AustrijaAustrija je planinska zemlja smještena u srednjoj Europi. Budući da je u Europi, ne treba čuditi da je zemlja ciljala na promjene u svojim postupcima protiv piraterije. Nakon pet godina, čini se da će udruga za borbu protiv piraterije u Austriji nazvana VAP moći zahtijevati od davatelja internetskih usluga da blokiraju određene web stranice poznate po piratskim sadržajima. Prije gotovo godinu dana VAP je dobio sudski slučaj koji je blokirao takve stranice, ali ISP-ovi su odbili i odlučili sud da uloži žalbu. Nakon što su izgubili žalbu, ustanovljeno je da su blokade web mjesta legalne, a davatelji internetskih usluga pokrivaju troškove njihovog blokiranja, navodeći kako imaju financijsku i tehničku sposobnost za to. U skladu s tim, i dalje ćete moći dobiti pristup tim web lokacijama putem VPN-a.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Ovu presudu zagovarali su Hollywood i VAP, ali ISP-ovi nisu baš zadovoljni ishodom. Zbog nastalih troškova i blokade web mjesta općenito, mnogi ovo vide kao sklisku padinu. Slično zakonima Australije i Singapura, i Austrija je tek najnovija mjera koja slijedi. Većina razumije namjeru blokade, ali to postavlja buduća pitanja koja čine nekoga nervoznim. Hoće li se ovi blokovi web stranica zaustaviti s piratskim softverom? Kad davatelji internetskih usluga blokiraju web stranice, oslobađa li ih odgovornosti? Samo budućnost može odgovoriti na to.

Međutim, kako sada stoji, i dalje ćete moći dobiti pristup blokiranim web mjestima s virtualnom privatnom mrežom. VPN je usluga koja radi nekoliko stvari. Prvo što bi učinio za vas je dodavanje dodatnog sloja enkripcije vašem surfanju Internetom. Iako Austrija nema politiku čuvanja podataka, postoje i drugi koji bi voljeli dobiti vaše osobne podatke.

Kao što je spomenuto, VPN bi vam omogućio pristup blokiranom sadržaju. Bez obzira na to je li sadržaj blokirala vlada ili je blokiran geo, možete uživati ​​u ovim web mjestima. Primjer geo-blokiranog sadržaja je vrhunska usluga za strujanje poput Netflix. S obzirom na činjenicu, postoji austrijska verzija Netflixa, nema bolje knjižnice kojoj bi mogli pristupiti od Sjedinjenih Država. To je zato što SAD ima oko 7.500 naslova. To je pet puta više od broja 1500+ naslova dostupnih u austrijskoj verziji. Mogli biste pristupiti njemu ili bilo kojoj drugoj popularnoj usluzi streaminga putem VPN-a. Naravno, za uživanje u Netflixu potrebna vam je i plaćena pretplata. Zašto ne biste imali pristup knjižnici s najviše sadržaja?

Nadamo se da će do sada biti jasno da postoje određene prednosti u korištenju VPN-a. To bi moglo reći, postoji mnogo izbora koje vrste VPN-a treba odabrati, ali na sreću imamo nekoliko sjajnih izbora za Austriju. Svi oni imaju prilagođene klijente, tako da biste jednostavno odabrali zemlju na koju ćete se povezati, pritisnuti gumb i uživati ​​u svim pogodnostima koje smo naveli. Svi ovi prijedlozi koriste sigurne razine enkripcije, međutim, korištenje OpenVPN protokola uvijek će biti vaša najbolja odluka. OpenVPN (UDP) je najbolji za strujanje.

Prije svega, pogledajmo koji je razlog korištenja VPN-a. Ako želite zaštititi svoje podatke ili deblokirati sadržaj, predlažemo IPVanish. Oni nude ne-zapise i imaju funkciju prebacivanja čime se dodaje dodatni sloj zaštite vašem pregledavanju. Za streaming stvari putem Interneta, recimo s vrhunske usluge streaminga poput Netflixa, IPVanish je još uvijek takav. Imaju najbržu mrežu u Sjevernoj Americi i cijeloj Europi, tako da ćete se lako povezati s tim bibliotekama sadržaja i uživati ​​u njima.

Ako putujete izvan Austrije i želite vidjeti neke od svojih omiljenih emisija, preporučujemo IPVanish ili ExpressVPN. Oba kriptiraju promet, ali ExpressVPN uključuje SmartDNS sa svojim VPN-om koji će vam pomoći da deblokirate kanale bez pretjeranog šifriranja. Zašto ne biste mogli nigdje vidjeti svoje omiljene kanale poput Intersport Rent TV, Krone TV ili MF1? Ne morate ih propustiti s VPN-om.

Molimo pročitajte naš popis vrha 10 VPN usluga ako želite neke druge prijedloge, ali mislimo da ćete biti zadovoljni bilo kojim VPN-om u ovom postu. Odabrali smo te izbore u odnosu na druge vodeće VPN usluge temeljene na privatnosti, lokaciji poslužitelja, brzini i cijeni. Za vas smo tražili i usluge s dobrom mrežom VPN poslužitelja u regiji. To je naš popis pouzdanih usluga.

Pouzdani davatelji VPN-a su oni koji pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti i imaju brze mreže za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. One koje smo naveli u ovom postu su najbolji VPN-ovi sveukupno za bilo koji cilj koji želite postići. Geo-blokirani streaming servisi i mnogi drugi popularni kanali bili bi dostupni iz Austrije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me