Bojne 1944. godineBattalion 1944 je višestruka igra pucača prvog lica koja je postavljena u 2. svjetskom ratu. Ona poboljšava klasični FPS osjećaj za sljedeće generacije. Igra je izložena Bulkhead Interactive i objavljena je na Steam.com 29. svibnja 2019. Usredotočenost na borbu pešadije 5v5, kretanje tekućinom, prekrivanje vatre i precizni pucnji ključ su za pobjedu u svakom krugu za vašu ekipu. Igra je vrlo popularna, a stil privlači i mlade i stare. Zbog toga postoji velika vjerojatnost da ćete naići na zaostajanje. Iako je to dobar razlog za korištenje VPN-a, nije jedini. Objasnit ćemo druge trenutke. Prije nego što to učinimo, pogledajte najbolje VPN-ove za bataljun 1944. godine.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kao što smo spomenuli, igra je postavljena u 2. svjetskom ratu. Dostupno je nekoliko različitih načina. Imaš:

  • SUOČI SE – Najviša razina konkurencije
  • 5V5 Wartide – FACEIT rangiran
  • 1v1 Showdown -SUOČI SE
  • Arkada – Trčanje & Gun Fun, uhvati zastavu
  • Nacije u ratu – Istočna fronta

Naravno, postoje i drugi modusi. Također imate FACEIT sustav rangiranja, svjetski poznati sustav rangiranja na temelju vještina koji nudi natjecateljske podudarnosti, turnire, ljestvice i još mnogo toga. Prođite kroz sve sjajne načine igre, nadmetajte se s prijateljima ili se samo malo zabavite.

Sada kada vidite neke aspekte igre, postoji nekoliko načina na koje će vam VPN pomoći pri igranju igre. Budući da se možete povezati s jednim, možete izabrati manje prometnu regiju u kojoj ćete igrati svoju igru. Bez obzira igrate li ubojicu ili nekog od preživjelih, vrlo je vjerojatno da ćete naići na zaostajanje. Taj zaostatak može napraviti razliku između pobjede u igri ili pucanja protivničke ekipe. Postoje neki davatelji internetskih usluga koji ponekad aktiviraju igre na sreću. Iako nije uobičajena, vaša igra definitivno može zaustaviti. Znamo da neki davatelji internetskih usluga traže obrasce. Da biste riješili taj problem, možete se povezati s VPN-om i kriptirati svoj promet.

Koji je najbolji VPN za bataljune 1944. godine?

Da bismo nam pomogli utvrditi koji je najbolji VPN za bataljun 1944., usredotočit ćemo se na čimbenike. Oni su ti koji se odnose na brzinu i pristup. Samo tako vam možemo reći kakav je naš odgovor.

  • Brzi poslužitelji u različitim regijama koji će vam pomoći da uživate u najboljim mogućim brzinama i održavate vas živim dok igrate Battalion 1944
  • Davatelji mogu zaobići firewall da biste mogli pristupiti igri u školi ili bilo gdje drugdje
  • Davatelji koji nude snažnu enkripciju pomažu u sprečavanju DDoS napada i zaštite vaše privatnosti
  • Velike i stabilne mreže koje pomažu u uklanjanju prekida veze tijekom igranja Bataljona 1944. godine

Ispod možete vidjeti neke od najboljih VPN-ova za bataljun 1944. godine.

1. Najbolji VPN za bojne 1944.: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za bataljun 1944.: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za bojne 1944.: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Međutim, ne želite podcijeniti uslugu. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite u nastavku, PIA mreža prilično je brza na ključnim mjestima širom Sjedinjenih Država.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za bojne 1944.: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za bataljun 1944.: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Bilo da pokušavate izbjeći zaostajanje ili zaustaviti ubistvo, ključno je korištenje VPN-a za igranje Bataljona 1944. godine. Bez obzira želite li se zaštititi od DDoS napada, zaobići vatrozidove u školi ili na poslu ili izbjeći zaostajanje, sve te probleme možete riješiti pomoću VPN-a. Naravno, gore je niz sjajnih opcija. Međutim, uvijek možete pogledati naše top 10 VPN popis. Svi će nastupiti onako kako ste očekivali, ali mi smo donijeli naše odluke da optimiziramo vaše igračko iskustvo s Battalion 1944. Na taj način možete postići velike brzine, izbjeći zaostajanje i spriječiti DDoS napade i izbjeći smrt. Pročitajte naš vodič koji će vam pomoći da pronađete pravu odluku koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me