Najbolji VPN-ovi za Black Desert Online

Crna pustinjaBlack Desert Online je MMORPG orijentiran na pijesak (engl. Massively Multiplayer Online Role-igra). Proizvodi ga korejska tvrtka Pearl Abyss. Dostupan je za Windows i Xbox One, a uskoro bi trebali stići PS4 i mobilne verzije. Igra je objavljena 2015. godine samo za Windows. Igra je stari školski MMORPG, vrstu kakvu biste možda očekivali da ćete pronaći sredinom 2000-ih. Iako je igra starija, još uvijek se povremeno možete susresti s zaostatkom. To je jedan od glavnih razloga što predlažemo VPN tijekom igranja igre. Uskoro ćemo prijeći na druge razloge. Prije nego što to učinimo, pogledajte najbolje VPN-ove za Black Desert Online.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kao što je uobičajeno za RPG stil, potrebno je ručno ciljanje, a vještine se mogu aktivirati kombinacijama kombinacija napadima, izmicanjem ili blokiranjem. Stil pijeska znači da možete istražiti mnoštvo različitih mjesta u otvorenom svijetu. Uz to, imate razne druge stvari kao što su PVP, stanovanje, ribolov, poljoprivreda, trgovanje i još mnogo toga.

Sada kada vidite neke aspekte igre, postoji nekoliko načina na koje će vam VPN pomoći pri igranju igre. Budući da se možete povezati s jednim i izabrati manje prometnu regiju u kojoj ćete igrati svoju igru. Bez obzira jeste li PVPing ili lovite mobs, zaostajanje može napraviti razliku između pobjede na pojedinačnoj PVP sesiji ili gubitka. Ako vaš davatelj internetskih usluga počne s gušenjem vaše aktivnosti, svijet igre može se zaustaviti. Da biste riješili taj problem, jeste da se povežete s VPN-om radi šifriranja vašeg prometa. Ako davatelj traži obrasce igranja, usluga će zaustaviti vašeg davatelja da vidi te obrasce.

Još jedan dobar razlog za povezivanje s VPN-om je pomoć u sprečavanju napada distributivnog uskraćivanja usluge (DDos). Zbog njih nitko ne želi biti isključen iz igre Black Desert. Može biti vrlo frustrirajuće, pogotovo ako radite na izgradnji svog grada. Iz ovog razloga možete je riješiti problem povezivanjem na VPN poslužitelj u drugoj regiji. To bi trebalo brzo riješiti pitanje.

Koji je najbolji VPN za Black Desert Online?

Za one koji traže najbolja rješenja za ovo pitanje, moramo uzeti u obzir nekoliko čimbenika. U tu će svrhu naši kriteriji biti brzina i pristup. Tek tada možemo vam reći koji je najbolji VPN za Black Desert Online.

 • Velike i stabilne mreže s velikom mrežnom stabilnošću za smanjenje broja prekida veze tijekom reprodukcije
 • Stroga pravila zabrane evidencije da bi se zaštitila vaša privatnost.
 • Davatelji brzih poslužitelja u različitim regijama koji pomažu u postizanju najboljih brzina kad god igrate Black Desert Online
 • Davatelji mogu zaobići vatrozidove i geo-blokirane sadržaje tako da možete pristupiti sadržaju bez obzira gdje se nalazili
 • Snažno šifriranje za zaštitu vaše privatnosti i za sprečavanje DDoS napada

U nastavku pogledajte detaljniji pogled na neke od najboljih VPN-ova za Black Desert Online.

1. Najbolji VPN za Black Desert Online: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Black Desert Online: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za uređaje Android i iOS (iPhone, iPad). Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomažu usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Black Desert Online: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Black Desert Online: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Black Desert Online: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Postoji puno različitih razloga za korištenje VPN-a dok igrate Black Desert Online. Bilo da pokušavate zaobići vatrozidove u školi ili na poslu ili se zaštititi od DDoS napada i još više. Ako želite druge opcije, uvijek možete slobodno pogledati naše opcije top 10 VPN popis. Svi će dobro funkcionirati, ali mi smo donijeli naše odluke da najbolje optimiziramo vaše iskustvo s Black Desert Online. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine, izbjeći zaostajanje i spriječiti DDoS napade. Kad pročitate naš vodič, možemo vam pomoći pronaći najbolju opciju za donošenje informirane odluke.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map