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja za popularne web stranice za streaming kao što su Netflix, Hulu, Amazon Instant Video i stotine drugih kanala širom svijeta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me